Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изкарване на звук от тв през двд

Featured Replies

20190507_093546.thumb.jpg.b9580599d5a9c629f968180a7ff3e70f.jpgЗдравейте,  обръщам се с въпрос свързан с това как и с какъв кабел да мога звука от тв да минава през домашното кино да използвам колоните за по хубав звук. Иначе двд си работи слушам си от него музика , и излъчва картина на тв направих го със скарт кабел, но обратното не ми се получи. А основната цел на киното което взех е затова. Със булскатком тв съм,  мисля че и това има значение тунера ми е HD.

Тв- то ми е Hitachi ,

DVD medion

20190507_093517.jpg

• Автор

Имам ето това, използвах го за усилвателя към тв , но сега или нещо не го сложих както трябва или не е този кабел. В кои входове трябва да вкарам буксите , едничката е за слушалките към тв, а към домашното кино ?

20190507_101215.jpg

SCART кабела е двупосочен. Трябва да стане. На Chinch също имаш вход. Препоръчвам ти да не ползваш изгода за слушалки, понеже е с по-ниско качество заради допълнителния усилвател и непостоянно ниво. Пробвай първо със сигнал от антена.

От булсаткомския приемник също може да се изкара звук, предполагам че не е само HDMI изход.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

Пробвах със скарта , пак не се получи изчезва ми картината,  прехвърля ме към скарт канала и нищо нито звук нито картина. Показвам какво има булсаткома 

20190507_103956.jpg

Другото което имам като кабел е това от една страна скарт от другата три лалета. 

Зле съм с аудиотехниката, как да пробвам със сигнал от антена. 

Упътрте ме кой кабел къде да бучна

Това е . Големи са ми снимките не се Е качила

20190507_104110.jpg

На приемника червения и белия чинч трябва да са ти звукови изходи. С кабел чинч - чинч го свързваш към същите входове на DVD. Звукът трябва да излезе дори без телевизор. Единствено ако е бавна обработката на картината в телевизора (който не пишеш какъв е) може да има забавяне на картината спрямо звука. 

По другия начин със скарта вероятно става в режим вход и за това изчезва картината. Може би има в менютата превключване да е изход и кой сигнал да ходи на него.. Или трябва непълен скарт кабел.

Сигнал антена означава или стандартна кабелна. или в телевизора да е на цифрова ефирна. Ако нямаш антена в големите градове е достатъчно парче жица в антенния вход. И сканиране (настройка) за цифрова антена. Трябва да излязат навсякъде 6 програми. а в голямото село повече.

Пробвайте със скарт кабел без преходник!

Този който вие ползвате е орязан!

Нещо подобно:

image.png.136333c69e87e76022ce6242bd3b99b7.png

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

• Автор

Благодаря Ви,  за Сега ми се получи с първия кабел който ми препоръчахте. През входа на тв за слушалки и аux на двд. 

По горе съм написала тв е Hitachi. 

Това за антената, не го разбрах нали ползвам булсаткома какво ще ми помогне за звука.

И това което имам синьо, зелено червено ако е без скарта върши ли ми работа за нещо.  

Искам да пробвам по друг начин, защото нали писахте че звука от за слушалкитене е качествен като с други кабели 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.