Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

развален вход уредба sony mhc 490s

Featured Replies

здравейте въпросът ми е следния имам уредба sony mhc 490s вчупи се audio in входа има ли нещо което да поставя във headphones входа и да я използвам пак като aux да подам сигнал от компютъра към headphone да си я слушам пак старичка е но ми е подарък и не искам да я изхвърля

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Не става така както я мислите, какво се е счупило на входа, жака ли? 

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Не става така както я мислите, какво се е счупило на входа, жака ли? 

детето вчупи джак вътре след като го искарах звука след това жужу ужасно

преди 1 минута, Bifrons написа:

детето вчупи джак вътре след като го искарах звука след това жужу ужасно

Жака струва стотинки, ако нямате опит за да го смените във всеки сервиз ще го направят. 

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Жака струва стотинки, ако нямате опит за да го смените във всеки сервиз ще го направят. 

закарах я на майстор но ми казаха че нямало да стане я вижте това нещо може ли да стане https://shopche.com/kasetka-adaptor

преди 13 минути, Bifrons написа:

закарах я на майстор но ми казаха че нямало да стане я вижте това нещо може ли да стане https://shopche.com/kasetka-adaptor

Няма начин да не може да стане, този майстор или не му се занимава или е толкова майстор 

С този адаптер става, но качеството на звука е доста лошо, най - правилно е да се смени жака на аудио системата. 

И този адаптер е за автокасетофон как смятате да затворите капачката на касетния дек ако сложите такъв адаптер в аудио системата? 

• Автор
преди 49 минути, AAUUXX написа:

Няма начин да не може да стане, този майстор или не му се занимава или е толкова майстор 

С този адаптер става, но качеството на звука е доста лошо, най - правилно е да се смени жака на аудио системата. 

И този адаптер е за автокасетофон как смятате да затворите капачката на касетния дек ако сложите такъв адаптер в аудио системата? 

доста добър майстор но много голям алкохолик ще я закарам там 1 месец ще остане и накрая нищо познавам го много добре мисля че има някакво решение или някоя китайска джаджа 

преди 11 часа, Bifrons написа:

доста добър майстор но много голям алкохолик ще я закарам там 1 месец ще остане и накрая нищо познавам го много добре мисля че има някакво решение или някоя китайска джаджа 

И това е единственият майстор, така ли?

преди 19 часа, Bifrons написа:

Жака се сменя за половин час с разглобяване и сгобяване какво ще я прави един месец? 

/Off Като на някой не му се занимава е така. Един бюрократ и за най-елементарен въпрос бави преписката цял месец. Сигурно чака ДМС. Поне тук не се зависи от конкретен чиновник - сервизюи бол. Населено място?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.