Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за синхронизация с google calendar

Featured Replies

Въпроса ми е има ли програма с която да мога постоянно да съм логнат и да си стои в систем трея. Да може да ми напомня за подстоящи задачи и да имам бърз достъп до тях а не всеки път да се логвам. Също така като напиша нова задача в програмата директно да се записва в онлайн календара, също така и да мога да ги трия от там.

Моля, спазвайте Правилата на форум "Искаме Програми"!

stanley56

Редактирано от Lambi (преглед на промените)

• Автор
става с този plug-in за Google Desktop: http://desktop.google.com/plugins/i/gdcalendar.html

Това е много добро ама не го ползвам че много ми натоварва.

Нямам нищо против да ми коригирате мнението но ако обичате напишете че става въпрос за google calendar. Изтрихте основната част от въпроса ми.

Това е много добро ама не го ползвам че много ми натоварва.

Нямам нищо против да ми коригирате мнението но ако обичате напишете че става въпрос за google calendar. Изтрихте основната част от въпроса ми.

:) В крайна сметка какво точно търсите, че нещо не става ясно, а врачките ни са в отпуска???В заглавието бяхте написали, че търсите Google calendar, съответно Ви дадоха линк за плъг-ин за него, но се оказва, че не го ползвате, защото много Ви натоварва.Сега се оказва, че отново търсите Google calendar?!И никой не е трил и една буква от въпроса Ви, което си личи и от запазения автентичен правопис!

• Автор

Аз много добре бах написъл какво искам ама ти ми коригира мнението 50 пъти и сега нищо не се разбира. Нещо като играта развален телефон се получи.

Сега пак ще обясня какво искам:

Програмата да разглежда календара, пише бележки в него и трие от него (имам в предвид календара на гугъл). Целта ми не е да се логвам постоянно а да си стоя логнат. Програмата ще е по удобна ако се скрива в систем трея.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.