Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за сериала One Tree Hill?

Featured Replies

На мен много ми допадна този сериал. За 5 дена изгледах и трите сезона и определено с нетърпение очаквам четвъртия, защото развръзката трябва да е там. Много тийнейджърски въпроси и проблеми поставят сценаристите и затова всъщнoст го харесвам.

P.S. Никога не съм си мислила, че толкова много ще харесам такъв сериал.

Onetreehill.jpg

lucas.jpg

nathan.jpg

haily.jpg

brooke.jpg:yanim:

payton.jpg

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

• Отговори 99
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

• Автор

Май никой не му се кефи. Ами няма лошо. Тогава само ще кажа за тези, които не са го гледали, ако имат време за приятно пропиляване, то да го гледат. cool.gif

Ами Габчо с риск да се изложа аз дори не съм го чувал това сериалче. Предполагам че е няква забавна бозичка като Ориндж кауни бриско младши cool.gif

• Автор

Както и Ориндж Каунти, така и One Tree Hill е на WB. Малката разлика при мен е, че Каунти Младши съм гледала не повече от 5 серии по бТВ, а този го изгледах на един дъх. Всъщност забавните моменти са 10% от него. Останалите те карат да се замислиш:

- За аутсайдерите, защо не се вписват и какво им причинява това, силни ли са да се докажат или един ден просто ще хванат gun-а и ще се гръмнат, ако не гръмнат някой друг преди това. Това е проблем само в американските филмчета или е навсякъде, и у нас.

- Има ли приятелство и аджеба устоява ли на всичко или е само дума.

- Какво става с теб, когато те лъжат близки на сърцето ти хора.

- Защо /както се вижда в подписа ми сега/ хората винаги си тръгват.....

GABRIELA това е сериалче което и аз изгледах на един дъх. Изключително много ми допадна, толкова много че съм гледала 3-те сезона 2 пъти :) ..и добрече разрешиха 4-ти сезон.. :):eek::P

• Автор

Е ако няма четвърти сезон, то сериалът ще свърши меко казано странно.

Ами по принцип е било предвидено филма да е в три сезона и последния епизод е направен така за да може дапуснат и четвърти..пък ако не..още един епизод, в който вичко е щяло да се рареши на бързо laugh.gif . Ама за наше щастие все пак ще има четвъри сезон! :down: (добре са го измислили как да си "изпросят" още един сезон).

Мен все още ме гризе..какво ще стане с Нейтън? Коя всъщност е бременна..? Направо не искам да си спомням за филма(в момента), че ме обзема още по голямо любопитство! :eek:

Ами по принцип е било предвидено филма да е в три сезона и последния епизод е направен така за да може дапуснат и четвърти..пък ако не..още един епизод, в който вичко е щяло да се рареши на бързо laugh.gif . Ама за наше щастие все пак ще има четвъри сезон! ;) (добре са го измислили как да си "изпросят" още един сезон).

Мен все още ме гризе..какво ще стане с Нейтън? Коя всъщност е бременна..? Направо не искам да си спомням за филма(в момента), че ме обзема още по голямо любопитство! ;)

Мацки и на мен много ми харесва сериала изгледах и трите сезона и сега мисля да ги по4на по още веднъж. Някой да има представа кога ще се пуска 4-тия???

П.П. Най-сладък е Чад Майкъл Мъри :yanim:

• Автор

Доколкото знам, 4-ти сезон започва да се снима през септември и вероятно тогава и ще почнат да се качват серийките в мрежата. Има слухове, че София Буш няма да се снима в този сезон или само в началото, заради раздялата си в живота с Чад Майкъл Мъри. Дано са само слухове, щото мен много ме радва образът и в сериала.

А това коя е бременна и мен ме гложди. Имам си предположения, но са само такива. А Нейтън ще оживее сигуре. :yanim:

• Автор

Хахахахах, надушвам ревност. :yanim: Мен такива неща не ме шашкат. Кефят си ме хората и пичовете са ми готини, ама да правят каквото си искат.

А между другото аз си мисля, че Лукас като дойде с чантичките, ще спаси Нейтън.

Хахахахах, надушвам ревност. ;) Мен такива неща не ме шашкат. Кефят си ме хората и пичовете са ми готини, ама да правят каквото си искат.

А между другото аз си мисля, че Лукас като дойде с чантичките, ще спаси Нейтън.

Сериалчето е номер едно :). Лошото е че сега ходя като сомнамбул на работа. Цяла събота и неделя съм гледал сезони 2 и 3. Доста е добър може би по-добър е и от ОС, защото има и малко баскетбол, което според мен внася свежест в многото интриги.

Нали знаете щом има колежански истории значи има и шоу!

П.П. Най-сладък е Чад Майкъл Мъри :ph34r:

Така си е..аз всъщност гледах един фил с него и със сестра ми полсе решихме да видим в кои други филми участва и.хоп..попаднахме на One Tree Hill..и много си ме зардва филмчето.

Много се радвам че набира популярност сред форума..така поне ще можем да го коментираме! :baby:

• Автор

На мен ми го предложи брат ми и т.к. не знаех какво ми се гледа, реших да го видя за какво иде реч. Изтеглих си една серийка от локалния сървър и така 3 сезона. :ph34r:

Аз между другото искам да изгледам сезоните за пореден път, че тъй тъй имам бая свободно време..ама няма да стане sad.gif

Защо няма да стане???

Защото сестра ми е изтрила първи и част от втори сезон angry.gif пък аз не искам да го гледам просто от някъде.. :wors:

Оф да ви имам проблема мацета :speak:

В арена бг ги има повечето серийки на 1 и 2 сезон пробвай да ги изтеглиш.

Ето на този адрес опитай, мисля ще ти помогне ЗА ФЕНОВЕ НА ONETREEHILL

София Буш е номер 1 :wors: супер е мадамата

Редактирано от virgo (преглед на промените)

В арена бг ги има повечето серийки на 1 и 2 сезон пробвай да ги изтеглиш.

Ето на този адрес опитай, мисля ще ти помогне ЗА ФЕНОВЕ НА ONETREEHILL

София Буш е номер 1 ;) супер е мадамата

На мен проблема не ми е че нз от къде да си ги сваля..свалила съм ги веднъж мога да ги сваля и втори път ама сега имам проблем с нета и една песен свалям половин ден, пък представи си един еписод колко време ще се сваля..а като свалям не мога да правя нищо друго..и става сложно. Просто ще изчакам една приятелка да си доиде от чужбина и да ми ги даде..просто няма да е скоро sad.gif все пак мерси ;)

супер си е сериала, гледал съм всички епизоди и сезони с голям интерес.

малко ме нерви Хейлс и исках Пейтън да си остане с Нейтън (не само заради римата) biggrin.gif

Като цяло образа на Дан ме кефи най-много, добре че опитите за покушение не бяха успешни.

Иначе Нейтън #1 в баскетболния тим Ravens ;)

Ето едно много различно мнение от всичко което сум чувала до сега... biggrin.gif

Fernando нали знаеш ,че ни си падам много сериалите - дай малко инфо - ще ми хареса ли или не филма.Да знам да го тегля и гледам.

Редактирано от aniiv (преглед на промените)

One Tree Hill (ревю и история): хитовия сериал на WB би се харесал на повечето от вас. Подобен е на The O.C. но за разлика от него не е толкова захаросан и е много по динамичен. Има много големи интриги и завръзки между отделните персонажи.

Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, тогава това е сериал точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е истински гадняр, който всички мразят, той е напълно незаинтересован от единият си син и отделя цялото си внимание на другият.

Напълно изоставен от баща си Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много добър в играта. Родният му баща Дан, обаче дори не го поглежда и почти не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищният отбор.

Проблемите започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньора вика в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и немогат да бъдат в един отбор заедно, всичко се решава в една игра 1vs.1 между двамата. Освен това, Лукас започва да се сближава с Пейтън - гаджето на брат му, той пък за да му го върне започва тайно да се среща с неговата приятелка Хейли. От там нататък се случват много големи обрати и интригата се завръзва все повече, докъто в края на сезона нещата са почти нормални, като изключим един любовен триъгълник, едно бебе, което трябва да се опази от лудата му майка, един развод, един сърдечен удар, една изневеря по братски и един неочакван брак.

Вторият сезон започва 48 часа след като е свършил първият, в него ще разберете дали Дан умира или не, какво се е случило с Нейтън и Хейли, дали Лукас ще се върне обратно в Трий Хил, дали Дан ще се промени и ще стане по добър човек или.. в края и на този сезон ще е с единият крак в гроба. Междувременно има малко истории с лезбийки, среднощни лудории, наркотици, млади милионери, нечисти сделки, артистични пробиви, семейни проблеми, една избягала булка и много други интересни неща. В последният епизод се случва нещо, което ще ви накара да чакате с нетърпение следващият сезон, защото някой прави опит за убийство на най-мразеният персонаж - Дан.

Няколко месеца след това, все още не се знае кой е подпалвача, съмненията падат върху почти всички герой от филма, всеки има мотив, но кой от всички тях би направил опит за убийство? Това ще се разбере по-късно.. Междувременно дали Лукас ще го бъде с Пейтън или Брук, дали брака на Нейтън и Хейли ще издържи, дали озлобеният и надъхан да открие подпалвача Дан, ще си отмъсти и на кой точно ще си го изкара.. за всичко това все още е рано да се говори, затова гледайте и коментирайте във форумите на сайта, какво мислите по тези въпроси.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.