Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за сериала One Tree Hill?

Featured Replies

Излезе и 10 епизод :clap: Може да се изтегли ето тук :)

• Отговори 99
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Значи хора аз мн мн ама наистина страшно много cool.gif харесвам това филмче и вече започнах да гледам 5 сезон ама навсякаде го намирам само до 9 серия и ако някои може да ми ги намери другите там 10,11 много molq да ми даде линкченце plsssss!!!!

Епизод 10

Ами да ти кажа чесно сякаш си права за Пейт особено в 5 сезон!Щото отказа на Люк а аз като негова особено голяма фенка немога да го пренебрегна,а сега само се жалва че е с Линдзи,че той няма да я чака вечно я!Нищо че се обичат и вероятно на края на сезона пак ще са си заедно ама... ИИИИ мерси за линка към 10 епизод обаче моята тъпа антивирусна не ми позволява да си направя рег!Много ама много е тъпо така ама щам е излязла ще я намеря все пак! ;) И понеже започнах да работя с фотосшоп може ли някои по-сполучливи неща да ги побликумам тука-свързани с One tree hill разбира се!И онази предната картенка дето я бях закачила в предния коментар аз си я правих ;)

Редактирано от Vall (преглед на промените)

Нa мен много ми хaресвa филмa ;) Дa си признaя, един ден видях еднa серия от 1 сезон и ми хaресa и реших дa го гледaм, и ми бяхa нужни около 2 седмици за дa изгледaм сериите :wors: Сегa нещо в нaчaлото 5 сезон не ми хaресвaше , но след 10 епизод отново имa интригa, което ми хaресвa. Доколкото прочетох, ще имa и 6 сезон и искрено се нaдявaм дa не се повтaрят пaк стaрите любовни триъгълници, a дa имa нещо повече :) Сегa ще коментирaм до 9 серия, понеже може би не всички сa гледaли 10. Първо Лукaс ми се струвa несигурен, някaк си не съм сигурнa, че е готов дa се ожени. Прaв е , дa не искa дa е с Пейтън, в крaйнa сметкa не може всеки път, когaто реши дa е с него, дa се появява и дa го покaзва без дaи пречи, че той е продължил и си имa другa. Друг е въпросa, че нa нейно място и aз бих откaзалa дa се женя, нa 21 години животът е пред нaс, те още не сa живели нa прaктикa, дa не говорим, че Лукaс всеки път кaто е с някоя, твърди , че е единственaтa, докaто не дойде следвaщaтa. Нейтън не мисля, че постъпвa зряло относно Кери, aдеквaтното решение е дa кaже нa Хейли. Относно Хейли-дa може би нaистинa покрaй рaботaтa не обръщa достaтъчно внимaние нa семейството си, но нимa Нейтън го прaвеше , докaто се сaмосъжaляваше и пиеше по цял ден? Още тогaвa нa нея не и беше лесно. Брук определено имa свежa роля, но трябвa дa се нaучи дa се противопостaвя нa мaйкa си.

Здравейте :) Какво ще кажете- ще успеят ли Нейтън и Хейли да оправят отношенията си или ще се разведат? Съгласна съм със secretk, че поведението на Нейтън е незряло и трябваше да каже на Хейли как седят нещата. Според мен развод ще има и Хейли е абсолютно права, защото независимо, че не се случи нищо между него и Кери той все пак я излъга. Това, че ще се разведат обаче със сигурност няма да е края на отношенията им, защото прекалено много се обичат и в даден момент ще се разберат- най-малкото имат дете, което и двамата обичат прекалено много. Предполагам, че Лукас ще изиграе важна роля в отношенията на младото семейство. Предполагам също така, че Дан ще излезе от затвора и ще се опита да се сближи с Нейтън и да му помогне да оправи брака си, за да не допусне синът му същите грешки относно семейството си и да се превърне в копие на баща си ;)

Редактирано от miss_aleks (преглед на промените)

Ей като стана дума за Хейли на вас харесва ли ви с тая прическа!Чесно казано сякаш я прави някак стара-като някоя лелка е! ohmy.gif Поне на мен така ми се струва де! :wors:

post-34962-1204792666_thumb.jpg

Сериала е страхотен,направо невероятен и на различни моменти го оприличавам на моя,защото и аз тренирам баскетбол и....А бе такива работи. biggrin.gif Много е як! :)

• 2 седмици по-късно...

Хейли и Нейтън нямa дa се рaзведaт, просто труден момент за тяхнaтa връзкa. Ако погледнем реaлно нa нещaтa, Хейли беше рaзстроенa от историятa с Кери и когaто се случи товa с Джейми, тя трябвaше дa нaмери виновник, за дa преодолее по-лесно нещaтa и нaмери виновник в лицето нa Нейтън. Но скоро ще осъзнaе, че Джейми имa нуждa от двaмaтa си родители и ще се съберaт. Относно визиятa нa Хейли-товa и е ролятa, дa игрaе омъженa женa с дете, естествено, че тя може дa бъде много по-секси, лично нa мен много ми хaресвaше с по-светлa косa , кaто в 3 сезон. Относно Дaн-според мен той нямa кaк дa дaде кой знaе кaкъв добър съвет нa Нейтън относно семейството му, първо Дaн никогa не е хaресвaл Хейли , по простaтa причинa, че тя нaпрaви сaмостоятелен синa му и му помогнa дa се отдръпне от него. Според мен Дaн ще се опитa дa нaпрaви с Джейми товa, което се е опитaл и с Нейтън-ще го въвлече в бaскетболa, за дa осъществи собствените си мечти за кaриерa , кaкто и за неосъщественaтa мечтa за успех нa Нейтън. Точно тук мисля, че ще се нaмеси Лукaс, той определено никогa не би простил нa Дaн и никогa не би повярвaл в псевдо промянaтa нa ''бaщa" си към по-добро. Според мен Дaн единствено проблеми би създaл нa семейството нa Нейтън и имaм чувството , че рaно или късно пaк ще почне със стaрите си номерa, все пaк той си е същия егоист според мен. Речтa му нa прослушвaнето в затворa беше убедителнa за хорa, които не го познaвaт, но не и за семейстовото му.

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • Автор

А мен ме радва yvsot, че ми припомни собствената ми темичка. :friends1:biggrin.gifcool.gif Мерсииии за пореден път.

Не че я бях забравила, но по-скоро мислех, че е потънала в девета глуха и че никой не пише в нея. Почти се оказах права, но...какво да видя - коментари от последния сезон. Урааа!

Май Дан няма да успее да направи нищо с Джейми. Баси, как го блъсна колата.....направо изпаднах в транс след този сблъсък. Неочаквано ми беше.

Но...по ми е интересно на кого се обади Люк.... ще почакаме до 1 септември.

• 2 седмици по-късно...

Ох да!Направо не мога да повярвам как ни измъчват с тоя край!Нямам търпение да видя как ще се развият нещата!Дано се е обадил на Пейтън де амаа..!И да ви питам има ле някаква информация дали ще има и 7 сезон,или 6 е последен!

post-34962-1213713364_thumb.jpg

• Автор
Ох да!Направо не мога да повярвам как ни измъчват с тоя край!Нямам търпение да видя как ще се развият нещата!Дано се е обадил на Пейтън де амаа..!И да ви питам има ле някаква информация дали ще има и 7 сезон,или 6 е последен!

В Бг сайта на сериала има инфо, че на 1 септември стратира сезон 6. :speak:

• 3 седмици по-късно...
В Бг сайта на сериала има инфо, че на 1 септември стратира сезон 6. :sobbing:

не беше ли на 2ри...както и да е...все още се пази тайна тва на кой се обажда Лукас...аз лично четох спойлери за 6ти сезон...Дан както винаги е безсмъртен и няма да му има нищо от катастрофата...Куинтън ще умре...появява се някакво ново момиче на има Саманта на което Хейли ще помага..Кейт Воел и лудата бавачка Кери също ще ги видим с 6ти сезон...Лично по мое мнение имайки предвид факта че Марк обяви че Линдзи ше се появи само за 1 епизод..Лукас ще е избрал нея но тя ще откаже...и в последствие някакси ще се съберат с Пейт...

За мен е един малко по-различен вариант на "The O.C.". И казано честно малко ми писнаха този тип сериали (все с тийнеджърски проблеми и много мъки, много чудесии). Предпочитам мистерия + трилър, вместо интригите, именно затова и чакам новия сезон на "Heroes" & "LOST", но както и да е...

Всеки с вкуса си. :)

• 2 месеца по-късно...
В Бг сайта на сериала има инфо, че на 1 септември стратира сезон 6. :)
Вече стартира. Аз не го следя, но пък наблюдавам всичко което излиза от eztv :)

S06E01: http://www.mininova.org/tor/1761398

S06E02: http://www.mininova.org/tor/1786833

Не ми е особено интересен новия сезон, но те вече се поизчерпиха идеите и възможните варианти ;)

Нищо, нека направят още някой долар. ;)

Редактирано от letalis (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Аз продължавам с интерес да си следя сериите. Не е същото като в първите 4 сезона, но пък няма как и да бъде. Обичам всички герои, обичам всичко, което се случва, обичам ОТХ.

Btw, току-що изгледах новия 5-ти епизод. Бай, бай, Нени Кери! ;)

ем като цяло ми е интересен,като изключим идеята,по която е направен..

абсолютно идентичен с Orange County biggrin.gif

• Автор

Пък аз не харесвам твърде Кварталът на богатите. Започнах го да го гледам, ама изгледах няколко серии и отново за 6-ти пореден път подкарах ОТХ от сезон 1. Баси, аз съм маниачка на този сериал. :)

• 9 месеца по-късно...
Май никой не му се кефи. Ами няма лошо. Тогава само ще кажа за тези, които не са го гледали, ако имат време за приятно пропиляване, то да го гледат. cool.gif

Напро0тив . . . На мене лично0 One Tree hill . . мно0го ми до0пада . . .

Всъщно0ст Chad Michael Murray по0вече ми до0падаа . . biggrin.gif

Ако изключим начина ти написане, VenynCe, съм съгласна с теб. Не за Чад Майкъл Мъри, а за самия сериал. Честно казано трудно се навивам да го гледам, но после се чудя как може да съм се колбаела. Сега съм само на 2 сезон, защото съвсем наскоро ми хвана окото. Та, всичко ми харесва, почти, де. Малко в повече ми идва това как Лукас си сменя гаджетата постоянно и всякакви други шантави неща, но като цяло е добре направен. А и има баааскетбоол(истии) biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Аз спрях да го гледам след 4 сезон, не знам какво става сега. Те май са стигнали до 6 вече....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.