Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко проблема според мен хардуерни?

Featured Replies

Цитат
Камен Петров реагира на това

@Камен Петров, и кое точно в поста ми по-горе, е смешното, че не ми стана ясно?

За Вертикалните линии мисля че видео картата ти прави проблем за Видео обработка аз използвам Nvidia защото при Radeon получавах Подобни грешки  или драйверите ми спираха да работят или черен екран  провери температурите как са  пробвай със друга видео карта 

• Автор
на 29.06.2019 г. в 10:06, DarkEdge написа:

Проверка на системата правена ли е?
sfc /scannow
Проверка на дяловете правена ли е? (Ако не е, e желателно да е под Win XP (примерно в mini WinXP от Hiren's Boot CD 15.2)
Какви грешки има регистрирани в в eventvwr в раздел system, Application, Hardware.
Добре би било да се качат трите файла (Application.evtx, Hardware и System.evtx) в един ахив на https://dox.abv.bg// и да се публикува тук линк към него.

Като стартирам sfc /scannow и до като се отвори конзолата и се самозатваря.

Ето ги файловете https://dox.abv.bg/download?id=78a340ce18# - Линк за сваляне

на 30.06.2019 г. в 19:43, Петър Чакъров написа:

За Вертикалните линии мисля че видео картата ти прави проблем за Видео обработка аз използвам Nvidia защото при Radeon получавах Подобни грешки  или драйверите ми спираха да работят или черен екран  провери температурите как са  пробвай със друга видео карта 

Не мисля така, защото проблема е само с Фотошоп. Защо с по-тежките програми на Адоб като Премиер и Афтър Ефект проблема го няма?

От както си пуснал темата до сега да беше направил една чиста инсталация на ОС, и без това се вижда, че има проблеми. Ако и след това продължават, търсиш вина в хардуера.

Ето ти един проблем:

Цитат

The device, \Device\Harddisk1\DR1, has a bad block.

• Автор
преди 13 минути, Raze написа:

От както си пуснал темата до сега да беше направил една чиста инсталация на ОС, и без това се вижда, че има проблеми. Ако и след това продължават, търсиш вина в хардуера.

Ето ти един проблем:

Утре ако имам време ще сваля SSD-то и ще сложа един хард диск на който ще направя чиста инсталация. Това може и да оправи проблема с Фотошопа, но за хард диска не съм сигурен. Имам едно дъно с AMD Ryzen четириядрен с 8 гигабайта рам, но ще го ползвам в краен случай ако тук и след чиста инсталация проблемите останат. Между другото имам и едно резервно захранване, но не знам дали ще стане? Ето го:

65919638-388781628422370-680575123245236

Виж му накрайниците дали съвпадат с тези на дънната ти платка и дали са достатъчно за останалите компоненти, особено ако ти трябва и за видеокартата.

• Автор
на 2.07.2019 г. в 0:06, Raze написа:

Виж му накрайниците дали съвпадат с тези на дънната ти платка и дали са достатъчно за останалите компоненти, особено ако ти трябва и за видеокартата.

Стана, но след всички гимнастики в крайна сметка заработи компютъра с другото дъно с AMD процесора.

Само не знам колко трябва да му е работната температура на процесора. Варира между 59 и 61 градуса за всяко от четирите ядра еднакво.

Пусни му някой стрес тест - aida64, prime95, cinebench и други. Следи честотата и максималните температури какви са по време на теста и след 5-10 минути. Ако честотата на процесора е максималната, температурите не надвишават 80-85 градуса и всичко е нормално, значи охлаждането се справя и процесора работи нормално.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.