Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с viber

Featured Replies

Здравей те,имам следния проблем-viber  ми спря на таблета(имам и на телефон) изписаго няколко пъти след което го деинсталирах,свалих го наново след 10 опита и сега немога да го влезна в него да го активирам,отваря ся натискам продалжи да впиша номер исе изклучва изписва  viber спря,трих кеш рестартирах проверявах за актолизация на андроид на таблета и нищо,дайте съвет

Имаш ли достатъчно място на таблета? Viber на паметта на таблета ли е или на карта в него?

• Автор

На тела е има 4г свободно,незнам дали е от значение но съв в германия нета мие нее през wifi но е силен

преди 13 минути, dumple_79 Dinkovi написа:

... сега немога да го влезна в него да го активирам,отваря ся натискам продалжи да впиша номер исе изклучва изписва  viber спря... и нищо,дайте съвет

Активирането става с код,получен от телефона на който имаш вече работещ вайбър.Иначе няма начин да получиш същия акаунт,при новата инсталация на таблета.

преди 1 минута, dumple_79 Dinkovi написа:

Ок за кода ама аз немога да отворя viber зада го вкарам или даго сканирам изписвами вабър спря

Този код,го иска още в началото по време на инсталирането на вайбър.Ако тогава не си го вписал,после наистина спира да работи.

току-що, dumple_79 Dinkovi написа:

Ще го деинсталирам пак и ще пробвам но доколкото помня немие искал код

Тук изниква въпроса,с какъв интернет е таблета?Мобилен с телефонна карта или  wifi ?

• Автор

С мобилен с тел карта, но мога даму пусна wifi през тела но пак през тел карта,сега немога и даго и сваля пък

преди 4 минути, dumple_79 Dinkovi написа:

С мобилен с тел карта, но мога да му пусна wifi през тела,но пак през тел карта,сега немога и даго и сваля пък

Ако си с мобилния,ще получиш кода на телефонния номер ,който има и ще се получи друг акаунт.От къде го сваляш?Свалянето става от  Google play.

• Автор

От google play го свалям ,след като го деинсталирах сега немога и даго сваля ,изписва че неможе дасе инсталира

току-що, dumple_79 Dinkovi написа:

От google play го свалям ,след като го деинсталирах сега не мога и да го сваля ,изписва че не може да се инсталира.

Търсиш друга версия тогава.

преди 7 минути, dumple_79 Dinkovi написа:

Къде да я търся в  google play ли

Да.Да не пробваш да го теглиш през wifi? Трябва да си регистриран в Гогле плей с твой акаунт ,с мобилните данни,иначе пак не става

• Автор

Направих всичко и неще,пробвах да свалям дгуги приложения и става само с viber eпроблема и незнам на какво се дължи

преди 48 минути, dumple_79 Dinkovi написа:

Направих всичко и не ще,пробвах да свалям дгуги приложения и става само с viber e проблема и не знам на какво се дължи

Някаква забрана за вайбър си задал из настройките.Няма как да гадаем за друго.Връщай фабрични настройки или мисли сам,къде си объркал.

Ще попитам пак. Viber в паметта на телефона ли е инсталиран или на SD карта  ( ако има такава)?

• 3 години по-късно...

Аз имам следния проблем. Изглежда доколкото разбрах от вайбър са ми блокирали номера, бил докладван като спам. Писах на съпорта, отговарят ми само едни и същи шаблонни съобщения. Как мога да си деблокирам акаунта? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.