Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предполагам, че ми изгоря дънната платка на лаптопа

Featured Replies

преди 1 час, UnaccustomeD написа:

Тъкмо включих USB-то и лаптопът моментално изгасна, има ли вариант щетата да не е фатална, защото на лаптопите принципно дънните им платки са скъпи? Запазило ли ми се е SSD-то и ще мога ли да продам лаптопът за части някъде, ако е за кофата?

Какво включи, къде?!? Този лаптоп пали ли изобщо? Какви са тези частични коментари, които пишеш и нищо не се разбира от тях???

на 18.07.2019 г. в 21:45, UnaccustomeD написа:

Тъкмо включих USB-то и лаптопът моментално изгасна, има ли вариант щетата да не е фатална, защото на лаптопите принципно дънните им платки са скъпи? Запазило ли ми се е SSD-то и ще мога ли да продам лаптопът за части някъде, ако е за кофата?

Мен ако питаш, аз на твое място бих се свързал с асус и просто ще им кажа лаптопа спря да работи и толкоз, и ако те имат оторизирани сервизи в бг ще ти кажат къде да го занесеш. За дъното никой не може да ти каже без да е погледнал. Ssd то си е здраво предполагам, но най добре ако искаш гаранционен да мине, асус е най доброто решение или продавача от дето е закупен. 

на 17.07.2019 г. в 15:37, UnaccustomeD написа:

...

В USB-портовете има защити от претоварване по сила на тока или късо. Входни защити от пренапрежение няма. Никой не трасира платките с варистори, диоди Ценер или модните супресори. Изпържил си хъба, той е пробил и предал на южния мост и там по веригата.

Алабализмите за вадене на батерии, чакане и молене на аллаха ги забрави. В сервизите не стоят бивши каруцари, конвертирали се в поялници, така че ще схванат от раз за вандалската ти интервенция. Съмненията им първоначално ще паднат върху захранването, но с пост-платка, шим-индикатор и мултиметър в режим прозвъняване истината ще лъсне бързо. Не се прави на клоун, както те учат експердите, а кажи истината. Бъди мъж!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Изглежда са оправили лаптопчето, искаха ми паролата преди няколко дни, за да проведат някакви тестове и днес ми звъннаха да ми съобщят, че го изпращат. Всичко е наред :)

Благодаря на всички, които взеха отношение и ми помогнаха - някои по-разбрани, други не чак толкова, но все пак - българска му работа,нагледали сме се! :) 

Винаги се лъже, когато можеш за да спестиш някой лев, пък току виж минал за гаранционен ремонт. Не сме най-заможната нация и трябва да хитруваме за да има за ядене и сметки.

Като са толкова сигурни в сервизите да докажат кой какво е включвал и какво е правил?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.