Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с връзка с рутер от телефон

Featured Replies

Здравейте

Имам рутер NETGEAR, та интернета си върви но не мога да свържа един телефон Nokia,макар че преди това със се връзва от въпросния телефон за рутера,интересното е че wi-fi си върви свързвам моя телефон без проблем но тук не знам какво става ще кача и снимка с каквото ми излиза. 

Благодаря

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1564937274024.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1564937461415.jpeg

Значи, между преди и сега, нещо се е случило - или с конфига на рутера, или с телефона.

След рестарт на рутера, не става ли? Някакви рестрикции в АР-то на рутера правени ли са?

ПС: NETGEAR имат доста модели...

Телефона и рутера имат ли модели, знаеш ли ги? Защото от нокия до нокия и от нетгиър до същия друг има огромна разлика и десетки+ модели. Пробва ли да изтриеш мрежата от телефона и да я добавиш отново?

• Автор

Да я забравя или да я изтрия,мисля че едно и също...... да пробвах. Модела на рутера е-NETGEAR N150 Wireless Router WNR1000 а телефона е Nokia 2.1/След като пробвах да вляза също така по някое време в настройките на рътера ми излиза тва(изображението доло),което ме дивеч да до мисълта че е боклук 

Screenshot_20190804_205910_com.android.chrome.jpg

Да не би сигналът на рутъра да идва слаб и да не може да се установи стабилна връзка.

Да не би сигналът на рутъра да идва слаб и да не може да се установи стабилна връзка.
Към networx.bg свързва ли се? Там свързването е без ключ. За целите на теста е напълно достатъчно. За да "пусне" интернет логването е през my-fy.bg след закачане към точката.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Като за начало закачи един компютър към рутера и влез в настройките на безжичната мрежа. Също така тествай телефона на друга безжична мрежа дали се свързва, да не се окаже, че проблемът е в него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.