Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталацията на Windows XP - STOP 0x0000007B

Featured Replies

преди 2 часа, М. Проданов написа:

Ще пробвам! Нищо не губя. 🙂

Компютърът е бил с Windows XP 64 bit, но с версията Black Edition. Поради различните ефекти и анимации, които след време татко не ги одобрява се изисква от мен да намеря обикновен Windows XP, който да работи добре. 

Здравей! Послушах съвета ти като изтеглих драйверите за SATA AHCI и ги вградих в същия ISO файл с помощта на програмата nLite, но ми излиза следната грешка от екрана.

Съжалявам много за качеството на картината.

S90808-18364600.jpg

Последно вгради ли 64 битовия драйвер? След това трябва да включиш и AHCI в BIOS, преди да почнеш инсталацията.

• Автор
преди 15 часа, vpvelev написа:

Пише че iaStor.sys е Интелски драйвер за RAID свързване на дисковете. Ако не използваш такова нещо тогава като изпълниш това, което пише:  Press any key to continue, какво става?

Не ме допуска до инсталацията, автоматичен рестарт и пак на ново.

преди 2 часа, М. Проданов написа:

Не ме допуска до инсталацията, автоматичен рестарт и пак на ново.

Да не натискаш F6? Спомням си че при инсталация на WinXP подканяше да натиснеш F6  ако искаш да инсталираш "third party" SCSI или RAID драйвер.

• Автор
на 8.08.2019 г. в 21:06, Raze написа:

Последно вгради ли 64 битовия драйвер? След това трябва да включиш и AHCI в BIOS, преди да почнеш инсталацията.

Здрасти! Съжалявам, че сега отговарям, но не се сещам да съм пробвал от AHCI да започна инсталацията. Дори е вероятно да не съм я пробвал. След седмица се връщам от почивка(16 август). Като се прибера непременно ще пробвам и ще пиша какво е положението. 

Поздрави!

преди 21 часа, vpvelev написа:

Да не натискаш F6? Спомням си че при инсталация на WinXP подканяше да натиснеш F6  ако искаш да инсталираш "third party" SCSI или RAID драйвер.

Здравей! Когато стартира Windows Setup не натискам, който и да е клавиш. Изчаквам го да излезе от долу сивата/бялата лента с нещо от сорта на - " Windows Setup is starting"  и веднага ми изкарва грешката с драйверите.

Поздрави!

преди 21 часа, vpvelev написа:

Забравих да отбележа, че съм вградил 64 битовия драйвер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.