Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пънчославие - що е то?

Featured Replies

Здравейте! Навършиха се 10 години от стартирането на моя блог "Фарът на края на света". Продължавам борбата с пънчославието - най-крупната фалшива религия, непозната на човечеството до ден днешен, но се надявам с моя помощ да стане видима. Изписал съм стотици страници, за да оборя лъжите, пробутвани на вярващите в Християнството, Исляма и Юдаизма. Повече съм познат зад граница, затова бих желал да запозная и българските интелектуалци с моите философски трудове, събрани тук: 

vasquez345.blogspot.com

За съжаление не се намериха меценати за построяването на центрове за борба с пънчославието на българска земя, където да се лекуват от цял свят пънчославни. Те съществуват единствено като виртуални пространства в моя блог. 

Дано да Ви е интересно! Приятно четене! 

преди 3 минути, DanteDivine написа:

Здравейте! Навършиха се 10 години от стартирането на моя блог "Фарът на края на света". Продължавам борбата с пънчославието - най-крупната фалшива религия, непозната на човечеството до ден днешен, но се надявам с моя помощ да стане видима. Изписал съм стотици страници, за да оборя лъжите, пробутвани на вярващите в Християнството, Исляма и Юдаизма. Повече съм познат зад граница, затова бих желал да запозная и българските интелектуалци с моите философски трудове, събрани тук: 

vasquez345.blogspot.com

За съжаление не се намериха меценати за построяването на центрове за борба с пънчославието на българска земя, където да се лекуват от цял свят пънчославни. Те съществуват единствено като виртуални пространства в моя блог. 

Балъцитр свършиха...отдавна! Пак ти казвам - самия ти бизнес план е кофти!

преди 1 час, DanteDivine написа:

vasquez345.blogspot.com

Хвани се в ръце и се забавлявай както и намери смисъл в това да живееш. Щом никой не ти обръща винамние нали се сещаш, че си в грешната посока. Но щом искаш да си умреш така, то е твое право и желание.

преди 3 часа, DanteDivine написа:

Продължавам борбата с пънчославието - най-крупната фалшива религия, непозната на човечеството до ден днешен, но се надявам с моя помощ да стане видима. 

Най-крупната, пък непозната?(И защо този русизъм? На български са казва "най-голямата") 

И се стараете да я направите видима, то ест я рекламирате? 

Потърсих това ваше "славие" и излязоха само седем резултата, два от които са Вашия блог (не го посетих), един е коментар от Вас в "Двери"-те, а останалите са реклами на чудодейни средства под формата на блог, пълни с благодарствени отзиви на никове с руски имена. 

Таа... борите ли се със или рекламирате за? 

• Автор

street racer, нямам разработен бизнес план - обяснявам на всички в блога ми, че в центровете за борба с пънчославието няма да се печели, а ще се спасяват човешки души! Единствено може да се работи в тях и работещите да получават възнаграждение за положения от тях труд. 

Г-н Костов, имам последователи от 30-40 държави, които редовно четат моя блог. Най-голям интерес има от Русия и Украйна, защото там пънчославието вилнее с пълна сила... Много хора вече се събудиха и не желаят да продължават да живеят в лъжа! За мен е чест и удоволствие да избавя от пънчославно иго целия свят. 

forticius, и Вие ли се хващате за всеки русизъм? И Вие ли не искате да има руска салата в магазина като някои "умници"? Нали има немска салата, защо да няма и руска салата? 

Ясно казвам, че искам да я покажа, за да се пазят хората от пънчославната вяра, а не да я рекламирам! През годините са ме гонили от много български религиозни форуми, защото повечето пънчославни не търпят да им се казват техните кривици, а искат само те да критикуват... Писал съм къде ли не, но обикновено ме трият, защото пънчославните пощръкляват от изнесените от мен факти... 

Божествени Данте,

проверете се дали сте наред със самия себе. 

Добронамерен съвет, не е злобен, няма защо да Ви мразя. 

• Автор

forticius, благодаря Ви за загрижеността. Пиша книга в джобен формат за живота си в пънчославния свят и за живота си извън пънчославния свят. Може да се убедите, че животът ми сред пънчославните е много объркан, направо се намирам в лудница... Но Светият Дух ми говори и затова пиша какъв би бил светът без пънчославието. Моите вериги са тежки, но поне знам за тях и как мога да ги строша, а на пънчославните веригите са още по-тежки, но те вярват, че са свободни, защото вярват право... 

"Freedom" - "Django Unchained"
youtube.com

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.