Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем за заключване на Samsung S10 FRP Как да заобиколя ??

Featured Replies

Здравейте, всички членове, аз съм изправен пред frp заключване проблем в S10, забравям акаунта на GMAIL, затова не мога да вляза в телефона си, как да го заобиколя, имам последна актуализация на версията на кръпка. търсене в google и youtube. но няма късмет. може ли някой да ми помогне да го заобиколя ??

Помогни ми.

Как ги забравяте тези акаунти ми е чудно? 

Телефона се носи в сервиз ако не е краден/намерен срещу определена сума ще изтрият сегашния акаунт. 

в официалния сервиз + гаранционна карта(дори да е изтекла)/фактура и ще ви го препрограмират. след андроид 9 няма НИКАКЪВ вариант за заобикаляне на FRP по незаконен начин, а само префлашване в официален сервиз, тъй като буут лоадера на андроид 9 е заключен.

предлагам ако някой друг идиот пусне тема за FRP (щото това е втората такава за 2-3 дни), тя директно да се заключва с указание за официален сервиз...

п.с.

тоя който е пуснал темата е много вероятно да не знае български и да ползва нещо от сорта на google translate... или е бот...

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Как ги забравяте тези акаунти ми е чудно? 

Телефона се носи в сервиз ако не е краден/намерен срещу определена сума ще изтрият сегашния акаунт. 

Е не са всички като тебе да пият Гинко Билоба.

току-що, Емил Костов написа:

До сега не ми се е случвало да забравя имейл и парола за него, пък тук има сума теми с такъв проблем. Сега в този сезон много се "намират" телефони из плажа и като го върне във фабрични настройки прави тема тук как да го хакне и да си го ползва след това. 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

и какъв е проблема да си запише паролата в къщи и да си я пази при фактурите за ток или вода примерно?

преди 1 минута, the professor написа:

и какъв е проблема да си запише паролата в къщи и да си я пази при фактурите за ток или вода примерно?

Професоре, пошегувах се. Проблем няма, просто трябва да се мисли малко.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Професоре, пошегувах се. Проблем няма, просто трябва да се мисли малко.

Да се мисли ама това упражнение не се отдава  на всеки, малко оспамихме темата за което се извинявам на автора. 

преди 5 минути, AAUUXX написа:

До сега не ми се е случвало да забравя имейл и парола за него, пък тук има сума теми с такъв проблем. Сега в този сезон много се "намират" телефони из плажа и като го върне във фабрични настройки прави тема тук как да го хакне и да си го ползва след това. 

Да, щото четеш и мислиш. Знаеш ли колко пъти съм попадал на клиенти и познати дето не си значт паролите или не ги помнят.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Да, щото четеш и мислиш. Знаеш ли колко пъти съм попадал на клиенти и познати дето не си значт паролите или не ги помнят.

Не всеки разбира колко е важно това, смята че щом е  написал някакъв имейл и парола след покупка на телефон/таблет няма да му бъдат никога нужни след това, а когато му станат нужни се чуди какво да прави. 

току-що, AAUUXX написа:

Не всеки разбира колко е важно това, смята че щом е  написал някакъв имейл и парола след покупка на телефон/таблет няма да му бъдат никога нужни след това, а когато му станат нужни се чуди какво да прави. 

Трябва да разбира, само че не чете. Там се обаснява колко е важно да си помниш паролата и прочие, но............... И после моля за помощ оправете ми нещата. Е няма как да стане.

преди 3 часа, techtwo7488 написа:

Помогни ми.

Само да попитам по какъв начин?

Не разбрах проблема ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.