Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с телефона

Featured Replies

Здравейте телефона ми е HTC Desire 820,проблема е че загрява много бързо за 5 минути вече е горещ и дори когато загрее се изключва сам и трябва да го включа на зарядното за да може да се включи отново .Преди изключваше на 45% някъде като стане а сега започна на 70% да изключва и то най вече когато гледам някой клип примерно започва да загрява много и изключва.Единствено когато телефона е на зарядно тогава не се изключва а батерията не мога да я извадя защото капака на самия телефон не се отваря и мисля че самата батерия е вградена.Не искам да си вземам друг телефон защото този наистина ми харесва,всичко друго му е идеално дори камерата е уникална

Пробвайте да му дадете заводски настройки, може проблемът да е софтуерен, макар че след такива натоварвания, със сигурност батерията не е, като преди. Съхранете всички важни файлове и пробвайте, каквото Ви е по силите, ако не стане занесете го в сервиз. Според мен не в батерията е проблемът, нагряването идва най-вероятно от силно натоварване върху процесора, а изключването е нормална защита при достигане на определена температура. Иначе казано, бързото изтощаване на батерията е последствие от реален най-вероятно софтуерен проблем. 

В предвид ~5 годишната батерия (модела е от 2014 година), това, че не я отчита правилно, загрявянето и изключването при 70% на батерията, нормалното работене при включено зарядно, шанса проблема да е софтуерен е по-малък от нула!

току-що, Raze написа:

В предвид ~5 годишната батерия (модела е от 2014 година), това, че не я отчита правилно, загрявянето и изключването при 70% на батерията, нормалното работене при включено зарядно, шанса проблема да е софтуерен е по-малък от нула!

Въпреки всичко не пречи да пробва. Реално на тези години (освен ако не е заменяна) батерията си е изживяла своето, но износването при нея е изразено просто в по-бързо изтощаване, а нагряването не е нормално. 

Батерия Сдохла ( това е за Soviet Soldier) или както се казва батерията си заминава

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 4 часа, Soviet Soldier написа:

Пробвайте да му дадете заводски настройки, може проблемът да е софтуерен, макар че след такива натоварвания, със сигурност батерията не е, като преди. Съхранете всички важни файлове и пробвайте, каквото Ви е по силите, ако не стане занесете го в сервиз. Според мен не в батерията е проблемът, нагряването идва най-вероятно от силно натоварване върху процесора, а изключването е нормална защита при достигане на определена температура. Иначе казано, бързото изтощаване на батерията е последствие от реален най-вероятно софтуерен проблем. 

Това го пробвах и нищо не се промени иначе това за нагряването съм съгласна защото съм забелязала че някой приложения водят до натоварване и телефона започва да загрява 

преди 14 минути, Звездичка написа:

Това го пробвах и нищо не се промени иначе това за нагряването съм съгласна защото съм забелязала че някой приложения водят до натоварване и телефона започва да загрява 

Щом и задаване на заводски настройки не помага, явно е добре да се обърнете към сервиз. Този апарат е на щипки, разглобява се лесно, батерията се сменя лесно, но въпреки това трябва да се внимава, а и няма гаранция, че самата батерия е причина за нагряване и рестарт. 
Майка ми имаше същия проблем. Оказа се, че си е разляла кафе върху телефона, беше попаднало по платката, присветваше сам дисплея, когато телефона е заключен, изцеждаше батерията много бързо. Първо си бе купила нова батерия, и с новата продължи да го има този проблем, та се наложи почистване на платката. 

Хубавото е, че Вашият телефон е прост за разглобяване и не би следвало да Ви искат много пари за ремонт, ако е само до смяна на батерията. 

• Автор
преди 3 часа, Soviet Soldier написа:

Щом и задаване на заводски настройки не помага, явно е добре да се обърнете към сервиз. Този апарат е на щипки, разглобява се лесно, батерията се сменя лесно, но въпреки това трябва да се внимава, а и няма гаранция, че самата батерия е причина за нагряване и рестарт. 
Майка ми имаше същия проблем. Оказа се, че си е разляла кафе върху телефона, беше попаднало по платката, присветваше сам дисплея, когато телефона е заключен, изцеждаше батерията много бързо. Първо си бе купила нова батерия, и с новата продължи да го има този проблем, та се наложи почистване на платката. 

Хубавото е, че Вашият телефон е прост за разглобяване и не би следвало да Ви искат много пари за ремонт, ако е само до смяна на батерията. 

Да и аз така мисля,ще го занеса на сервиз,много благодаря за съвета :) 

преди 4 минути, Звездичка написа:

Да и аз така мисля,ще го занеса на сервиз,много благодаря за съвета :) 

Няма за какво. Успех! 

• Автор
преди 2 часа, Soviet Soldier написа:

Няма за какво. Успех! 

Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.