Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой да ми дръпне 1 firmware ?

Featured Replies

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s--neo/firmware/GT-I9301I/BGL/download/I9301IXXSAPG5/86880/

мерси

преди 1 час, DarkEdge написа:

Мързи те да се регистрираш?
https://www.sammobile.com/premium/

По-скоро май не му се чака.

Брей и корейските лумпени се овълчили като гризаните ябълки.

Автора да хвърли едно ко тук : https://www.tutorialshunt.com/2017/07/download-sammobile-firmwares-fast-speed-samfirm.html

:offtopic_s:

преди 2 часа, Bubbles написа:

Брей и корейските лумпени

О, Боже! Ти малоумен ли си? Да обявиш един от топ 5 на производителите на електроника в света с многомиларден приход за лумпен, казва какво IQ имаш - силно клонящо към нула!
Освен това направи ли си труда да провериш дали този сайт е свързан по някакъв начин с въпросната корпорация? Не, нали?
Пиишете простотии колкото да сте писали нещо.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 52 минути, DarkEdge написа:

:offtopic_s:

О, Боже! Ти малоумен ли си? Да обявиш един от топ 5 на производителите на електроника в света с многомиларден приход за лумпен, казва какво IQ имаш - силно клонящо към нула!
Освен това направи ли си труда да провериш дали този сайт е свързан по някакъв начин с въпросната корпорация? Не, нали?
Пиишете простотии колкото да сте писали нещо.

Това колко пари изкарват няма никакво значение уважаеми, всъщност единственото показателно от факта си посочил е, че масата хора са няма такива лумпени след като приемат самсунг за качествен телефон и дават луди пари за него и т.н. същото важи и за онези с гризаните ябълки, с една дума КОМЕРС, а като погледнеш че и на едните и на другите една и съща фирма им прави почти всичко ате само сглобяват... ...чакай китайците сглобяват а тези май само смучат парици, абе сладка работа. Можеш да ме наричаш луд, прост и какъвто ти скимне(не че ти приляга на ранга), това обаче не променя фактите, аз не съм крив че хората масово са дезинформирани и се мятат на комерсиалното щото е по-гъзарско, нито ме интересува.
Но хайде да не го почваме тоя спор.
Колкото до сайта не знам и не ме интересува дали е свързан с корпорацията или не, факта е че се изискват пари за нещо което би следвало да е безплатно, точно както правят от ръфаната ябълка които искат пари даже и за книжката с опътването.

Край на офтопика. :)

преди 16 часа, Bubbles написа:

няма такива лумпени

Вземи научи значениетто на думата, за да я използваш правилно. В противен случай звучиш като някой, който хвърля в пространството някакви думички, нямащи ниищо общо със съдържанието.
Не, че нещо, ама изглеждаш смешен в очите на четящите те...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 1 час, DarkEdge написа:

Вземи научи значениетто на думата, за да я използваш правилно. В противенслучай звучиш като някой, който хвърля в пространството някакви думички, нямащи ниищо общо със съдържанието.
Не, че нещо ама изглеждаш смешен в очите на четящите те...

Ммм ок това значение на думата не го знаех, досега навсякъде където съм я чувал тази дума се е използвала като синоним на "Тъпак","Идиот" и т.н., това е и значението с което я използвах поради по забавното й звучене, но ок приемам бележката. :shy11:

И какво е значението на тази дума?Това което намерих "lumpen"  в превод от Немски е "парцал"!

А дали ще наречеш някой негодник, парцал или педал, според мен няма голяма разлика!

преди 12 часа, ivan_pop написа:

И какво е значението на тази дума?

преди 17 часа, DarkEdge написа:

• Автор

гледам дискутирате думата лумпен. аз ще пропусна :)

За пояснение - download-ът беше възможен само ако си premium а нямам желание да плащам.

успех на помогналите :)

/вече не ми трябва/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.