Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да популяризирам сайт (малък бизнес)?

Featured Replies

Здравейте. На път съм да launch-на един свой проект... пред мен стои проблема с рекламирането му и съответно популяризирането му... Има ли някой наясно, къде мога да го пускам безплатно? Интересувам се също от някакъв вид евтина реклама? Преди бях много в час с тези неща, уви сега съм далеч от темата... Благодаря ви предварително

Според гугъл  гугъл е най добрия метод за популяризиране на сайта , защото повечето хора търсели чрез гугъл.

Защо не пробвате, като платите 2 месеца на гугъл да ви популяризира сайта и да видим какво ще стане  https://ads.google.com/intl/bg_bg/home/

"launch-на" бееееееее.... мухахахахахаха - перфектна комбинация от бг и английски, "гордея" се с хората които така умело изписват мислите си...

• 2 месеца по-късно...
на 30.09.2019 г. в 22:27, antonio_522 написа:

На път съм да launch-на един свой проект... 

Обясни на Български launch-на.Да разберем сайта работещ ли е или е проект,който тепърва ще бъде сайт.

• 3 седмици по-късно...
на 18.12.2019 г. в 7:14, nezita написа:

Доколко са важни вече ключовите думи.Преди имаха по голямо значение.

Всички аспекти от СЕО оптимизацията са важни. Мета ключовите думи и фрази не се вземат под внимание от големите търсачки от доста години. Но все още се намират търсачки който ги използват.

• 4 седмици по-късно...

Можете да разгледате този сайт megaindex.com С тях можете да видите кои страници набират най-голяма популярност и да разберете какво е по-интересно за хората. също ако имате нужда от тях, те ще ви помогнат да промотирате страницата)
(не реклама)

• 1 година по-късно...

Един приятел си двигна сайт на wordpress с обикновен плъгин за SEO качествено съдържание и малко линкове тук там горе долу му се получават нещата. Но има много фактори които google следят като скорост, време на престой на потребителя и т.н. и т.н. Сайта му е за къща за гости в западните Родопи и като цяло рекламата не работила много добре при него специално. Мисля, че човек трябва да пробва и да види, кое ще проработи.

Имаш нужда от On-Page SEO, Off-Page SEO, Linkbuilding, Content Marketing. Извинявам се за мойто ложо бг език но ми е друтно. Тема е далък и широк за оптимизация по сериозен начин. Има орагничен трафик, платен трафик и SMM. 

За успешна SEO оптимизация има много фактори, които влияят. Например seo копирайтинг, правилния подбор на ключови думи, техническото състояние на сайта и т.н

• 3 месеца по-късно...

Горния пост не е в отговор на поста от 16 март на petarpetkovv74,  а на поста от днес 7/11/2021 на дядо Апостол дето си рекламираше книгата и който по някакъв начин изчезна, а аз защо нямам опция и аз да си изтрия поста кой в случая става излишен и не на място?

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
на 30.09.2019 г. в 23:27, antonio_522 написа:

launch-на един свой проект.

Я го изкажи на български, за да го разберат някои и ти помогнат или чакай чужд да ти помогне, особено ако е зависим от кралица?! 

Идея: Изгледай филма "Дявола носи "Прада".

Тази тема явно никой не се вглежда че е стара и отдавна много от писалите в нея са забравили сигурно за форума вече, камо ли за публикацията.

• 4 месеца по-късно...
на 1.10.2019 г. в 5:40, Gangosa написа:

Според гугъл  гугъл е най добрия метод за популяризиране на сайта , защото повечето хора търсели чрез гугъл.

Защо не пробвате, като платите 2 месеца на гугъл да ви популяризира сайта и да видим какво ще стане  https://ads.google.com/intl/bg_bg/home/

за 2 месеца с gogle ads няма нищо да се случи, трябва повече време

• 2 години по-късно...

Аз може би ще се отклоня от темата, но къде бих могъл да науча повече за СЕО оптимизацията? Не бих желал Софтуни примерно. Някаква качествена литература може би.

• 1 година по-късно...
на 30.09.2019 г. в 23:27, antonio_522 написа:

Здравейте. На път съм да launch-на един свой проект... пред мен стои проблема с рекламирането му и съответно популяризирането му... Има ли някой наясно, къде мога да го пускам безплатно? Интересувам се също от някакъв вид евтина реклама? Преди бях много в час с тези неща, уви сега съм далеч от темата... Благодаря ви предварително

Защо не пробваш с билборд реклама скоро попаднах на статия че е много полезна за онлайн продажби.Ето линк от статията може да ти бъде полезна. :) 

https://www.impres.bg/bilbord-reklamata-uvelichava-onlajn-prodazhbite/?_gl=1*1bqeiuc*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCbARIsALId2Z1JACgjYeWi8-TDRqwVwFESXSoiQLQvFF-L0dIgpvQ6cOg91zGNH0QaAnLBEALw_wcB

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.