Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изкарвам пари от дизайна

Featured Replies

Здравейте

Аз съм на 15 години и съм в училище с специалност графичен дизайн.Чудя се как да изкарвам пари докато съм още ученик с графичен дизайн.

Правиш си портфолио с неща, които си правил и го раздаваш във фирми, занимаващи се с предпечат или уеб дизайн.
Ако, пък, те влече дизайн на мебели или облекла - пътят е същият, но в съответните производствени фирми. И много учене - на специализиран софтуер - CAD, графичен, ....

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Мий чинии в ресторант. Като си изучиш занаята, вече ще знаеш и как да печелиш от него.

• 1 месец по-късно...

Защо да мие чинии, след като той иска да бъде дизайнер от нулата, за да натрупа опит с годините? Ако той иска да бъде добър дизайнер, ще се учи от по-опитните графични дизайнери. Но не всеки опитен дизайнер има правилен подход и става за учител. На него му трябва добър ментор по графичен дизайн.

Изпратено от моят MYA-L11 с помощта на Tapatalk

• 1 месец по-късно...
на 8.10.2019 г. в 19:12, DarkEdge написа:

Правиш си портфолио с неща, които си правил и го раздаваш във фирми, занимаващи се с предпечат или уеб дизайн.
Ако, пък, те влече дизайн на мебели или облекла - пътят е същият, но в съответните производствени фирми. И много учене - на специализиран софтуер - CAD, графичен, ....

https://multitrain.bg/blog/item/322-naj-–-podrobnata-statija-za-vasheto-p-rvo-portfolio-za-grafichen-dizajn?fbclid=IwAR1fS_P79VvEHdAQx89xdRDJv2vi4Ir-IYZa-aM9FfqYfQGrBGpdUrcFjDc мисля, че тук има сайтове, на които можеш да видиш как си монетизират хората труда, особено за дизайн неща.

преди 19 минути, Veniana Petkova написа:

можеш да видиш

За моженето - мога. А трябва ли ми на мен? Не!

преди 18 часа, DarkEdge написа:

За моженето - мога. А трябва ли ми на мен? Не!

Моля за извинение, линкът беше насочен към Мартин123. Статията мисля, че е полезна по повод въпроса му как да изкарва пари с дизайн. Отново съжалявам за объркването. :)

• 2 седмици по-късно...

Аз съм на 13 и тепърва ще влизам където и да е. Исках да питам от кой град си. Ако си от Варна, би ли препоръчал училище с графичен дизайн?

• 5 месеца по-късно...
Аз съм на 13 и тепърва ще влизам където и да е. Исках да питам от кой град си. Ако си от Варна, би ли препоръчал училище с графичен дизайн?
Софт Уни имат интересни модули по графичен дизайн. https://creative.softuni.bg

Изпратено от моят MYA-L11 с помощта на Tapatalk

Ако знаеш достатъчно английски: https://www.fiverr.com/

Не знам какви са изискванията на сайта за твоята възраст, но не би трябвало да е проблем.

За получаване на пари може да се наложи някой родител да трябва да си направи акаунт.

https://www.freelance.bg/bg/

Погледни дали не се търси, ако не пусни си обява, че предлагаш услуги (каквото можеш да правиш).

Не слушай тука разни асоциални - да миеш чинии. 

Евала от малък искаш да си изкарваш парите, това е достойно за уважение!

Не трябва да си професионалист в нещо за да го започнеш, човек се учи цял живот с  времето и практика.

Здравей, ако се занимаваш с дизайн най-добрият сайт от който можеш да изкараш пари е 99designs.com  , аз на 14 години изкарах от там първите си 475 долара. Има за графичен, за уеб дизайн, за всичко има контести. Прочети правилата на сайта и се запознай с тях преди да участваш. Също така сайта, ще ти помогне да вдигнеш нивото и да натрупаш солиден опит, защото винаги има контести в които да участваш.  Ти си избираш в кой контест да участваш и на каква тематика. Има контести за лого, банер, уеб дизайн, илюстрации, абсолютно всичко.  Аз ползвах сайта без да знам кой знае какъв английски, помагах си с google translate и с времето го научих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.