Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на Автошкола

Featured Replies

Здравейте

Каква е процедурата при смяна на Автошкола?

Имам проблеми със сегашната и искам да се прехвърля в др

Харесай си друга школа, отиди на място и питай каква е процедурата.

преди 1 час, andrianivanov написа:

Това е пределно ясно Въпроса е да не направят проблем с документите и т.н 

Е че какви документи толкова си дал, като за започване на курс се изискват:

Цитат
  • Копие на лична карта
  • Копие на диплома за завършено образование (основно, средно или висше)
  • 1 брой снимка (паспортен формат)

преди 5 часа, andrianivanov написа:

Това е пределно ясно Въпроса е да не направят проблем с документите и т.н 

Кой да направи проблем? Старата автошкола ли? В новата, ако те приемат, би трябвало да те информират какво трябва да направиш, как да го направиш и т.н.

Относно документите - в автошколите не трябва да се съхраняват копия на лични карти, дипломи и т.н. Ако ги съхраняват, но нямат нужните документи - ти им създай проблеми. Съпругата ми се записа на курсове миналата година. Поискаха ѝ лична карта и копие на диплома, но само за справка. В самата автошкола са ѝ казали, че заради GDPR нямат право да съхраняват копия на подобен вид документи.

• Автор

Целия курс минах, но не мога да си взема шофьорската книжка на кормуване заради У автомобил! 
Питах разни познати, но с такава кола не са се обучавали... 
От Февруари тази година съм се записал. Листовките ги взех от първия път, но кормуването е проблем... 
След 3 неуспешни опита и близо 2000 лв искам да сменя Автошколата 

От сегашната школа трябва да вземете документ (или е качен в системата) за завършени брой часове. Като отидете в новата е възможно да поискат да минете 4 у.ч. при тях, след това се явявате на изпит.

Че какво толкова му има на учебния автомобил - щом се провеждат обучения и изпити на него, значи технически е изряден, от тук нататък какво ...?

• Автор

Изобщо положението не такова като си го мислите

500 000 км У автомобил

Спирачките не държат където и се спире се ползва ръчна дори и в движение

Волана подава на ляво и дясно

Летен сезон със зимни гуми 2x2

Изпарения в купето от гърнето т.н

Изобщо е мъчение по време на изпит

..., ако знех всичко това предварително едва ли бих се записал на курс при тази автошкола!
Такива автомобили със закон трябва да се забранят! 

• Автор
преди 1 час, insec написа:

Пък уж били затегнали курсовете - кво затегнали, по- солени цени.

Предпоследния път се явявах началото на Май месец 170 лв такса която вкючва 4 учебни часа и изпит пред ДАИ в Бургас
Никаква разлика в часовете след промяната освен цената

Преди две седмици платих 180 лв часовете бяха същите и колата още по разбита Искам да допълня че през лятото бях прекъснал заради работата ми Сега съм ни в клин ни в ръка и без книжка С голяма сума която съм платил и която няма да търся 

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Развитието с мен 

Записах се в най добрата школа в Бургас но от предишната не ме били отписали от системата Бях платил “Такса” месец преди това В следващите дни оправих нещата по телефона

В новата Автошкола продължих на Автоматик Платих 4 часа допълнително Реално имах 8 часа преди практическия изпит Изпита го взех но останах завинаги разочарован от старата

на 20.10.2019 г. в 13:33, sopolin4o написа:

От сегашната школа трябва да вземете документ (или е качен в системата) за завършени брой часове. Като отидете в новата е възможно да поискат да минете 4 у.ч. при тях, след това се явявате на изпит.

4 у.ч. по колко са

• Автор

В новата автошкола в която записах Цената е 20 на учебен час

При мен ми трябваха толкова допълнително защото смених кола Отделно приключих курса на автоматик а се учих на кола ръчни скорости в предишната школа

Започнах курса от Февруари Заради обстоятелствата в първата автошкола реших така да процедирам В крайна сметка плащам а резултати никакви

След като се преместих проблемите се разрешиха и курса го завърших Радвам се че постъпих правилно и открих къде е проблема за да го реша!

Ма той проблема е бил виден от самото начало - колата няма спирачки, спираме на ръчна .... WTF , какви изпити, какви три лефа на цяло, това да не е курс по тероризъм специалност самоубийствен акт. Още по- озадачаващото е, че и самия преподавател се вози в тази кола - представям си за какъв тъпигьоз иде реч, направо тъпигьоозлу. Казано в прав текст, този човек, барабар със цялата му школа са за съд и не само, че трябва да му отнемат завинаги правото да обучава други хора, но и да му вземат шофьорската книжка, щото е повече от очевидно, че законите за него са някаква парлама.

• 2 седмици по-късно...

Да бе да то се вижда къде е проблема.Късали го сто пъти и накрая взел книжка на автоматик.Това инструкторите го предлагат на курсистите който са най зле.

• Автор

Извинявай но приключих курса с автоматик защото аз така реших!

При условие че имам 2 коли които са автоматик... Нямаше никакъв смисъл да се занимавам У автомобил на ръчни скорости При изпитващи в град който не познавам! 
А дали съм зле? Не сте Вие този който са ми дава оценка!

• 2 седмици по-късно...
на 16.12.2019 г. в 8:11, nezita написа:

Това инструкторите го предлагат на курсистите който са най зле.

Глупости на триъгълни търкалца - на курсистите, които са най- зле им се предлага "пас под масата", а с категорията за автоматик, нямаш право да управляваш ръчка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.