Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали ме харесва?

Featured Replies

Хей! Първо да ви кажа, че съм 15. Никога не съм имала гадже, но това е, защото съм срамежлива пък и честно казано никой не ми е грабвал вниманието. Може да ви струва странно, ама е така. 😁 Затова моля, не ме съдете, че си нямам идея как се държат влюбените момчета. 

А самата история е:

Преди няколко месеца аз и семейството ми се преместихме в Белгия. Сега тук уча езика в специална група заедно с други деца от целия свят. Самия проблем обаче е, че има едно момче от Италия, което аз много си харесвам. Звучи странно, знам, обаче той е толкова сладък и умен и всичко в него ми се вижда перфектно.😍

И така сега, естествено почнах да се питам дали и той ме харесва. Много често ми се е случвало по време на час да го погледна и той да ме гледа, но веднага да си отмести погледа. Също така погледите ни са се засичали и се е случвало да се гледаме в очите.😁 Тоест има моменти в, които не си мести погледа. 

Освен това, не знам защо сякаш ме копира. Например, ако аз си кръстосам кракато и той го прави. 

Случвало ми се е един-два пъти да ми се усмихва. Също се държи много мило с мен. И не знам защо когато работим в групи по двама, учителите все ме слагат в една група с него. И всеки път, когато това се случва приятелите му му правят някакви знаци. Макар, че това сигурно не е важно и не осначава нищо. 🤷

Сега въпросът ми е:

Дали ме харесва, или просто се държи любезно с мен. (между другото, не мисля, че го прави с другите.)

На това питане не може да се даде точен отговор. Времето ще покаже. Успех.

преди 1 минута, baitexpo написа:

Ако мъж и жена се гледат в очите повече от минута - или е на секс, или на бой.

:D

За първото е рано на този етап, а второто не е желателно да се случва изобщо. Тези дни гледах по "Канал 3" статистика, която сочи, че българските тинейджъри са най-развратни в ЕС. Препоръчвам да се изгледа това предаване, защото специалисти дават обективни мнения по този проблем - какви са причините, какви са последствията и как да се предотвратят. Желателно е да се възприеме и от тинейджърите, и от родителите, защото това е ключов етап от развитието на човека и е хубаво да се подходи правилно, за да няма проблеми за в бъдеще.

преди 2 минути, Скараб написа:

Тези дни гледах по "Канал 3" статистика, която сочи, че българските тинейджъри са най-развратни в ЕС.

Сбъркали са.

Гледат някакви статистики за ранни раждания и т.д. и от там си си правят някакви си заключения. Абсолютно субективно.

Иначе, ако вярно има чак толкова развратни тинейджърки - свиркай.

преди 5 минути, ncl написа:

Иначе, ако вярно има чак толкова развратни тинейджърки - свиркай.

То хубаво ама нещо попадаш под ударите на закона:D

преди 33 минути, baitexpo написа:

Ако мъж и жена се гледат в очите повече от минута - или е на секс, или на бой.

:D

А що не и двете хм....

Не съм от най-дъртите, тъй че няма страшно поне за мен. От 14 вкл. нагоре е законно, но се иска разрешение от родителите, ако се живее на семейни начала. Май така беше по закон, не съм 100% сигурен. Ако някой е наясно, нека каже.

Сега е модерно батковци/чичковци да бръмчат с млади непълнолетни гаджета златотърсачки. Често срещана практика е. Имаше една песничка на Руслан Мъйнов, която е точно за този случай. :)

Хората не приемат особено радушно такъв тип връзки обаче и може да станат някои проблеми. Такива... лолитки (нека така да ги наречем) понякога са доста опасни и също могат да създадат големи бъркотии.

току-що, ncl написа:

Законът го промениха отдавна.

Верно ли? Нали не е само за шведите?

преди 1 минута, Скараб написа:

Не съм от най-дъртите, тъй че няма страшно поне за мен. От 14 вкл. нагоре е законно, но се иска разрешение от родителите, ако се живее на семейни начала. Май така беше по закон, не съм 100% сигурен. Ако някой е наясно, нека каже.

Сега е модерно батковци/чичковци да бръмчат с млади непълнолетни гаджета златотърсачки. Често срещана практика е. Имаше една песничка на Руслан Мъйнов, която е точно за този случай. :)

Хората не приемат особено радушно такъв тип връзки обаче и може да станат някои проблеми. Такива... лолитки (нека така да ги наречем) понякога са доста опасни и могат да създадат големи бъркотии.

Ама имай предвид че за шведите не важи(нашите си шведи)

преди 2 минути, ncl написа:

Не. Сега не ми се търси, но над 14 вече е законно.

Уауу:D

Цитат

"Лолита, светлина за живота ми, огън за слабините ми. Мой грях, моя душа."

Ах, Лолита, Лолита... :)

Офтопик: Много коткарски потребители сме се навъдили в този форум. Само в тази тема 4 от общо 6 души сме с аватари на котка. 66.67% за Котешката партия, направо разгром на "изборите". :)

преди 25 минути, Скараб написа:

Ах, Лолита, Лолита... :)

Офтопик: Много коткарски потребители сме се навъдили в този форум. Само в тази тема 4 от общо 6 души сме с аватари на котка. 66.67% за Котешката партия, направо разгром на "изборите". :)

То и аз бях с котешки аватар, ама го махнах, защото постоянно ми лайкваха мненията заради аватара, а не заради мен самия :biggrin:

преди 12 часа, ncl написа:

Аз съм снимал нашата котка. А тази от аватара на Скараб прилича на предишната ни, Бог да я прости...

И аз имам котарак, ама не съм го снимал него. Този черният е от нета. Имам слабост към черни котки.

Все тая, това не е по темата. Авторката пък изчезна някъде. Пусна темата и се скри. Често се случва това по форумите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.