Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да огранича "приятели" във фейсбук, да могат виждат в новинарският си поток, мои коментари под различни публуикации ?

Featured Replies

Този фейсбук ми лази по-нервите и това което са направили, без да е забранено по дефоут и ти да решаваш дали искаш някой да го има е абсурдно, но на мен ми е ясна тяхната цел. Те просо искат да направят тази плаформа един Биг брадър и го постигнаха !

Въобще бях забравил тази възможност, като мислих, че съм я забранил, но сега с ужас разбирам, че излизат мои коментари в новинарски поток на "приятели" във фейсбук ! Чувството е много непприятно, да бъдеш следен по-този начин ! 🤬

Има едно опция, която сега промених - "Кой може да вижда бъдещите ви публикации", но в нея ясно пише, че е става въпрос за публикации ("когато създавате нова публикация"), не пише да се отнася за коментари ! 

Някой ако знае дали този абсурд може да се спре, да ми излизат коментарите в новинарски поток на други хора, моля да помогне ! Не виждам други настройки за това ! 

Добавяш ги в списъка "Ограничени". Преди имаше такава опция, вероятно и сега си я има. Потърси я из опциите. Не ми се е налагало досега да я ползвам, пък и като цяло не ползвам Facebook ежедневно.

Щом си толкова възмутен, просто си изтрий акаунта или поне не го ползвай. Или разкарай от Приятели хората, които не те кефят.

Нищо сложно общо взето. Успех.

• Автор
преди 48 минути, killchain написа:

Ако коментираш под чужда публикация, не можеш да контролираш кой ти вижда коментара - ако човек вижда публикацията, ще вижда и твои коментари отдолу.

Не знам дали мога по-ясно от това да го напиша, говоря за раздела "НОВИНИ" , там се появяват и коментари под разни публикации, които съм написал ! То коментара е ясно, че си остава виден, но ако фейса не дава тази информация в новинарският поток, тези приятели няма как да го видят, освен ако случйано не попаднат на пуб;ликацията и видят твоят коментар измежду стотиците ! 

• 4 години по-късно...

Има ли опция коментарите ни под разни публикации, да не се виждат от приятелите ни във Фейсбук?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.