Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с позициониране с IGO PRIMO

Featured Replies

закупих китайска мултимедия 7010G.Всичко работи ,освен навигацията.Постоянно ме показва,че съм в москва и търси gps сателити.С доста проби успях да се позиционирам,тоест начална точка/Шумен/.Но като задам точка на пристигане,ми казва,че gps  е изключен и не мога да го активирам.Програмата е IGO PRIMO.Съжалявам,че не снимах екрана,но и това може да стане.

преди 4 часа, patso740407 написа:

закупих китайска мултимедия 7010G.Всичко работи ,освен навигацията.Постоянно ме показва,че съм в москва и търси gps сателити.С доста проби успях да се позиционирам,тоест начална точка/Шумен/.Но като задам точка на пристигане,ми казва,че gps  е изключен и не мога да го активирам.Програмата е IGO PRIMO.Съжалявам,че не снимах екрана,но и това може да стане.

Виждам, че в повечето такива устройства в комплекта има и GPS антена, която трябва да се монтира и свърже към устройството. Провери дали имаш такава и дали е правилно свързана. 

преди 2 часа, RudeBoy написа:

Друг път не си хвърляй парите на вятъра, за китайски боклуци.

Ми то други няма. Всички са китайски. Дори последно видях поръчано от Германия и на него пишеше "Made in China".

• Автор

Има антена и е монтирана правилно!!!Нищо че е китайска,всичко си работи!!!

IMG_20191114_182010.jpg

Пробвах с натискане да включа GPS,но пак търси и не намира сателити,само един и то слабо!

Виж някъде из менюто трябва да има опцiя включване на GPS

преди 4 часа, patso740407 написа:

IMG_20191114_182010.jpg

Пробвах с натискане да включа GPS,но пак търси и не намира сателити,само един и то слабо!

За да работи трябва да хване поне 4 сателита.Щом лови един,значи GPS  се включва,но сигнала който лови е слаб.Означава че може би възката с антената да не е в ред или самия GPS да е дефектен.

А на някои има настройка,с колко минимум хванати сателита да отчита мястото.

• Автор

някой да знае данните за'' port'' и'' baud'' за Igo primo 9.6.13.405512 за [jps] ???

преди 8 минути, patso740407 написа:

някой да знае данните за'' port'' и'' baud'' за Igo primo 9.6.13.405512 за [jps] ???

Това за gps навигация не ти е нужно.

• 2 месеца по-късно...

Работи, ти сам го каза:

на 15.11.2019 г. в 6:11, patso740407 написа:

преди 16 часа, patso740407 написа:

по какво мога да позная дали gps антената ми работи ?

Ако работи,след като включиш gps,ще открива сателитите,когато си на открито. Това е при условие,че сте прочели инструкцията за устройството.Обикновено някоя настройка се пропуска,при което устройството не работи правилно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.