Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Word 2007 проблем с copy/paste

Featured Replies

От заглавието е ясно за проблема, дано мога да го обесня. Уиндовс 7 профешънъл SP1. Искам да копирам снимка или схема и да я пейсна в уорда. Обаче ми се явява само правоъгълника, без да се появява снимката. Даже не мога да коригирам правоъгълника. Понякога успявам  да оправя проблема с десен бутон и клик  някъде ( сега не ми се явява този надпис ), но  не мога да схвана системата.  Опитвам с insert, не става. Уорд файлове с 2003 също не се показва снимката, макар да я има, сигурен съм. Този проблем се яви наскоро. С Word 2003 на стария лаптоп нямам такъв проблем, той е с уиновс ХР. Word  е на английски.

Моля някой да ми помогне, в задънена улица съм.

С влачене не се ли получава? Снимката от къде я вземаш? В друго приложение можеш ли да я поставиш?

Стартирай Command prompt  с администраторски права. В черния прозорец напиши:
sfc /scannow
Като завърши проверката, рестартирай.

преди 9 часа, mirosiva написа:

От заглавието е ясно за проблема, дано мога да го обесня. Уиндовс 7 профешънъл SP1. Искам да копирам снимка или схема и да я пейсна в уорда. Обаче ми се явява само правоъгълника, без да се появява снимката. Даже не мога да коригирам правоъгълника. Понякога успявам  да оправя проблема с десен бутон и клик  някъде ( сега не ми се явява този надпис ), но  не мога да схвана системата.  Опитвам с insert, не става. Уорд файлове с 2003 също не се показва снимката, макар да я има, сигурен съм. Този проблем се яви наскоро. С Word 2003 на стария лаптоп нямам такъв проблем, той е с уиновс ХР. Word  е на английски.

Моля някой да ми помогне, в задънена улица съм.

Click the Microsoft Office button
Click on the Word Options button to bring up the Word Options dialog box (at the bottom of window)
Click on the Advanced button in the left hand pane
In the right hand pane, Scroll down to the section: Show Documents Contents
Make sure the box next to: Show Picture Placeholders is UNchecked.

• Автор

Raze, sorry,  не се получава с влачене. За други приложения не съм забелязал проблем.

DarkEdge, влизам в Command prompt, появява се черния прозорец,  копи/пейст sfc /scannow барабар с интервала, пише ми, че трябва да влезна с админ права за да ползвам тази конзолна програма. Не знам защо ме разпознава като user. Не започва изобщо никакво действие.Ами аз съм администратора, моя комп ако не ме разпознава, то кой друг.....

TRN, изпълних указанията. Има чавка на how Picture Placeholders. Виж шота. Пак няма промяна.  

Show picture placerholders.jpg

преди 58 минути, mirosiva написа:

Raze, sorry,  не се получава с влачене. За други приложения не съм забелязал проблем.

DarkEdge, влизам в Command prompt, появява се черния прозорец,  копи/пейст sfc /scannow барабар с интервала, пише ми, че трябва да влезна с админ права за да ползвам тази конзолна програма. Не знам защо ме разпознава като user. Не започва изобщо никакво действие.Ами аз съм администратора, моя комп ако не ме разпознава, то кой друг.....

TRN, изпълних указанията. Има чавка на how Picture Placeholders. Виж шота. Пак няма промяна.  

Точно това е проблема. Трябва да се махне "чафката".

Make sure the box next to: Show Picture Placeholders is UNchecked.

• Автор

Ха ха. гледал съм, ама не виждам :ph34r:

Да, получи се, всичко е наред.:clap:

Хиляди благодарности на TRN :wors:

преди 3 часа, mirosiva написа:

DarkEdge, влизам в Command prompt

Там, където стартираш Command Prompt, вместо с ляв клик, кликни с десен бутон по иконата и избери Run as admninstrator.

• Автор

Благодаря за информацията DarkEdge. Не се досетих за това, май съм гледал да оправя проблема по бързия начин. Но сега вече ще го запомня трайно.

Има вариант за стартиране с администраторски права:
[Winkey]+[R]>в полето пишеш cmd, натискаш [Ctrl]+[Shift] и кликаш с ляв бутон на [OK]

• Автор

Отново благодаря за информацията DarkEdge. Само един път ми се е случвало РС да ме разпознае като user. И аз го пренебрегнах тогава и не се заинтересувах защо се получава така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.