Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Класиране на SEO фирмите в България

Featured Replies

Класиране на SEO фирмите в България:      https://top-seo.site/

Това какво е, нещо като да дадеш 70 кинта и да ти издадат "сертификат"(фейк, разбира се) "Коректна фирма"?

• Автор

Това е спрямо класирането на сайтовете по множество думи в Гугъл , ... кой каквото си е направил, това е.

netpeak.bg, ganbox.com, 3dwebdesign.org, websitedesign.bg , www.cloxy.com - доста губят от позициите си , явно по-нови и напористи фирми ги изпреварват

на 22.11.2019 г. в 11:03, R.Rusinov написа:

Това е спрямо класирането на сайтовете по множество думи в Гугъл , ... кой каквото си е направил, това е.

netpeak.bg, ganbox.com, 3dwebdesign.org, websitedesign.bg , www.cloxy.com - доста губят от позициите си , явно по-нови и напористи фирми ги изпреварват

Чух доста гнили неща за Нетпийк отвътре. Водят се за топ агенция, но третират служителите си ужасно и всъщност дават доста ниски заплати за това, което им се предоставя като услуга. 

• Автор
на 24.11.2019 г. в 19:10, Nerazzurro написа:

Трябва да се вземат предвид повече класации.

Тук е взето по ключови думи в търсачката , ако ти имаш идея направи друга, която взима нещо други , но за мен една фирма, ако е добра ще класира и сайта си ей така, за респект добре, иначе са си голи думи ела да ти свърша работа- вЕрвай МИ :)

• 2 месеца по-късно...

По-интересно ми е, вместо класирането на техния сайт, класирането на позиции в гугъл на клиентски сайтове и това да го показва като общ процент за успеваемост на проектите им. Според мен доброто класиране на сайта на дадената фирма, не дава видимост на качествената работа или отношението им към клиенти и т.н. Имам примери за мега спамъри, но пък сайтовете им се класират добре и са изработени добре. Имам примери и за такива, които изобщо сайта им дори не мога да акжа че работи, но имат много големи клиенти и т.н. и т.н.

Интересното ми е, днеска разгледах така случайно ТОП класацията които се показват в сайта, като им погледнах сайтовете и ми стана лошо. блогчета на wordpress видях, а не презентация в кратко и ясно описание. много думи, които ако сложат тракери да видят къде им ходат потребителите, ще се окаже, че никой не ги чете.Лош дизайн, претрупани със съдържание. Някои зареждака по няколко минути..... ужас просто. набарах и един, който беше на топ позиции в класацията, дето чак се виждаше колко лошо саи зрязани изображенията, лошо качество на графиките,,,,, бляк......! Правят бизнес, не си правят презентация.... Имаше и няколко с не толкова красив дизайн, но подредени и приятни сайтове, за съжаление са малко

П.П. Най-красивия и добре направне сайт според мен е на колегите от kipo.bg Супер красив, лек и приятен дизайн, пподреден и и и много и-та с плюсове. Ако търсех услуга, дори без да разгледам останалача част на сайта веднага щях да им стана клиент.

Аз не съм фирма, фрийлансър съм, моя сайт..... също не е кой знае какво, нямам и време да работя по него изобщо де. Но и между другото, защо няма класация и на фрийлансъри ?! Има много добри такива, които си имат и екипи от други фрийлансъри. Бих казал че дори има такива, които правят проекти на доста високо ниво.

• 1 година по-късно...
  • 11 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Отворих да видя класацията и... бутафория. Да не ти се налага с тия, които са сложени на първа позиция.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.