Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли начин да се промени региона на ДВД четец след първите три пъти?

Featured Replies

Привет!

Дали на някой му е известен начин да се промени региона на четец ДВД на компютър след като са използвани трите възможни пъти за промяна?
Също прочетох за някакъв софтуер DVD43 който го прави автоматично но не намирам версия която да работи на 64 битова ОС<

ОС Уиндоус 7 64, ДВД-то е HP DVD-RAM GH80N ATA Device

Благодаря! :)

Многхо ми е чудно заради какво трябва да сепроменя региона. Само някои маркови битови плеъри имат такова. Всичко друго, вкл. комютърните са Region free. Някои от същите имаха и ограничения  за + или - записани.

От години (>10) не съм виждал регионално кодирани оригинални DVD, по тракерите всичко е с махната защита, ако я е имало.

Може просто тази стара бракма да е вече за подмяна. Парите им са колкото шише ракия.

• Автор
преди 41 минути, Филипов написа:

Многхо ми е чудно заради какво трябва да сепроменя региона. Само някои маркови битови плеъри имат такова. Всичко друго, вкл. комютърните са Region free. Някои от същите имаха и ограничения  за + или - записани.

От години (>10) не съм виждал регионално кодирани оригинални DVD, по тракерите всичко е с махната защита, ако я е имало.

Може просто тази стара бракма да е вече за подмяна. Парите им са колкото шише ракия.

Мислех че няма да се налага да пиша излишни фермани, но щом е толкова важно :

Имаме няколко ДВД-та купувани САЩ които с приятелката ми опитваме да гледаме на нейния компютър.
Обаче какво се случва? Слагам диск отварям коя да е програма за възпроизвеждане(POT Player, VLC, Inter video
DVD, Blaze DVD), Пробваме и с Windows media player 12, ама йок, излиза грешка че този регион не е същия който е необходим за да се възпроизведе съоветния диск.
Отварям настройките а да сменя региона - Греда, "ATTENTION La région n'est modifiable qu'un nombre de fois limité. Quand le nombre de modifications atteint zéro, vous ne pouvez plu la modifier, même en réinstallant windows ou installant le lecteur DVD dans un autre ordinateur.

Modifications restantes - 0" Преведено това значи че има лимит за променяне  на региона и като го стигнеш вече не можеш да го променяш ако щеш да преинсталираш уиндоуса или да местиш четеца на друг компютър.

През програмите за възпроизвеждане също не става.

Затова и търсим някакъв друг начин.

Сменяш плейъра:
https://www.5kplayer.com/video-music-player/region-free-dvd-player-software.htm
Регистрационен режим - безплатна регистрация.
В мрежата има и портативна верскя.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 50 минути, Gangosa написа:

Пробвайте да го рипнете

Всички дискове за едното гледане...малко си е като загуба на машинно време.

преди 28 минути, DarkEdge написа:

Всички дискове за едното гледане...малко си е като загуба на машинно време.

Целта оправдава средствата . Преди малко четох за софтуер който рипва диск за 5 минути. Не знам какво имате в предвид с това машинно време.

Да сега търсих в историята и намерих статията 

https://technews.bg/article-103666.html

И кое точно не ти харесва в идеята самият плейър да заобикаля ограничението за регион - няма рипове, няма загубено време - пускаш и гледаш!
Както обичам да казвам:"Няма наччин да няма начин. Важно е да се намери правилният..."
А времето е пари!

Е ако е така супер няма програми няма занимавки . Аз мислех , че самия плеър има вграден конвертор и преди да възпроизведе филма го конвертира.

преди 3 минути, Gangosa написа:

Аз мислех

мисленето трябва да е базирано на знание - явно не си погледнал зад линка, а изказваш мнение САМО на база "обширните" си познания. ;) 

Я пробвай с този софтуер, а след това си го запиши на обикновенно двд.

https://www.winxdvd.com/resource/best-free-dvd-decrypter-software-review.htm

Варианти:

Флашване на плеъра с нов софтуер (ако има)

Разкодиране с някакъв декриптор

Инсталиране на програма от типа DVD Region Free

Ползване на пеър, който не се интересува.

Вариантите са подредени към "най-мързеливи".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.