Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запис/сваляне на видео съдържание от интернет

Featured Replies

Здравейте!
Търся вариант за сваляне на видео съдържание/клипове от един конкретен сайт, защото пробвах една-две програми, но никоя не "прихваща" съдържанието! Ето го сайтът с примерно видео:

https://www1.kisscartoon.xyz/episode/family-guy-season-9-episode-7/

..и примерна този епизод как мога да си го сваля на компютъра като видео файл ми е питането?

преди 38 минути, Gangosa написа:

Пробвайте с тая  програма https://www.internetdownloadmanager.com/download.html

инсталирате я затваряте браузъра и го отваряте. Късмет!

С IDM не става, поне при мен.

С помощта на Video DownloadHelper добавка за браузъри. Току-що пробвах - свали се като .txt и след преименуване на разширението на .mp4 си тръгна видеото.
За да работи добавката от контекстното меню трябва да се стартира клипа в страницата.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

И аз пробвах, но сваля само първите няколко секунди, не цялото видео?

Може би трябва да се логне човек:

Watch HD Movies Online For Free and Download the latest movies. For everybody, everywhere, everydevice, and everything ;)

Мисля, че си трябва логване, защото срещнах следния batch и там се пише, че се изисква логване за да работи:

https://github.com/aviaryan/Kissanime-Batch-Downloader

Може и да има онлайн услуги, който като се paste-не линка ще сработят, но не ми се занимава да тествам в момента. Не проверих и дали регистрацията е безплатна или е с абонамент, но ако е безплатна определено си струва, ако човек иска да сваля. Странното е, че дори JDownloader 2.0 не се справи. Досега е теглил дори от места, където други се провалят.

преди 5 часа, roggoto написа:

https://www1.kisscartoon.xyz/episode/family-guy-season-9-episode-7/

..и примерна този епизод как мога да си го сваля на компютъра като видео файл ми е питането?

преди 3 часа, lupis написа:

С IDM не става, поне при мен.

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Мисля, че си трябва логване, защото срещнах

Не проверих и дали регистрацията е безплатна или е с абонамент, но ако е безплатна определено си струва, ако човек иска да сваля. Странното е, че дори JDownloader 2.0 не се справи. Досега е теглил дори от места, където други се провалят.

Какво ви става бе хора?! Свалих го с Internet Download Manager версия 6.35 Build 18, предходна стара версия. :) TS с размер 545 MB! Тук започва да ми прилича на надлъгваница! :D 

Е аз винаги с изключен Ublock и NoScript тествам, но пак не стана поне с DownloadHelper-a. Появи се временно опция да се свали стрийма, но изискваше техния инструмент компаньон. Инсталирах го, но не се свали пак и му бих шута. И самия сайт ми е леко съмнителен. Опитах се да се регистрирам, но така и не получих потвърждение по пощата.

После ще тествам с Free Download Manager. Навремето доста я тачех като програмка след като смених FlashGet-a с нея.

• Автор
преди 11 часа, DarkEdge написа:

С помощта на Video DownloadHelper добавка за браузъри. Току-що пробвах - свали се като .txt и след преименуване на разширението на .mp4 си тръгна видеото.
За да работи добавката от контекстното меню трябва да се стартира клипа в страницата.

Аз пробвах с него, видях, че е лесен и популярен, но не знаех, че трябва да преименувам файла и се зачудих защо е в txt, но след като го преименува - целия епизод ли беше или откъс от него?

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Е аз винаги с изключен Ublock и NoScript тествам, но пак не стана поне с DownloadHelper-a. Появи се временно опция да се свали стрийма, но изискваше техния инструмент компаньон. Инсталирах го, но не се свали пак и му бих шута. И самия сайт ми е леко съмнителен. Опитах се да се регистрирам, но така и не получих потвърждение по пощата.

После ще тествам с Free Download Manager. Навремето доста я тачех като програмка след като смених FlashGet-a с нея.

Аз питах роднина и му пратих линка, той е системен администратор и той също ми даде подобен отговор, че нещо е съмнителен, макар на мен да ми е много симпатичен сайта със страшно много анимации от всякакви времена и държави! Значи няма начин? Понеже леко ми сече и не ми зарежда хубаво понякога видеата и ми се искаше да ги свалям за да си ги гледам.

преди 13 минути, roggoto написа:

Значи няма начин? Понеже леко ми сече и не ми зарежда хубаво понякога видеата и ми се искаше да ги свалям за да си ги гледам.

Имаш даден отговор с коя програма се сваля цялото съдържание. Но явно нямаш желание да четеш. Проблемът е твой, не е наш.

преди 5 часа, Бонбон с катран! написа:

Имаш даден отговор с коя програма се сваля цялото съдържание. Но явно нямаш желание да четеш. Проблемът е твой, не е наш.

Интересното бе, че пробвах вчера и с FDM и с IDM, но и двете свалят само index.html файл с големина 200KB, но признавам си без да позволя интегрирането на разширението на програмите в браузъра, но и без него при ръчно копиране би трябвало да сработи. Интересно как при теб (при вас) е сработил, че и с разширение *.TS накрая? С коя опция на IDM го прихвана? Имаше някакъв ХИЩНИК, но не ми се занимаваше, защото бяха доста стъпките там.

И още не съм получил писмо за потвърждение там. Пробвах да се регистрирам поне в 3-4 подобни сайтове (явно са все клонинги) и нито един e-mail няма. Но от 4kdownloadhelper са ми отговорили веднага относно поддръжката на VBOX7 (от другата тема). Ще взема да ги питам дали не могат да добавят направо и поддръжка на тези KISSANIME сайтове. Според мен имайте едно наум с тях, че приличат леко на Phishing макар да имат богато съдържание и да не се засичат от VirusTotal и подобните услуги.

• Автор
преди 3 часа, Бонбон с катран! написа:

Да, извинявай! Пропуснал съм ти информацията, ще пробвам - благодаря!

• Автор
преди 4 часа, Бонбон с катран! написа:

Обаче нещо сигурно не правя като хората или не знам как! Инсталирах програмата, добавих разширението към Google Chrome, включих разширението и после не ми се получава! С добавяне на URL адреса ми го сваля в HTML файл, пробвах и с Grabber-а в IDM, един път със сваляне на само видео файловете, после с всички, но започва някакво безкрайно преминаване на файлове от всякакъв вид и ми изписва, че IDM е спрял работа!

Отворих запитване до автора на добавката (Video DownloadHelper) в Google Groups. Ако отговори ще пиша.

Междувременно някой пробвал ли е следната добавка или подобните на нея, защото гледам, че kisscartoon.info и подобните ползват точно HLS

https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-recorder-download/iogidnfllpdhagebkblkgbfijkbkjdmm?hl=en

Сега ще пробвам и аз и ще пусна резултат след малко.

преди 19 часа, Бонбон с катран! написа:

Какво ви става бе хора?! Свалих го с Internet Download Manager версия 6.35 Build 18, предходна стара версия. :) TS с размер 545 MB! Тук започва да ми прилича на надлъгваница! :D 

С кой браузър? Аз с фирефокса и чромето пробвах ама на ядец не става.

преди 6 часа, roggoto написа:

Обаче нещо сигурно не правя като хората или не знам как! Инсталирах програмата, добавих разширението към Google Chrome, включих разширението и после не ми се получава!

Този Internet Explorer за какво ти е? За украска ли? Отварям с него и свалям. С Хром може да става все по-зле, понеже разработчика му спира разни неща на webRequest API. Останалите хромиум базирани няма да имат този проблем.

преди 1 час, Бонбон с катран! написа:

Този Internet Explorer за какво ти е? За украска ли? Отварям с него и свалям. С Хром може да става все по-зле, понеже разработчика му спира разни неща на webRequest API. Останалите хромиум базирани няма да имат този проблем.

При мен е за украска. Дори от MS искат да го ползваме само в краен случай:

https://www.theverge.com/2019/2/8/18216767/microsoft-internet-explorer-warning-compatibility-solution

Но пък през него с IDM наистина започна да се сваля TS файл (имаше с ниско и с по-високо качество), но с големи мъки и прекъсвания и изпращане на постоянни GET заявки. Дори в момента зацикли...чудя се дали ще успее да довърши (за теста ще му дам няколко часа), но ако адреса е динамичен и се е променил може и да не успее. Това са само догадки разбира се....Спрях го на пауза и го пуснах пак и каза, че е свален вече.

То не, че държа и на добавката му за Firefox, защото не ми харесва какви позволения иска, но макар че позволих да се интегрира и с Лиско нещо не сработи. Но пък колегата Lupis като, че след като е спрял uBlock Origin и той е успял. Но не знам дали е пробвам с Firefox или с Chrome. Колкото до Chronimum базираните браузъри там сценариите дали да се интегрират дадени проблеми или не може да варират:

https://vivaldi.com/blog/chromium-ad-blockers-choice/

https://blog.chromium.org/2019/06/web-request-and-declarative-net-request.html

На мен също не ми харесаха някои от ограниченията за разширенията на Firefox през годините (като счупването на CheckPlaces добавката - добре, че се появи читавата 404 Bookmarks, счупването на SecureLogin - добре, че има NoScript, uBlock Origin и подобни + засилен Master Password, новата версия на DownloadHelper и на самия NoScript), но това е...ще се нагаждаме. Те си връзват гащите, защото с новите изисквания за Privacy се почват едни дела...дори наскоро имаше конфликт с добавките на avast! за браузърите:

https://www.bleepingcomputer.com/news/software/avast-and-avg-firefox-extensions-pulled-from-mozilla-addons-site/

https://www.bleepingcomputer.com/news/security/avast-and-avg-firefox-extensions-added-back-to-mozilla-addons-site/

Аз успях с Cent, но интересно, че един път става, а няколко пъти след това не се показва прозореца за сваляне. И не мога да разбера зависимостта. Може и от сайта да е..

Да, и аз това щях да кажа. Дори след рефреш вече не зарежда и онлайн клипа. Направо не си струват усилията според мен.

• Автор

Благодаря на всички за предложенията и помощта! Желая ви весело посрещане на новата година!

• 2 години по-късно...

Здравейте! Намерих как да отварям сайтове, които вече не съществуват, но се затруднявам да гледам видеата им или да ги свалям. Има ли начин за сваляне на видео от вече закрит сайт?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.