Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Ейй-й-й-й, не моа се докопам до комп да се нагледам пациентите бре. Как сте кръчмата-а-а-а :lighter:

Поздрави от Нидерландия 3f03b7e2349f7578a77c01f0745fbc64.gif&key=61ba9d905d47b99040fdc69a2a956abebb03e56dd103b12a5a2c48ef1e3e87fa

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Трябва да се познае телефоните еднакви ли са, кой ли е моделът, ако са или кои са моделите, ако не са.
За пръстови отпечатъци сефте започва да се говори. Не се казва към кого не могат да се свържат - към мобилната мрежа или към безжична (wi-fi) мрежа.
-------
Все неща, които си споделила, да?
Абе, я си звънни на оператор да си скъсате взаимно нервите и дай боже да ти разрешат проблема.

Прибраф се

На Брестовица е зима също

преди 27 минути, DarkEdge написа:

Трябва да се познае телефоните еднакви ли са, кой ли е моделът, ако са или кои са моделите, ако не са.
За пръстови отпечатъци сефте започва да се говори. Не се казва към кого не могат да се свържат - към мобилната мрежа или към безжична (wi-fi) мрежа.
-------
Все неща, които си споделила, да?
Абе, я си звънни на оператор да си скъсате взаимно нервите и дай боже да ти разрешат проблема.

Въобще не си ги скъсахме даже! Беше изключително любезен, за миг не ме прекъсна като му обяснявах, без да знам дали ясно обяснявам и накрая каза: вляво има едно копченце ( което никога нямаше да забележа слято с едни стрелкички в кръгче), натиснах го, човека ми благодари за обаждането, аз му благодарих, че не изчаках повече от 60 сек, прати ми есемес за друг път с линк, ако имам проблем, и така денят е повече от прекрасен!

Пия си сироп от боровинки и най-високомерно моля за извинение, че Ви притесних! Просто на тия нива къде съм, да слизам, аз защо съм си ги изкачвала...

преди 31 минути, skalata_73 написа:

Ейй-й-й-й, не моа се докопам до комп да се нагледам пациентите бре. Как сте кръчмата-а-а-а :lighter:

Поздрави от Нидерландия 3f03b7e2349f7578a77c01f0745fbc64.gif&key=61ba9d905d47b99040fdc69a2a956abebb03e56dd103b12a5a2c48ef1e3e87fa

Екстра смееее. Били сме и по-добре, но в Нидерландия не сме билЕ 😘 с мярка, нали знаеш

Тоя път да ми донесеш е'на курабийки, се в някой жоб ще я скриеш

От къде ГО намери този як емотикон? Много е сладичък, по към индианец ми мяза, но и до там ще стигнеш!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 1 час, barbuncela написа:

82139904_10216508286364314_5139740711188430848_n.jpg.de0d1f8edc62ca49f2fea607ca689c49.jpg

:wub:

Това е бърза смърт и е твърде милостиво

Навярно това и сънува

преди 1 час, Maleficient написа:

Как кекс без бакпулвер?

Честно казано предния път му сложих бакпулвер и ми хареса повече. Така че вече няма да го правя без бакпулвер. Бакпулвер.

Бакпулвер.

преди 2 часа, Maleficient написа:

прасе-некасичка

:lol6:

преди 1 час, skalata_73 написа:

Защо се казва летящият холандец.  На тоя кораб му има нещо.

преди 10 минути, acnekt написа:

Защо се казва летящият холандец.  На тоя кораб му има нещо.

Защото бил много бръз!!! Ама кораб, не човек, който Фурка, ткч кораба е невинен...

Аз се съм се чудил а защо индианците са се кръщавали... ОрловаЖлъчка, ДремещияБик, БухаловаВоденичка, не може да няма общо с треви и гъби ;)

Продължавам с филмовото "маратонче" на Младия Шелдън...

Снощи кво ми щукна да гледам серия от средата на 7-ми сезон на GOT е...баси гадостите сънувах ...затуй Шелдън!

преди 1 час, skalata_73 написа:

Добре сме всички пациенти, Васко също колкото и учудващо да е това 

Да донесеш матрял на връщане

IMG_20200119_145817.png

А вие знаете ли, кои птици са "кашер"?

Кокошки и падпъдъци, " бухалите изненадващо не са".

На което бащата на Шелдън отговаря: И без това по тях няма много месо 

:D

преди 14 часа, darkterminal написа:

Ся... Ако ше си говрим така Линъкс е чиста Систем 5 имплементация, а Винтюфсъ е чизд Франкенщайн!

шегуфкам се вей
изгледа ли видеото?
там се казва, че всеки си добавя нещо и резултата е "сбирщайн"
реално погледнато, линукс е само ядро (двигател) и повечето дистрибуции наистина приличат на колите от филма "Лудият Макс"
всеки си го натъманява според негововия вкус, за да може да върви навсякъде
много ясно, че ако искаш да изкачиш баира, ще ти трябва кола, приспособена за това и точно това е "Линукс"
при джама, няма тази възможност, той е само за аутобани
той е като луксозна кола, на която единствената промяна която можеш да направиш, е евентуално да смениш гумите
всичко казано дотук е в кавички...тъй де, своеобразно сравнение

преди 3 часа, Maleficient написа:

Снощи кво ми щукна да гледам серия от средата на 7-ми сезон на GOT е...баси гадостите сънувах ...затуй Шелдън!

GOT никога не съм гледал и няма да гледам. Както и оня Хари Грънчаря( Potter). Един път се опитах да изглеждам заради Крум. Не се стърпях и го махнах. Много шум за нищо. Както и оня прехваления сериал Теория за Големия Взрив. Комедия друг път. Само Kaley Cuoco става.kaley cuoco boards GIF

преди 1 минута, acnekt написа:

GOT никога не съм гледал и няма да гледам. Както и оня Хари Грънчаря( Potter). Един път се опитах да изглеждам заради Крум. Не се стърпях и го махнах. Много шум за нищо. Както и оня прехваления сериал Големия Взрив. Комедия друг път. 

Кеде е GOT у Мозамбик, Хари Потър у Сибир и Взрива у Индонезия...? Нищо общо нямат.

Но това само показва, че доста различни неща НЕ харесваш. Жалко за теб...трябва да си по-широко "скроен"- ТГВ е рядко срещана добра комедия, като сюжет и тематика дори образователна...но мързи ме да обяснявам повече. Последните сезони не съм гледала и трябва да го поправя това. Другата седмица малко отпуска си взех и ще е тогава ;)

преди 9 минути, acnekt написа:

Само Kaley Cuoco става.

Дам, прав си

преди 9 минути, acnekt написа:

GOT никога не съм гледал и няма да гледам. Както и оня Хари Грънчаря( Potter). Един път се опитах да изглеждам заради Крум. Не се стърпях и го махнах. Много шум за нищо. Както и оня прехваления сериал Теория за Големия Взрив. Комедия друг път. Само Kaley Cuoco става.kaley cuoco boards GIF

И аз така виках за ГоТ, ама наскоро се престраших и ми хареса. Като цяло.

преди 5 часа, Maleficient написа:

без да знам дали ясно обяснявам и накрая каза: вляво има едно копченце ( което никога нямаше да забележа слято с едни стрелкички в кръгче)

Боже, колко е долно това, което демонстрираш!

преди 5 часа, Maleficient написа:

накрая каза: вляво има едно копченце

Това на микровълновата фурна ли е? Един приятел чете и пита.

Аз също не разбрах след като прочетох поста за какво става въпрос, една снимка на рутера щеше да е много от полза, да се види кое свети и кое не и да се гадае след това за причина. 

преди 29 минути, bornofash написа:

И аз така виках за ГоТ, ама наскоро се престраших и ми хареса. Като цяло.

Колко интересно,какво те е провокирало? Защото виж по-горе, колко е категорично, че без и една серия да са гледали, никога не биха...

Ти, до кой сезон си гледал? Щото ужасни брутализми... Това къде мен ме отврати снощи беше като му свалиха на един кожата... и после се едно бръкнаха в живото месо, но се оказа, че един гребе от паница с манджа бррр

преди 6 минути, FusE написа:

Аз също не разбрах след като прочетох поста за какво става въпрос, една снимка на рутера щеше да е много от полза, да се види кое свети и кое не и да се гадае след това за причина. 

Приемаме, че не обяснявам добре, човекът по телефона все пак разбра без снимка, никой на никого не късал нервите, не е обяснявал нещо за високомерие, уайфай си имам, и всичко е ток!

преди 11 минути, Maleficient написа:

Приемаме, че не обяснявам добре, човекът по телефона все пак разбра без снимка, никой на никого не късал нервите, не е обяснявал нещо за високомерие, уайфай си имам, и всичко е ток!

Важно е, че крайния резултат е работещ wi fi. 

мда

загорих си супата

очевидно не съм мултифункционална

преди 2 минути, FusE написа:

Важно е, че крайния резултат е работещ wi fi. 

Така е, важно е че Уий фая е заработил ..мхм..Останалото няма заначка .... 

преди 1 минута, emmi написа:

мда

загорих си супата

Мдам, вица за домакините и фейсбука май се е повторил  :wub: :D

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Мдам, вица за домакините и фейсбука май се е повторил  :wub: :D

мдам

само че се бях хванала да си пиша заключението

но, пак е същото

преди 36 минути, Maleficient написа:

Колко интересно,какво те е провокирало? Защото виж по-горе, колко е категорично, че без и една серия да са гледали, никога не биха...

Ти, до кой сезон си гледал? Щото ужасни брутализми... Това къде мен ме отврати снощи беше като му свалиха на един кожата... и после се едно бръкнаха в живото месо, но се оказа, че един гребе от паница с манджа бррр

Целя го гледах. Почнах го, защото нямаше какво друго да гледам. И после му изгърмях сезоните за нула време.

Ама на кой са му свалили кожата не мога да се сетя. Сигурно като лекуваха гарда на принцесътъ в цитаделата. Ай да не спойлвам много.

преди 40 минути, emmi написа:

мда

загорих си супата

Лелиии, ти брутално се самоунищожи публично....и даде контекст за разнищване от съселите, минимум до пролетта!

Но иначе е любопитно, как успя?!

Всичко друго съм чувала, но супа не бях...

Оо,ооо, сипи си чашка винце и си извади малко паламудче :* явно така в било писано- да не ядете супа в неделя!

Четвърта серия на 7-ми сезон от GOT, много ми хАреса обаче...

преди 4 минути, bornofash написа:

Целя го гледах. Почнах го, защото нямаше какво друго да гледам. И после му изгърмях сезоните за нула време.

Ама на кой са му свалили кожата не мога да се сетя. Сигурно като лекуваха гарда на принцесътъ в цитаделата. Ай да не спойлвам много.

Да де...не беше ли гнусничко?

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 7 минути, Maleficient написа:

Лелиии, ти брутално се самоунищожи публично....и даде контекст за разнищване от съселите, минимум до пролетта!

Но иначе е любопитно, как успя?!

Всичко друго съм чувала, но супа не бях...

Оо,ооо, сипи си чашка винце и си извади малко паламудче :* явно така в било писано- да не ядете супа в неделя!

нале?:lol6:

манджа секи може да загори

ама виж супа...................... не е толкос лесно

седнах да пиша делото по което днес обикалях по покривите на една къща в едно село дето не му запомних заглавието

в тотален потрес съм! Чак не знам какво да кажа и какво да пиша. Казах на адвокатите да ги споразумяват щото работата е изтървана.

строили покрив без проекти, без разрешения за строеж, ляли някакви пояси на кирпичен зид, едни греди дето се опират в нищото, други висящи в нищото и закрепени към други с неизвестнокакво, правили трегери и ги опирали на колони които пкк ги опряли неизвестнокъде

влоших се ацки

и супата ......................................   

естествено, сега може да се извади един извод че къщата ми е толкова голяма че не усещам че от кухнята лъха на загоряла супа:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.