Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с bmw 525tds

Featured Replies

Здравейте наскоро взех книжка и вече се движа по пътищата на България. Тази вечер ми се случи нещо много странно и съм много объркан по време на движение когато сменям скоростите 1ва - 3та понякога ми пресветва таблото пресветва ми ABS, мигачите, спира радиото и фаровете ми премигват за 1 секунда сякаш тока прекъсва но колата не се изключва двигателя върви не предърпва нищо подобно. Пробвах на запален двигател на място да сменям скорости няма никакви проблеми само при движение в града. По едно време мислех да тръгна малко извънградско да пробвам но се отказах когато се сетих че може да откаже и да остана сред пътя. Моля за всякакви идеи какъв може да е проблема? Възможно ли е акумулатора да си заминава? четох някъде в нета за подобен проблем някои хора твърдяха че проблема е от хидравликата но аз нещо се съмнявам други казваха че от някъкви жички не знам си още кво. Цял ден днес карах без никакви проблеми но вечерта кво стана нямам си идея. Моля за всякакви отговори и съвети че поне да има какво да казвам на бащата 😥. От къде може да идва проблема? Това не е нормално да се получава и съм настръхнал нещо по сериозно да не излезе не съм наясно от къде и как и защо се случва това..

А на мен ми прилича на прекъсващ( окислен) кабел към масата (шасито). Може и студена спойка по главното табло . Може и другаде, трябва да го погледне специалист електричар по колите, не че ги има много

преди 50 минути, Madness MadMagic написа:

Здравейте наскоро взех книжка и вече се движа по пътищата на България. Тази вечер ми се случи нещо много странно и съм много объркан по време на движение когато сменям скоростите 1ва - 3та понякога ми пресветва таблото пресветва ми ABS, мигачите, спира радиото и фаровете ми премигват за 1 секунда сякаш тока прекъсва но колата не се изключва двигателя върви не предърпва нищо подобно. Пробвах на запален двигател на място да сменям скорости няма никакви проблеми само при движение в града. По едно време мислех да тръгна малко извънградско да пробвам но се отказах когато се сетих че може да откаже и да остана сред пътя. Моля за всякакви идеи какъв може да е проблема? Възможно ли е акумулатора да си заминава? четох някъде в нета за подобен проблем някои хора твърдяха че проблема е от хидравликата но аз нещо се съмнявам други казваха че от някъкви жички не знам си още кво. Цял ден днес карах без никакви проблеми но вечерта кво стана нямам си идея. Моля за всякакви отговори и съвети че поне да има какво да казвам на бащата 😥. От къде може да идва проблема? Това не е нормално да се получава и съм настръхнал нещо по сериозно да не излезе не съм наясно от къде и как и защо се случва това..

Акумулаторът не, но имаш проблеми с токовете. Задължилно на ел.техник.

• Автор

Благодаря за бързите отговори попринцип градчето не е много голямо има 3 сервиза и с единия не се разбираме много поради технически проблеми 😃ходех за една водна помпа да се смени че имаше теч обаче при него нещата седяха оправи едно друго развали даже корите не беше сложил като хората и след 1 легнал полицай взеха да се тътрят по пътя 😃. Познавам едно момче занимава се с мултимедии доколкото съм запознат мултимедията се свързва към кормилото прекачват се кабели за парктроника и тнт. Може да разбира от нещо ще се чуя с него тия дни иначе добър ел.техник няма поне аз не знам да има а за грешките изрових се из нета намерих едно устройство OBD според интернет за нашият модел трябва да има някакъв вход с 20пина под капака свързва се и вече с Bluetooth към телефона се показват грешките по колата мисля да го поръчам и да го пробвам и него че и няма сервиз за диагностика в града! трябва да се ходи в някой по-голям град и от там стават сложни нещата няма как да оставя колата апък аз да съм от нас на 30-40 километра. Ако има нещо ще пиша тук ако темата се премахне ще отворя друга нов съм в форума и не съм напълно запознат с правилата(което ще стане след време). Големи благодарности за помощта ви и безаварийно 😃

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.