Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ОБИЧАМ Я БЪЛГАРИЯ

Featured Replies

Обичам я България отблизо,
не от Лондон, Рим или Париж,
в проблемите й обичта ми влиза
и бори се да ги оправи триж.

Неспирно правя ежедневни стъпки
за много нужни делнични неща,
опитвам се , съшивам малки кръпки,
от важните въпроси на деня.

Сплотени сме с добрите си съседи,
крепи ни доста социален хъс
и никой към чужбината не гледа,
животът си не хвърля в земетръс,

приема, че и тука се живее,
въпросът е с какъв морал и как.
Обичам я България и в нея
един ден да се преродя ще искам пак!

27 януари 2020г., София
Росица КОПУКОВА

преди 1 час, Росица Копукова написа:

един ден да се преродя ще искам пак!

Не можах да изпълня желанието Ви за сняг ... и вече не ще си позволя да Ви давам празни обещания ... :) 

Прощавайте!

Винаги се радвам на първичното Ви творчество.

Благодаря Ви!

• Автор
преди 4 часа, ДИоNД написа:

Не можах да изпълня желанието Ви за сняг ... и вече не ще си позволя да Ви давам празни обещания ... :) 

Прощавайте!

Винаги се радвам на първичното Ви творчество.

Благодаря Ви!

Не съм Ви и молила за сняг. Дано и Вие сте не първичен, а социален човек, та да Ви се зарадвам и аз. Поздрави!

преди 1 час, ice_lion__01 написа:

Пълни глупости

Ко речи???

https://bulgarianhistory.org/chudomir-ne-sum-ot-tiah/

Цитат

Думах му на наш Пройка: слушай мене бре, майка, аз да ти избера момиче, че ги познавам всичките в града и околията. Какво му не думах! Дигна си един ден дърмите, че чак от Габрово я довлече. Хората и котка си не вземат от Габрово, а той жена домъкна! Малоумен излезе наш Пройко, на баща си се метнал. Не попитва, да се посъветва, да погледне чуждите къщи и наредби, ама тъй, урбулешката! Малко ли съм му думала: да иде у попадиини, да дойде у вас, че да види какво се казва наредба и фамилия! Я бат’Боньо, умен човек излезе, дето се ожени за тебе. Малко ти били редки зъбите и си понакуцнуваш, ама няма да маршируваш из кухнята я! Гледаш си къщата хубавичко и децата ти подредени, и бат’Боньо всяка събота с прана риза, а то у нас – разхвърляно, мръсно, една галимация!… Да започна да ти разправям, как’Сийке!… Ами не ми е по характера…

Не съм от тях!…

преди 2 часа, ДИоNД написа:

Думах му на наш Пройка: слушай мене бре, майка, аз да ти избера момиче, че ги познавам всичките в града и околията. Какво му не думах! Дигна си един ден дърмите, че чак от Габрово я довлече. Хората и котка си не вземат от Габрово, а той жена домъкна! Малоумен излезе наш Пройко, на баща си се метнал. Не попитва, да се посъветва, да погледне чуждите къщи и наредби, ама тъй, урбулешката! Малко ли съм му думала: да иде у попадиини, да дойде у вас, че да види какво се казва наредба и фамилия! Я бат’Боньо, умен човек излезе, дето се ожени за тебе. Малко ти били редки зъбите и си понакуцнуваш, ама няма да маршируваш из кухнята я! Гледаш си къщата хубавичко и децата ти подредени, и бат’Боньо всяка събота с прана риза, а то у нас – разхвърляно, мръсно, една галимация!… Да започна да ти разправям, как’Сийке!… Ами не ми е по характера…

Не съм от тях!…

Ко речи???

току-що, ice_lion__01 написа:

Ко речи???

Ами не ми е по характера… :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.