Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да открия биос/боот настройките?!

Featured Replies

преди 7 минути, И ще познаете Истината написа:

Хора, помагайте, как да процедирам не мога да стартирам преинсталация...

Последно, с кой инструмент правиш boot флашката? Какъв windows oбраз ползваш? Съобразяваш ли с UIEFI/MBR настройките в bios?

Като влезеш в BIOS, влез в Boot менюто, със стрелките иди на Boot Option #1, натисни Enter и пак със стрелките избери флашката. Натисни F10 и потвърди записа.

• Автор
преди 19 минути, street racer написа:

Последно, с кой инструмент правиш boot флашката? Какъв windows oбраз ползваш? Съобразяваш ли с UIEFI/MBR настройките в bios?

Windows 7 USB DVD Download Tool

На другите два въпроса не мога да ти отговоря. Не ми излиза УИЕФИ настройки, или ги е нямало или се махнаха някак си. Много е зле положението :(

Теглите това https://www.winsetupfromusb.com/files/download-info/winsetupfromusb-1-9-exe/

После това https://www.bleepingcomputer.com/download/hp-usb-disk-storage-format-tool/ и форматирате флашката във fat32. 

После с WinSetupFromUSB си записвате уиндоус .

преди 7 минути, И ще познаете Истината написа:

Претърсих биоса и не намерих тази оприя ..

Разкъчи всички външни устройства, без клавиатура, вътрешна памет и всичко от де може да изтегли някакъв софтуер.

Дай снимка на екрана или чувай какво "звучи" из устройството де може да пи би къ ... или чети какво пише по екрана ...

• Автор
преди 5 минути, ДИоNД написа:

Разкъчи всички външни устройства, без клавиатура, вътрешна памет и всичко от де може да изтегли някакъв софтуер.

Дай снимка на екрана или чувай какво "звучи" из устройството де може да пи би къ ... или чети какво пише по екрана ...

Не искам да споря с теб, ама, ако бях техник нямаше да пиша тук :D

Какво искаш да премахна, това е лаптоп/таблет, излиза му главата на лаптопа и май всичко е вградено в монитора. Каква идея имаш да отварям и да махам кое? :D

току-що, И ще познаете Истината написа:

Не искам да споря с теб, ама, ако бях техник нямаше да пиша тук :D

Какво искаш да премахна, това е лаптоп/таблет, излиза му главата на лаптопа и май всичко е вградено в монитора. Каква идея имаш да отварям и да махам кое? :D

Тогава го занеси на знаещ! Пардон можещ и си реши проблема ... някои неща не стават от дистанция ... ;) 

На този лаптоп имало ли е някаква ОС и ако да - каква.

• Автор
преди 3 часа, ДИоNД написа:

Тогава го занеси на знаещ! Пардон можещ и си реши проблема ... някои неща не стават от дистанция ... ;) 

Бях при един да го продам. Каза, че тъча не работи, понеже бил отварян ...

преди 2 часа, DarkEdge написа:

На този лаптоп имало ли е някаква ОС и ако да - каква.

Като го стартирах, сякаш сега го взимам от магазина - аз му сложих имена, пароли и др. Но не е нов. Сега е с уин7

Снимай всички екрани в BIOS и дай снимките. Каква ОС искаш да му инсталираш, защо и как си записал инсталацията и на какво?

Ето ти една примерна снимка какво да търсиш из BIOS настройките.

Check USB BIOS

от тази статия поне малко да се ориентираш какво да правиш.

Не можах да издиря нещо за твоя модел, но поне да се ориентираш какво да търсиш. Всеки BIOS си е специфичен.

Успех!

п,п, Поне аз с това мога да помогна.

преди 15 часа, И ще познаете Истината написа:

Претърсих биоса и не намерих тази оприя ..

Ако прегледаш по.внимателно клипчето, дето съм постнал, ще се ориентираш къде да я търсиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.