Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашен активен sub-woofer в кола

Featured Replies

• Автор

Така е глупост е и стават все по-големи глупостите.

Не е тая букса. Буксата, която гледаш е за 3-те стерео жака.

Аз имам предвид ето тази букса с 9 пина.

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3361315.html#gallery

преди 9 часа, slavi91 написа:

Така е глупост е и стават все по-големи глупостите.

Не е тая букса. Буксата, която гледаш е за 3-те стерео жака.

Аз имам предвид ето тази букса с 9 пина.

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3361315.html#gallery

Без схема не мога да кажа кое за какво е от тази букса. 

• Автор

Отивам до магазина за електроника да си купя някакво усилвателче и разкарвам всичко, което е в буфера.

.

• Автор

Е с моя късмет и това не проработи. Купих си това усилвателче по съвет на консултанта в магазина. но не свирна колоната.

http://www.elimex.bg/product/102992/kit-k166-niskochestoten-usilvatel-25w-s-lm1875.html

преди 9 минути, slavi91 написа:

Е с моя късмет и това не проработи. Купих си това усилвателче по съвет на консултанта в магазина. но не свирна колоната.

http://www.elimex.bg/product/102992/kit-k166-niskochestoten-usilvatel-25w-s-lm1875.html

Как да свирне колоната с 12V захранване? 

• Автор

Казах че ще го захранвам с около 14 волта и ми каза, че това ще свърши работа, защото било от 9 до 55в.

преди 2 минути, slavi91 написа:

Казах че ще го захранвам с около 14 волта и ми каза, че това ще свърши работа, защото било от 9 до 55в.

Не съм сигурен в това, а и имаш 12V от акумулатора, чудя се на упоритостта ти и правиш от глупост по голяма глупст. Защо купи този краен усилвател? Нали писах по - напред в темата че за субуфер е нужен филтър, какво очакваше дори да беше усилвателя на 12V да се случи, ще ти кажа - нищо. 

• Автор

Не знам и Аз вече се обърках тотално- хиляда идеи, хиляда теста и накрая стана да не мога изобщо да го използвам. Накрая ще изхвърля всичко.

Усилвателя го купих с идеята, че ще ми захрани буферчето, пък ако трябва някакъв филтър и него ще го взема по-натам. Лошото е, че нищо не свири- може би се има предвид, че е 25 вата, но при 50 волта захранване- т.е са ме подвели в магазина.

Та в крайна сметка има ли готова платка, която да ми свърши работа или да изхвърлям всичко в кофата.

Искам да помоля модератор, темата да бъде напълно изтрита и повече да не я чета и да се занимавам с глупости.

Предварително благодаря. както и на всички, които се включихте в нея.

Поздрави!

преди 12 минути, slavi91 написа:

може би се има предвид, че е 25 вата, но при 50 волта захранване- 

Абсолютно това се има предвид. 

преди 13 минути, slavi91 написа:

Усилвателя го купих с идеята, че ще ми захрани буферчето

Ако имаше такава опция щях да я напиша, за да направиш което искаш освен пари е нужно и доста голямо познание в електрониката за да купиш ИС и да си направиш субуфер филтър, не че няма готови кит, но които съм срещал из наши магазини са били работещи на двуполярно захранване, разбира се че може да се направи от еднополярно на двуполярно захранване когато говорим за малки консуматори, но едва ли би се спрявил. Като съвет е да спреш с глупостите, помисли какво искаш и какъв бюджет искаш да заделиш за музика в колата направи една тема тук и ще се предложат готови решения на усилвател за субуфер. Във форума има хора които разбират от авто аудио и ще ти съдействат в избора. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.