Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AUX за Seat Leon 2001

Featured Replies

Здравейте на всички! 
Имам следния проблем:
Искам да си инсталирам AUX, но никъде не виждам бутон за CD/AUX, което предполагам значи, че няма изход?? Някой да има идеи за решаване на този проблем? 

Друг вариант е блутут трансмитер. Можеш да си сдвоиш телефона и да си пускаш музика от Youtube. Нещо такова:

https://www.emag.bg/fm-transmiter-car-g7-amio-bluetooth-mp3-plejyr-hends-frij-3000049709/pd/DVN6ZQBBM/?X-Search-Id=b660a83199f8ce577cdf&X-Product-Id=44838366&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Новобранка, учи терминологията, за да си помагаш сам! AUX се използва изключително за вход, не за изход и означава Допълнителен вход.

След което не става ясно ако имаше такъв вход, какво щеше да му пъхаш??? И какво качество очакваш?

Както многократно съм писал - трансмитер за 10 лв и още толкова за карта и ще свири дни без да повтори. Дори и дистанционно има. Качеството е колкото на всяка радиостанция.

За стоково аудио на Seat Leon 2001 ли става въпрос? Каква е целта - да се изведе звук към усилвател от плейъра или да се просвирва аудио от телефона през плейъра? 

• Автор
преди 3 часа, FusE написа:

За стоково аудио на Seat Leon 2001 ли става въпрос? Каква е целта - да се изведе звук към усилвател от плейъра или да се просвирва аудио от телефона през плейъра? 

Да, за стоково аудио. Целта ми е да си свържа телефона и от там да пускам музика.

преди 22 часа, andreygg написа:

Друг вариант е блутут трансмитер. Можеш да си сдвоиш телефона и да си пускаш музика от Youtube. Нещо такова:

https://www.emag.bg/fm-transmiter-car-g7-amio-bluetooth-mp3-plejyr-hends-frij-3000049709/pd/DVN6ZQBBM/?X-Search-Id=b660a83199f8ce577cdf&X-Product-Id=44838366&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Трансмитера към гнездото на запалката ли се свързва?

преди 17 часа, Филипов написа:

Както многократно съм писал - трансмитер за 10 лв и още толкова за карта и ще свири дни без да повтори. Дори и дистанционно има. Качеството е колкото на всяка радиостанция.

Трансмитера къде се очаква да го свържа?

на 27.02.2020 г. в 22:38, Илкан Беян написа:

Здравейте на всички! 
Имам следния проблем:
Искам да си инсталирам AUX, но никъде не виждам бутон за CD/AUX, което предполагам значи, че няма изход?? Някой да има идеи за решаване на този проблем? 

Айде не се занимавай с глупости, освен да го прецакаш друго няма да направиш. 

Има и хубави радио станции - енерджи, витоша, енджой. 

преди 12 часа, Илкан Беян написа:

Да, за стоково аудио. Целта ми е да си свържа телефона и от там да пускам музика.

Няма AUX, остава ти варианта с трансмитер. 

На тва умрело аудио откъдето и да му пуснеш музика, все няма да слушаш музика. Та ми се вижда безсмислено да го мислиш изобщо. От телефона със слушалки ще чуеш много по- добър звук, отколкото от стоковото аудио на Сеат Леон.

• 3 месеца по-късно...
на 28.02.2020 г. в 22:50, Ivelin _ написа:

Айде не се занимавай с глупости, освен да го прецакаш друго няма да направиш. 

Има и хубави радио станции - енерджи, витоша, енджой. 

Нищо няма да прецака. На моя стоков Alana на ибиза 2008 се ориентирах от един испански форум и стана от първия път :)

Даже след това поръчах един китайски usb player(искаше малко изразяване, за да пасне където съм го сложил) за 2.7$ и го вързах на аукса на Alana-та и си пускам вече и флашка, карта и през аукс. 

Колегата с питането: ако имаш бутон за сд чейнджър и mini iso отзад на радиото, ще изкараш аукс без проблем. Ако имаш само iso букса за захранване и за колоните- търсиш спец по електроника да ти запои аукс на платката или четеш в нета къде точно се запоява. Успех

AFFIX_20200603_202011.jpg

на 29.02.2020 г. в 13:18, Радул написа:

На тва умрело аудио откъдето и да му пуснеш музика, все няма да слушаш музика. Та ми се вижда безсмислено да го мислиш изобщо. От телефона със слушалки ще чуеш много по- добър звук, отколкото от стоковото аудио на Сеат Леон.

Абе да ти кажа колега, от моето доста добре си се слуша, но това все пак е автомобил, в който прекарвам не повече от 2х20 мин на ден, не се заигравам.

на 27.02.2020 г. в 22:38, Илкан Беян написа:

Здравейте на всички! 
Имам следния проблем:

Сложи някаква снимка и дай модела на сд/радиото, за да видим може ли да се направи нещо с него 

преди 3 часа, JKirilov написа:

Изглеждат добре.:goahead:

Да, изглеждат и вероятно много хора ги ползват, но според мен цената е необосновано висока, за нещата които предлагат. Общо взето за 10-15 лв може да се направи нещо, което да върши същата, та даже и по-добра работа и няма да стои в жабката, където трябва да се слагат (виж снимката в поста ми горе) 

Едно ново по-марково cd с блутут, aux и usb може да се намери към 250 лв, а по-неизвестни сигурно са доста под 200!!! Няма смисъл да се слага имитиращ сд ченджър за тази му сума, особено на по-евтини вградени системи със сд или дори още по-старите с аудио касета :) 

• 3 седмици по-късно...

Аве пич,кажи на баба ти от Германия(дето ти е подарила колата) да ти даде още 50 евро за ново радио с блутуут и си цар 😄.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.