Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор
преди 18 часа, ВАНКЕЛ написа:

Ако ще има ъпгрейд ще е Монитор ips,по вероятно 27 но може 24.;2к и нагоре не.

2к и нагоре не,но ще ips.След не по малко от година.Скъпа е над 400лв,то като гледам евтина е само 1650 супер,тя е под 400.Да взема евтина втора употреба 1050ti бих,около 150 лв.,но за по висок клас и по вече пари не бих рискувал.

Типа на матрицата не влияе на производителността на видео картата, ако сега на 1080p телевизора ти вървят добре, ще е същото и за новия ти монитор.

Аз в 1600 лв. събрах по-силно видео и 3600 от Варио - предполагам си го видял.

• Автор
на 6.03.2020 г. в 20:47, plamen_petrov_80 написа:

636173389_Image1.thumb.png.28d615d12e1534b9bd8454959bfde152.png

Каза Варио и аз там гледам тези неща.

Някак са ми на кантар с ТОВА.Липсва едната плочка с рам,но има по вече хард и по хубава кутия.Удобството да го взема веднага,дори на изплащане за 6 месеца без оскапяване и да не си затварям спестените пари.И евентуална нужда от гаранционен сервиз ще е по лесна.Надявах се да има по голяма разлика при сглоби си сам.Не че ще го взема.Колко по лесно щеше да бъде всички да сме богати.Заради една Фифа 20...ТОВА ще върви ли на високи насройки ако е закачено към TV?

Без име 1.jpg

за бедни.jpg

средно.jpg

Мен не ми е ясно защо се спираш на по-скъпи части да не говорим че бюджета на едната е превишен с 350 лв.?

Толкова ли не можеш да си подбереш от различните предложения и магазини най-изгодното?

п.с. Готови сглобки няма да коментирам но като гледам за 6 месеца ще платиш 115 лв. лихва което принципно е даже повече от стандарта (около 80 лв. при тази сума).

Колкото до гаранционното обслужване (в магазините няма да ти помогнат) сервиза който работи с Техното е един в София. http://www.qelectronic.com/index.php?p=2

Гаранцията между другото е 2 години за всичко и предполагам я губиш ако отвориш кутията тоест трябва да ходиш до оф. сервиз при добавяне или смяна на нещо.

• Автор

Не споря ,щом казваш сигурно си прав.Аз не разбирам и на половината на теб.Иначе нямаше да пиша тука. Разглеждам с ваша помощ варианти.В крайна сметка цената за постигане на целта е определяща.И точно цената ме кара да взема нещо по евтино и не чак толкова добро.

• Автор
преди 19 минути, plamen_petrov_80 написа:

И последно какъв е бюджета към днешна дата?

Много добър въпрос!:mark: Много ми се видяха наведнъж толкова пари.1200 лв. и ще ползвам старото захранване.

Щом имаш само 1200 лв. ползваш старата кутия, наличния механичен диск и ако трябва вземаш малко по-евтино дъно, пак ще работи.

Когато намериш още пари добавяш SSD, ново захранване и накрая и нов дом на компонентите. Това всичкото без да губиш производителността в игрите спрямо бюджет 1600 лв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.