Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на усилвател

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Красимир Яранов написа:

Стават, стават при намален усилвател и увеличен друг източник се чува доста добре. А при съвета за по качесвтени неща не всеки би могъл да отдели една доста крупна сума само за да задоволи егото си. 

Затова при мен сега стои на дневен ред избора на усилвател пък по натам ще видим. 

• Отговори 62
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

""Стават, стават при намален усилвател и увеличен друг източник се чува доста добре. А при съвета за по качесвтени неща не всеки би могъл да отдели една доста крупна сума само за да задоволи егото си."

Затова и съм написал, че хората занимаващи се с това, не са много, а такива, които могат да си го позволят. Това при тях не е его. 

преди 8 минути, Красимир Яранов написа:

Затова при мен сега стои на дневен ред избора на усилвател

Точно заради липсата на средства този въпрос не ти стои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой без пари си купува втори ненужен усилвател? Няма да стане по-добре!

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Точно заради липсата на средства този въпрос не ти стои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой без пари си купува втори ненужен усилвател? Няма да стане по-добре!

Защо според вас е ненужен това е което предлагат на пазара затова не съм виновен аз и ви гарантирам че втория ще е много по добър от предния. 

преди 1 час, Колев60 написа:

Ако реално погледнем нещата, няма да намерим фирма за акустика, която определено  ще ползва аудиоматериал в своите акустични зали за измерване на От от този род. Може всеки от Вас да си направи сам справка.

Защо си мислите че сериозна фирма като magnat ще пуснат нещо некачествени на пазара както се казва за всеки влак си има пътници. 

• Автор
преди 20 минути, JKirilov написа:

Приятелю, ти си си наумил да си купиш още една пръчка, не е ясно само за чий пускаш тема? :mad:

Купувай и волумето на мах! ;)

Явно със вас не може да се спори вие си въртите едно и също като развален грамофон и също че всички както е казано в България робувате на едно и също нещо. Приключвам темата пожелавам ви лека вечер, лека нощ и приятна събота и неделя и си пишете каквото си искате. 

преди 1 час, Красимир Яранов написа:

Защо според вас е ненужен това е което предлагат на пазара затова не съм виновен аз и ви гарантирам че втория ще е много по добър от предния. 

Защо си мислите че сериозна фирма като magnat ще пуснат нещо некачествени на пазара както се казва за всеки влак си има пътници. 

Най малкото го мисля за тази фирма, но явно ти знаеш само нея като съществуваща.

Не знам, защо подценявате "Метъла". Това е може би най-изискващия стил от озвучителните тела.  Например Tool( а и не само те) имат песни, които са прекрасен тестов материал, да се провери, дали ще се "оакат" колоните.

преди 3 минути, spielberg написа:

Не знам, защо подценявате "Метъла". Това е може би най-изискващия стил от озвучителните тела.  Например Tool( а и не само те) имат песни, които са прекрасен тестов материал, да се провери, дали ще се "оакат" колоните.

Е добре ама като се коментират колони които не струват двете 100 лв. .....

За хеви метъл си трябват тонколони да пада мазилка и винервайс от тавана.

А ти си въртиш л@йнометката навсякъде из форума и не ти пука. Е, то бива простащина, ама твоето се нуждае от добавка на титанвайс или направо хипохлориста киселина. Или от специализирана медицинска помощ.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 12 часа, Красимир Яранов написа:

Magnat наистина са марка, но в случая става въпрос за нисък клас тонколони в което няма нищо лошо, не може всеки да си позволи колони на цена от 150000лв по друг начин казано ако ти допадат на звук няма никакво значение кой какво ще ти каже, слушаш ги и се кефиш на Rob Halford. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.