Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за гледане на IPTV!

Featured Replies

Здравейте някой да се сеща за някоя програмка за гледане на IPTV  ако може да е безплатна!

Дайте някой линкове ще ви бъда благодарен много!

• Автор
преди 2 минути, Pig написа:

Има тема в форума, виж там.

Не съм я забелязал!

Ще погледна но  благодаря все пак!

преди 12 часа, Deyan Petrov написа:

Здравейте някой да се сеща за някоя програмка за гледане на IPTV  ако може да е безплатна!

Дайте някой линкове ще ви бъда благодарен много!

Тя може програмата да е безплатна, ама гледането да не е 😉. Виж  Kodi, Da Player..

преди 12 часа, Deyan Petrov написа:

Ами ще ти трябва първо отделен твърд диск от който да я пускаш, иначе хакерчетата ще ти откраднат всичките пароли от твърдия диск който ползваш сега, ако качиш програма за нелегална телевизия на него. Пък и ако плащаш с банкова карта на разни сайтове, същите престъпници ще ти откраднат парите докато са ти дали да гледаш мачове без пари.

Acestream е програма за споделено гледане на телевизия и мачове, има сайтове с излизащи линкове, копираш и гледаш.
Ама по-добре да не е инсталирана на Уиндоус или Андроид, на Линукс ми се струва че е по-безопасно.

Най-безопасно е от сателит, пуснал съм тука тема как става. Една въртяща се антена с мотор и гледаш, докато ти писне.
Нелегалното гледане на ИПТВ е за крайно неразбиращи или крайно бедни хора, на които после им се реве като разберат как са се прекарали. Ама в началото си въобразяват че са на далавера.

ИПТВ е като алкохолът и цигарите, вредите са ясни но консумацията не спира. За радост на тези които трупат нелегално пари.

преди 15 часа, Pig написа:

Има тема в форума, виж там.

То пък една тема...

преди 3 часа, lupis написа:

Тя може програмата да е безплатна, ама гледането да не е 😉. Виж  Kodi, Da Player..

Kodi е добър вариант, Daplayer е за андроид обаче.

Не знам дали има програми тип Molotov за българска телевизия, но като знам колко са "Ларш" родните медии по вероятно е отговора да е не.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

отделен твърд диск от който да я пускаш, иначе хакерчетата ще ти откраднат всичките пароли от твърдия диск който ползваш сега

To хакерчетата имат достъп до само един диск... :angry:

преди 16 минути, Pig написа:

Какво и е на темата ?

Е как какво?
300 страници локуми придружени с линкове работещи от ден до пладне...
...и много рядко нещо стабилно.
Лично мнение.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Е как какво?
300 страници локуми придружени с линкове работещи от ден до пладне...
...и много рядко нещо стабилно.
Лично мнение.

От безплатна телевизия какво очакваш, да работи 24/7 ли !? 

току-що, Pig написа:

От безплатна телевизия какво очакваш, да работи 24/7 ли !? 

Не естествено, по-скоро имам предвид начина по който е поднесено всичко, самата платформа не е подходяща, щото а пробвай се нещо да откриеш от по старите неща като информация кое как, то затова и всеки втори пост е с апел за помощ.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не естествено, по-скоро имам предвид начина по който е поднесено всичко, самата платформа не е подходяща, щото а пробвай се нещо да откриеш от по старите неща като информация кое как, то затова и всеки втори пост е с апел за помощ.

Безплатното е така. На какво се учудваш !

преди 42 минути, JKirilov написа:

To хакерчетата имат достъп до само един диск... 

При мен имат достъп само до един диск, щото на другите два им е спрян тока.
А и на булката сложих два диска и два прекъсвача, като пусне единия - другия е спрян.
Ние тука у белгия сме по-специални ...

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Ние тука у белгия сме по-специални ...

По- специални.... Какво? :)

Да си чувал за рутери, стени, правила във веригите, филтри на трафика...

преди 1 час, Bubbles написа:

То пък една тема...

Kodi е добър вариант, Daplayer е за андроид обаче.

Не знам дали има програми тип Molotov за българска телевизия, но като знам колко са "Ларш" родните медии по вероятно е отговора да е не.

Daplayer е и за настолен компютър с андроид х86, само дето баш на моя не иска да му разпознае звуковата карта, а на лаптопчето си бачка андроида от една флашка.
А Молотов може да се гледа и в България като минават през безплатни VPN. Може даже и без VPN ако са платили минимален абонамент от 4 € със френска банкова карта или за плащането само са минали през VPN, за да ги броят че са на френска територия. После го броят че България е страна членка на ЕС и франсетата имали право да си гледат техните канали в София или Варна като са там по някакъв повод. Пише си го на сайта на Молотов и са споменали регламент от 2017г. Аз Молотов не ползвам щото знам къде са сателитите на небето.
Обаче, това дето ги пиша сега тука пак ще подразни родните продавачи на нелегална ИПТВ, щото им уча наивните клиенти как да не плащат.
А иначе, българските канали са безплатни от сателит, описал съм ги в последната ми тема.

преди 6 минути, street racer написа:

Да си чувал за рутери, стени, правила във веригите, филтри на трафика...

За кво са ми ?
Аз си пусна PCLinuxOS да се зареди напълно в RAM от флашката и я вадя преди да пусна браузъра и съм шапка на тояга, няма твърд диск = няма проблеми. Нищо не може нито да бъде записано , нито да бъде откраднато. Като спре тока на компютъра, само съдията може да иска от доставчикът ми на интернет къде съм тарашувал и кво съм зяпал.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Daplayer е и за настолен компютър с андроид х86, само дето баш на моя не иска да му разпознае звуковата карта, а на лаптопчето си бачка андроида от една флашка.
А Молотов може да се гледа и в България като минават през безплатни VPN. Може даже и без VPN ако са платили минимален абонамент от 4 € със френска банкова карта или за плащането само са минали през VPN, за да ги броят че са на френска територия. После го броят че България е страна членка на ЕС и франсетата имали право да си гледат техните канали в София или Варна като са там по някакъв повод. Пише си го на сайта на Молотов и са споменали регламент от 2017г. Аз Молотов не ползвам щото знам къде са сателитите на небето.
Обаче, това дето ги пиша сега тука пак ще подразни родните продавачи на нелегална ИПТВ, щото им уча наивните клиенти как да не плащат.
А иначе, българските канали са безплатни от сателит, описал съм ги в последната ми тема.

За кво са ми ?
Аз си пусна PCLinuxOS да се зареди напълно в RAM от флашката и я вадя преди да пусна браузъра и съм шапка на тояга, няма твърд диск = няма проблеми. Нищо не може нито да бъде записано , нито да бъде откраднато. Като спре тока на компютъра, само съдията може да иска от доставчикът ми на интернет къде съм тарашувал и кво съм зяпал.

Абе той молотовия че може може и с VPN и с пари, ама тряя и френски да знаеш alors tu vas pas comprendre rien.

За кво им е французки да знаят на запалянковците по ритнитопковците и на чикиджиите да гледат клатене ...
То си се разбира кво става и без френски.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

За кво им е французки да знаят на запалянковците по ритнитопковците и на чикиджиите да гледат клатене ...
То си се разбира кво става и без френски.

Е хубу това, ама като примерно Жами да им разправя че C'est pas sorcier или Татиянчето като излезе да им каже времето ще мигат на парцали.

• 2 години по-късно...

IMG_20221128_221624.jpg.0eefb04df958065d96f802c64b91df11.jpgизтеглете dolphin browser и търсете extreme portals от там копирайте линковете на програмите STBEMU или iPTV  или VLC ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.