Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с изтрити снимки от телефон

Featured Replies

Здравейте!Без да искам съм изтрил около 30-40 снимки от телефона (бяха на SD card) както и да е върнах снимките с едно приложение от Google Play, но забелязах,че са замаглени (КАЧЕСТВОТО НА СНИМКИТЕ БЕШЕ ДОБРО И ОРИГИНАЛИТЕ ПО ПРИНЦИП СА ЧИСТИ).Въпроса ми е има ли начин да ги върна default и ако да какъв е?

Голяма грешка е, че си ги възстановил пак на мемори картата. Тази операция трябва да се прави на компютър, картата се слага в четец, свързва се през USB порт, и възстановените снимки се записват на харддиск.

Качи някъде в интернет някоя от възстановените снимки, и дай линк, да видим за какво точно "замъгляване" става дума.

Не съм казал да прикачваш снимката в поста си. Качи я някъде, като файл, несмалявана, необработвана.

Ако так изглежда реално, като това, което си показал - значи нищо не си възстановил.

Това, което си качил, е с размер 360х216 пиксела, и няма EXIF. Тоест, както казах - не си успял да възстановиш снимките. 

След изтриването, записвано ли е нещо друго на картата?

• Автор

Не, нищо не е записвано.Изтритите снимки бяха изтрити по погрешка, защото триех едни снимки,който бях пращал във Viber те бяха около 6-7.Тази снимка беше с по-добро качество от това, което съм качил въпреки, че е снимана преди 4-5 години когато бях с телефон на който камерата (задната) му беше 8mp.

Това не е файла който вие сте снимали преди години!

Това което сте качили или е някакво умалено визуализиране на галерията ви със снимки който прави телефона ви или софтуера с който сте възстановявали снимки просто ви демонстрира, че може да върне снимките ви, но след като го закупите или ъпгрейднете до "Pro" версия ... тука гадая защото информация за използвания софтуер както знаете няма.

В такъв случай, казах ти какво трябва да се направи:

преди 29 минути, RudeBoy написа:

на компютър, картата се слага в четец, свързва се през USB порт, и възстановените снимки се записват на харддиск.

За начало пробвай с Recuva, задай ѝ да сканира за изображения по цялата карта. После маркирай тези със зелена точка, само те са оцелели, и ги възстанови някъде върху харда.

Ако Recuva не се справи - ще мислим за по-сериозни програми.

• Автор

Няма как да ви дам оригиналният файл, защото е изтрит.Благодаря ви за съдействието и затова,че ви занимавах с мойте глупости!Лек ден! 

• Автор

Няма как да ви дам оригиналният файл, защото е изтрит.Благодаря ви за съдействието и затова,че ви занимавах с мойте глупости!Лек ден! 

преди 2 минути, adersa написа:

До колкото съм запознат с правилата на форума теми започващи с заглавие ВЪПРОС би трябвало да се трият .

Извинете ме не правя много често теми в форуми. 

Не казваш приложението с което си върнал снимките.

Ако е Google Фото, и телефона е направил бекъп (резервно копие в google акаунта) на снимките, преди да са изтрити.

Обикновено се виждат мъгляви и не на фокус , при спрян интернет достъп (мобилни данни или wi-fi) на смартфона.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.