Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с BSOD (dxgkrnl.sys)

Featured Replies

• Автор

Пуснах паметта на 3200mhz и веднага даде син екран: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

на 2400 проблем няма..

3200 XMP профил ли е? Колко плочки и какви са - еднакви ли са? И аз като бях с 2х8 GB @3000 XMP си ги подкарвах без проблеми на 3400, но добавих същата марка/модел още 2х8 на 3200 XMP и вече над 3000 MHz не мога да ги подкарам.

• Автор

И четирите плочки са еднакви - 4х8gb, 3200MHz на Corsair. Да XMP профил е. Като го дам на Auto (2400Mhz) няма проблеми. Сега забелязах в биос-а, че биоса е най-новата версия, а не беше с нея. Не съм ъпдейтвал нищо по него, в сайта на производителя на дъното даже пише, че не е препоръчителен ъпдейта с най-новата версия на биос-а, WTF?! Има ли някакъв начин да върна старата версия на биос-а? Почвам да превъртам с този компютър и накрая ще ходи към надин..

Едва ли BIOS се е обновил сам, нещо се бъркаш. Пробвай ги на 3000 MHz. Странно, че за твоето дъно няма по-нова версия на BIOS от миналата година. За моето има от март тази година, но аз съм с фабричния, който е 2 версии надолу. Засега не мисля да обновявам. И за моя процесор дават, че трябва да съм с по-стара, но дъното така дойде и засега нямам проблеми.

Аз имам подобни ядове в момента почна се с dpc watchdog при включване на лаптопа после имаше machine check error в сейф мод при сканиране за проблеми, после ми забиваше проверката на chdsk, и накрая играя си eurotruck simulator и след няколко минути ми вади друг син екран пак този път kernel_data_inpage_error и вече незнам къде е проблема, ще го нося на работа колегите да го погледнат и диагностират.. 

• Автор

Downgrade-нах биоса със по-стара версия, за момента няма проблеми, но отново паметта е на 2400mhz, сега ще я сложа на 3200 да видя какъв ще е резултата. Писах на AsRock, описах проблема да видим и те какво ще кажат. Накрая всичко отива в кофата и си решавам проблема перманентно.

• Автор

Пробвах още вчера, когато ми каза, даже преди да върна старата версия на биос-а, пак излезе син екран с друга грешка. За сега единствено на 2400 не прави проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.