Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво му има на компютъра??

Featured Replies

Имам проблем с компютъра преди малко си го пуснах с мисълта че ще си играя fifa 19 и всичко ще е наред но не стана така пуснах компютъра пуснах фифата пуснах един мач да изиграя и като почна да забива да лаги се едно целия мач е на забавен каданс и не спира спрях фифита отворих една две папки да вия да ли се оправило пак същата работа много бавно ги отваря до сега не ми е правил така компютъра водното охлаждане ми е Corsair не знам модел като пипна трабите на охлаждането само едната траба е топла а другата е студена така ли трябва да са. А и има друг проблем понякога като пусна компютъра няма картина на монитора нито на телевизора да ли е от видео картата 

характеристики на компютъра 

1. Процесор:4 Ядрен AMD Phenom ll X4 955 3.2GHz 

2. Видео карта:Sapphire R9 270x dual-x

3 Водно охлаждане Corsair 

4. SSD Crucial BX500 240GB 

5. Хард диск Seagate BarraCuda 1TB

6. Захранване Cooler Maste 650W 

7. Ram памет 8GB

8. Кутия Segotep Gank II, черен

9. Дънна платка ASUS M4A87TD 

Да малко е стар но върши чудесна работа.

преди 5 минути, Жозеф Добрев написа:

А и има друг проблем понякога като пусна компютъра няма картина на монитора нито на телевизора да ли е от видео картата 

Ха познай дали не е от видеокартата и фифата и картината!

Има ли възможност да се пробва с друга видеокарта? Ако да опитай, според тя е проблема.

преди 1 минута, JKirilov написа:

Първата работа - процесите!!!

Мда, хвърли едно око в Task manager-a, може и на нас да покажеш.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Ха познай дали не е от видеокартата и фифата и картината!

Има ли възможност да се пробва с друга видеокарта? Ако да опитай, според тя е проблема.

Да тествал съм го с друга малко по стара видео карта и всичко си беше на ред.

Относно липсата на картина:

Не е лошо да почистиш позлатените контактни пластини на модулите памет с гума за молив, защото в много случаи липсата на картина се дължи на замърсени, окислени и и недобре контактуващи модули (ако вичко е нормално с дъно, видеокарта, монитор, захранване и процесор).

преди 4 минути, Жозеф Добрев написа:

Ами значи нещата са ясни, аз лично все пак бих се пробвал с преинсталация на видео драйверите, просто за да дам последен шанс на картата да покаже че не си е изпяла песента, ако и това не помогне, значи нова.
Успех! :)

Не барай картата!!! Просто трябваше да уточниш, че

преди 7 минути, Жозеф Добрев написа:

това беше миналата година!

По-скоро какво си барал напоследък и ъпдейтите!

преди 57 минути, JKirilov написа:

Не барай картата!!! Просто трябваше да уточниш, че

това беше миналата година!

По-скоро какво си барал напоследък и ъпдейтите!

Ъ?

Аз ли нещо пропускам или ти нещо не си разбрал?

Това изречение в първия пост как успя да го напишеш толкова дълго, без запетая, точка, много интересно се е получило! За съжаление, почти нищо не се разбира. Провери температурите на хардуера под товар/по време на игра какви са максимално. Кога за последно е правена профилактика на машината? Като гледам, хардуера е поне на няколко години (процесор 10+, видеокарта от 2013 година модел...), ако от тогава не си го чистил, крайно време е да го направиш, докато съвсем не е спрял да работи.

Като си провериш температурите и ако са наред, може да изтеглиш тази програма https://geeks3d.com/furmark/ да тестваш видеокартата при натоварване за около 15 минути, но щом казваш, че с друга всичко е наред, значи е ясно какъв е проблемът.

Аз съм я ползвал доста пъти и съм нямал проблеми, за това е предлагам, просто да си следи температурите докато е пуснал теста и ако станат опасно високи да го спре. Това пак ще му помогне, тъй като ще разбере дали видеокартата се охлажда достатъчно, а ако почнат да се появяват артефакти или други проблеми това просто ще докаже съмненията му, че си е заминала. Разбира се картата си е негова и той си преценява.

Не е много добре, понеже този тест пържи яко и VRM, а там не винаги има датчици или не всеки се сеща да ги активира. До към 100 градуса за тях може и да няма проблеми, но пак не се знае. Теста си е доста агресивен и има много убити карти от него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.