Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да изляза от Safe Mode - Sony Xperia XA

Featured Replies

Здравейте, имам Sony Xperia XA и имам много гаден проблем..   От два дена е във safe mode включи се от само себе си. Не съм теглил никакви приложения, преди 3 дни ми направи такъв проблем и опитах да го рестартирам и задържах копчето за усилване (за намаляване ми е счупено и не отчита като го натискам) Телефона е много лош, не го препоръчвам на никой тази марка, като цяло за телефон.. Още от 1 година и нещо прави проблем с touchscreen-а .. Кажете как да махна гадния Safe Mode, защото ме много дразни..

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Повреден тъч скрийн и бутон. Е ти какво очакваш?

Това е от много време така и от сега почна да включва safe mod-а как да се оправи ?

Да...телефон на 4+ години, повреден тъч и бутон, не се знае дали/колко пъти е изтърван, в какво състояние е и изведнъж решаваш, че са "боклуци"...? Освен това се води и бюджетен модел. Хем без пари, хем искаш да работи и вечно? Даван ли е в сервиз?

преди 11 часа, CaptainJord написа:

Току-що го преинсталирах и нищо отново същото изписва.. Пълни боклуци са

Това е телефон с хардуерни повреди. Ти какво очакваш? Явно се е повредило още нещо. И аз имах едно Lenovo Vibe p1m с повреден тъчскрийн. Накрая го изхвърлих. Взе да си прави каквото си иска. Доста се разочаровах от тази марка, но пък имам познати дето им работят перфектно. Всичко е на късмет на каква сглобка ще попаднеш.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 5 часа, Raze написа:

Да...телефон на 4+ години, повреден тъч и бутон, не се знае дали/колко пъти е изтърван, в какво състояние е и изведнъж решаваш, че са "боклуци"...? Освен това се води и бюджетен модел. Хем без пари, хем искаш да работи и вечно? Даван ли е в сервиз?

Телефона ми е на 2 години беше взет на гаранция и ми дадоха чисто нов.. Казвам, че почна да прави проблеми още след 5-6 месец, нито е удрян, нито нищо... Как ще се води бюджетен, като беше 350лв, преди две години ??

преди 1 минута, CaptainJord написа:

Как ще се води бюджетен, като беше 350лв, преди две години ??

Бюджетен е и то в най - нисък ценови клас. След като е бил в гаранция защо не сте се възползвали от нея? 

• Автор
преди 2 минути, FusE написа:

Бюджетен е и то в най - нисък ценови клас. След като е бил в гаранция защо не сте се възползвали от нея? 

Възползвах се и ми дадоха този, след 5 месеца почна да прави същите проблеми.. Аз за какво казвам, че са боклуци.. Имам един Samsung Galaxy S3, който още работи и не е правил никакви проблеми, освен забиване, което е нормално.. Единственото нещо, което ми харесва в Sony-то е камерата, която е добра.. 

преди 1 минута, FusE написа:

Ми направил е като мене с Lenovoto. Тъчскрийнът се беше повредил само горе в дясната част и аз му бях свикнал. Като минаха 2 години и половина и започна да си включва сам приложения, да му се губят сим картите, да му пада батерията и така.

преди 1 минута, CaptainJord написа:

Възползвах се и ми дадоха този, след 5 месеца почна да прави същите проблеми.. Аз за какво казвам, че са боклуци.. Имам един Samsung Galaxy S3, който още работи и не е правил никакви проблеми, освен забиване, което е нормално.. 

Може самата партида да имат този дефект и така. Няма да го оправиш.

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ми направил е като мене с Lenovoto. Тъчскрийнът се беше повредил само горе в дясната част и аз му бях свикнал. Като минаха 2 години и половина и започна да си включва сам приложения, да му се губят сим картите, да му пада батерията и така.

Ще взема наистина така да направя и да си подкарам Samsung-а .. :D То тоя телефон едвали може да го продам ?

току-що, CaptainJord написа:

Възползвах се и ми дадоха този, след 5 месеца почна да прави същите проблеми.. Аз за какво казвам, че са боклуци.. Имам един Samsung Galaxy S3, който още работи и не е правил никакви проблеми, освен забиване, което е нормално.. 

Пак ще попитам защо след като е в гарационен срок не сте се възползвал от нея? 

Телефона е бюджетен, не знам какво очаквате от него предвид годините на ползвате с налични хардуерни дефекти. Счупен бутон или тъчскрин не са проблем на марката производител, а на ползвателя. 

• Автор
преди 2 минути, FusE написа:

Пак ще попитам защо след като е в гарационен срок не сте се възползвал от нея? 

Телефона е бюджетен, не знам какво очаквате от него предвид годините на ползвате с налични хардуерни дефекти. Счупен бутон или тъчскрин не са проблем на марката производител, а на ползвателя. 

Казах вече, че този телефон почна да прави проблеми и го дадох на гаранция и ми дадоха нов, след което почна да прави пак подобни проблеми.. Гарантирам, че проблема с тъч скрийна си е от производителя.. Няма как без нищо да съм го натискал, удрял и да почне да се бъзика.. Сега горе в левия ъгъл има оранжево кръгче като изгоряло..

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Имат наистина проблем с тъчскрина този модел, по точно с неправилно отчитане на докосването понякога, но вероятно в този случай не това е проблема, а по хард ползване на телефона. 

преди 2 минути, CaptainJord написа:

Сега горе в левия ъгъл има оранжево кръгче като изгоряло..

Това оранжево кръгче е от прекалено силен натиск върху дисплея . 

• Автор
преди 10 минути, FusE написа:

Имат наистина проблем с тъчскрина този модел, по точно с неправилно отчитане на докосването понякога, но вероятно в този случай не това е проблема, а по хард ползване на телефона. 

Това оранжево кръгче е от прекалено силен натиск върху дисплея . 

Не мисля така.. Преди като пипнех там и пареше много, то и сега пари, като постои повече време включен..

преди 19 минути, CaptainJord написа:

Възползвах се и ми дадоха този, след 5 месеца почна да прави същите проблеми.. Аз за какво казвам, че са боклуци.. Имам един Samsung Galaxy S3, който още работи и не е правил никакви проблеми, освен забиване, което е нормално.. Единственото нещо, което ми харесва в Sony-то е камерата, която е добра.. 

Оп, тук вече сравняваме най-високия клас на Самсунг - S, който е струвал 500+$ при излизането си и телефон за 350 лева....според теб кой е бюджетен?

• Автор
преди 8 минути, Raze написа:

Оп, тук вече сравняваме най-високия клас на Самсунг - S, който е струвал 500+$ при излизането си и телефон за 350 лева....според теб кой е бюджетен?

Нима е струвал толкова Samsung-а по онова време :D Е разбира се, че Sony-то

https://www.ibtimes.com/samsung-galaxy-s3-release-date-price-announced-metropcs-flagship-phone-debuts-oct-22-849701

Цитат

The company also released details on the Galaxy S3’s price on Friday, revealing that the handset will cost $499 off-contract

https://www.wired.co.uk/article/samsung-galaxy-s3

Цитат
Price
£500 (16GB)

преди 2 часа, CaptainJord написа:

Казах вече, че този телефон почна да прави проблеми и го дадох на гаранция и ми дадоха нов, след което почна да прави пак подобни проблеми.. Гарантирам, че проблема с тъч скрийна си е от производителя.. Няма как без нищо да съм го натискал, удрял и да почне да се бъзика.. Сега горе в левия ъгъл има оранжево кръгче като изгоряло..

Продай го на някаква ниска цена и не си чупи нервите с този телефон. Може някой да го ползва за части.

Иначе този модел не е сполучлив. Приятел имаше такъв и въобще не беше доволен. На края го даде на детето му, да си играе с него 😄

• Автор
преди 1 час, halek написа:

Продай го на някаква ниска цена и не си чупи нервите с този телефон. Може някой да го ползва за части.

Иначе този модел не е сполучлив. Приятел имаше такъв и въобще не беше доволен. На края го даде на детето му, да си играе с него 😄

Най-добре ще е така.. Много ме изнервя телефона. Като говоря някой път и затваря сам и това е много голям проблем.. Дайте някаква примерна цена, защото не знам каква цена да му измисля

Прогорен дисплей, неработещ тъчскрийн, развален бутон ... Няма да е топ оферта :)

Евентуално ако някой търси да си смени дефектна платка, можеш да му измъкнеш 10-20 лв.

преди 4 минути, CaptainJord написа:

Най-добре ще е така.. Много ме изнервя телефона. Като говоря някой път и затваря сам и това е много голям проблем.. Дайте някаква примерна цена, защото не знам каква цена да му измисля

Преди да го изпратиш за продажба направи запитване в сервиз каква сума ще струва ремонта, защото повече от 50лв в това техническо състояние няма да успееш да го продадеш, ако споделиш проблемите при продажба разбира се. 

• Автор
преди 6 часа, FusE написа:

Преди да го изпратиш за продажба направи запитване в сервиз каква сума ще струва ремонта, защото повече от 50лв в това техническо състояние няма да успееш да го продадеш, ако споделиш проблемите при продажба разбира се. 

Аз ходих, защото и екрана е пукнат, като цяло този телефон е потрошен адски много, но все още върши работа, ако се изключи и безопасния режим ще е всичко ок.. Иначе сега не мога да слушам музика (само от youtube) да влизам в instagram messanger и др.. Та когато си счупих дисплея ходих да видя колко ще струва ремонта и ми казаха, че ще струва 80 лв ..

преди 7 часа, CaptainJord написа:

Аз ходих, защото и екрана е пукнат, като цяло този телефон е потрошен адски много, но все още върши работа, ако се изключи и безопасния режим ще е всичко ок.. Иначе сега не мога да слушам музика (само от youtube) да влизам в instagram messanger и др.. Та когато си счупих дисплея ходих да видя колко ще струва ремонта и ми казаха, че ще струва 80 лв ..

Накрая се оказа, че не е проблема в телефона, а в ползвателя му, който и друг да е телефон след подобно ползване ще бъде с не по различни симптоми.

И малко се разминава с този пост. 

преди 18 часа, CaptainJord написа:

Казвам, че почна да прави проблеми още след 5-6 месец, нито е удрян, нито нищо... 

преди 19 минути, FusE написа:

Накрая се оказа, че не е проблема в телефона, а в ползвателя му, който и друг да е телефон след подобно ползване ще бъде с не по различни симптоми.

И малко се разминава с този пост. 

Не бе, то от марката, не разбра ли, как така няма да иска да работи нормално с потрошен екран :) Такива теми са за бисерите отвсякъде...

преди 7 часа, CaptainJord написа:

Значи първо послъгваме, после телефона потрошен...и ни занимаваш да се мъчим да ти оправим проблема?!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.