Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Инструменти за лесно управление на Windows Defender

Featured Replies

Кое точно е интересното - такава му е основната функция.

• Отговори 66
  • Прегледи 37,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами в заглавието пишеше за управление, не са спиране/пускане и затова го добавих. Управление може да се разбере по много начини. Аз го разбирам като конфигуриране по-скоро. Мисля, че е полезен,

• Аз бих добавил и инструмента на Andy Ful https://github.com/AndyFul/ConfigureDefender Ето и видео с ръчно затягане на настройките на Windows Defender и тест как се справя със зловреден

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Ей... убихте го Дефендъра... въпреки че става все по-ефикасен, и премахва нуждата от инсталиране на външна посредствена антивирусна с "пипване" на настройките му.

Публикувани изображения

преди 1 минута, цър-вул написа:

Кое точно е интересното - такава му е основната функция.

Ами гледам, че сте коментирали, че спирането е до рестарт и трябват гимнастики с регистъра

преди 2 минути, The_Nomad написа:

спирането е до рестарт

Това е САМО при някои "експерти" от форума - обикновено при тЕя, които са постоянно "под колата"

преди 14 минути, цър-вул написа:

Това е САМО при някои "експерти" от форума - обикновено при тЕя, които са постоянно "под колата"

Ам не съм разбрал явно, стори ми се че твоя скрийншот е за допълнителни настройки в регистъра 

преди 6 часа, цър-вул написа:

Хах. Авторът да направи тогава приложение, което като го добавиш с някоя програма в една папка с нея, автоматично да прави изключение в Дефендер за инсталираното приложение. А не всеки потребител да тича из настройките като изоглав да избира директория за изключението. Гледам нещо се оплаква от Software Restriction Policies (SRP). Добре, че Майкрософт са му позволили/разрешили да прави конкретни манипулации, че преди това били обявили програмата му за хак инструмент на Windows и бил ограничен. :) Така се оплаква специалиста.

преди 5 часа, цър-вул написа:

още една кошница инструменти

Само ги активирай и стой та гледай колко програми ще спрат работата си.

на 11.09.2022 г. в 4:52, Клонинга написа:

Хах. Авторът да направи тогава приложение, което като го добавиш с някоя програма в една папка с нея, автоматично да прави изключение в Дефендер за инсталираното приложение. А не всеки потребител да тича из настройките като изоглав да избира директория за изключението. Гледам нещо се оплаква от Software Restriction Policies (SRP). Добре, че Майкрософт са му позволили/разрешили да прави конкретни манипулации, че преди това били обявили програмата му за хак инструмент на Windows и бил ограничен. :) Така се оплаква специалиста.

Само ги активирай и стой та гледай колко програми ще спрат работата си.

До сега не съм имал проблем с нито един инструмент на sordum. Редовно ползвам превключвателя на defender-а.
А ти за пореден път лееш ненужно и естествено глупости/инсинуации

• 2 години по-късно...
  • 7 месеца по-късно...
на 25.04.2020 г. в 9:49, DarkEdge написа:

За много потребители на Windows 10 си е приключение/мъчение управлението на Windows defender. .............................

Има още инструменти като например Defender Remover който също може да е от полза.

https://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/Defender-Remover.shtml

https://technews.bg/article-157615.html

Defender.jpg

преди 13 минути, цър-вул написа:

В темата говорим за управление, не за премахване на Windows Defender! Дано схващаш разликата.
А за Defender Remover, темата е тук:

Ще е по добре да ги съберат на едно място. Иначе кой да знае че има и друга тема за  Defender

преди 14 минути, цър-вул написа:

Едната тема е за деинсталатори, другата е за управление на Defender

И в двата случая става на въпрос за Defender.

Все едно е да има 3+ теми за една кола

1.за какво е десния педал 2. после за средния и 3 накрая за левия.

и по тая логика да продължим за левия и десния мигач,стопове и още 1000 теми но...... за една и съща кола . В конкретния случай  всичко се върти около една и съща програма.

Едно си баба знае, едно си бае!
Тази тема е ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕФЕНДЪР!
В другата тема са деинсталатори. Кое не е ясно? Твоето започва да прилича на "Така трябва да е така, защото аз съм казал така"

• 2 месеца по-късно...

Баси, чак тема за управление на Windows Defender! Понеже наглите ги мързи да научат Windows, търсят начин това да се случи от изведен списък с настройките, така че да се подсещат какво им трябва. :D

• 5 месеца по-късно...

Ето една програма по темата BananaDefenderBlocker. Коментарите са че е най-добрата за тази работа.

Според автора BananaDefenderBlocker е софтуерен продукт от BananaBrain, който може да блокира Microsoft Defender, без да навреди на системата. Той е базиран на технологията BananaRelax.

Сканирана за вируси но аз лично препоръчвам ако ползвате подобни програми да е с повишено внимание.

001.jpg

001а.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.