Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windosw 10 нe стартира след опит за стартиране на HBCD

Featured Replies

Здравейте, имам доста стар комп с дъно Gigabyte pe-35-ds, Pentium E2160, Ram 2*2GB + 2*1GB, HDD Seagate Baracuda 320GB + SSD Kingston120gb.Преди време клонирах С:с операционата система от ХДД на ССД и всичко беше нормално доста време. Онзи ден исках да стартирам ХП лайв и направих флашка с Хиренс Буут СД, която се оказа че е за УЕФИ а аз съм с БИОС и от тогава ССД не ще да тръгне, даваше някаква грешка не помня какво правих но така и не тръгна.Стартираше се само от ХДД без проблем за известно време - докато при опитите да се справя с проблема (пак вкарах флашката с ХБСД или поне аз така си мисля) и спря да зарежда и от ХДД. Инсталирах наново на ХДД но имам програми които не мога да подкарам отново, а на ССД направих имидж фаил с Macriun reflect, като все още се надявам че има някакъв шанс да се оправи Операционната система от ССД. След имиджа инсталирах наново уиндоус10 след което ресторнах от имидж файла който направих с Macriun reflect и пак се получи същото.Когато се опитам да стартирам от ССД ми изписва ERROR CODE 0xc00000e. Лошото е че не записах първия път каква грешка даде но пробвах всичко което намерих по интернет за възстановяване на MBR, но нищо не се получи.Очаквам предложения !

При такова омазване на нещата аз бих направил следното. Закачам SSD на друг компютър, за да си прехвърля ценната инфомация. След това го връщам само него и му инсталирам чисто нов Windows 10. След това закачам и HDD. 

Меко казано си направил голяма баница. Свали HDD, Стартирай Win 10 setup от флашка и направи инсталация върху съществуващата на ssd.

• Автор

И това го пробвах изписа че за да запази файловете трябва да стартирам след като е заредена Оперционната Система

преди 1 час, boriv написа:

направих флашка с Хиренс Буут СД

Коя версия? 15.2 или 1.0

• Автор

Проблема е при мен. Аз досега съм се опитвал да го ъпгрейдна(Уиндоуса), ще опитам и ще пиша. 

HBCD 15.2

А Windows 10 на gpt ли е или на mbr?
Овен това как се предполага XP да зареди AHCI драйвъри?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 10 минути, DarkEdge написа:

Овен това как се предполага XP да зареди AHCI драйвъри?

Аааа, зареждаше си то....като му се "помолиш" на iso-то :)

• Автор

Wimdows10 е на MBR. При опита за нова инсталация изписва :  

windows setup could not initialize the deployment engine to install windows restart the installation 

вече втори път

преди 7 минути, street racer написа:

Аааа, зареждаше си то....като му се "помолиш" на iso-то

Е, и при мен зарежда от твърд диск и от Стрелец hdd, но това е друга тема.

• Автор

Нали искам да запазя инсталираните програми, когато му дам нова инсталация не запазва програмите, а когато искам да ъпгрейдна (да запазени файловете и инсталираните програми) трябва да зареди системата и от там да се стартира сетъпа

В имидж файла се виждат Program fails и Program fails 86 но самото ссд на тръгва има ли начин да се поправи

След многобройни опити за поправка са  разбутани системните партишъни -имаше 2бр 1-550мб и 1-600мб

Явно изобщо не си наясно какво равиш и обясненията ти не ни улесняват за да сме полезни.
Прави чиста инсталация на Windows, като свалиш HDD форматираш само дял С.
Къде са файловете, които искаш да запазиш? Инсталираните програми явно не можеш да запазищ.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.