Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ Съществува ли Kopete за Windows?

Featured Replies

На домашния компютър съм с Линукс (Убунту) и ползвам Копете за месинджър, обаче на работата съм с Уиндоус и искам и там да си ползвам Копете, но не мога да намеря версия за Уин. Моля ако някой знае за такова животно да сподели. Мерси.

П.С. Изивнявам се предварително ако вече има такъв въпрос в друга тема, но не го открих.

Мога да ти кажа че съществуват програма,която да подкарва Linux приложение под Windows! Ама нещо съм забравил името angry.gifsad.gif ,ако се сетя ще ти напиша името.

Cygwin

За да ръгне Kopete обаче ще му трябват и библиотеките, а това значи на практика кажи-речи цялото КДЕ.

От програмите за Виндовс Trillian е с подобен интерфеис и настройки

На домашния компютър съм с Линукс (Убунту) и ползвам Копете за месинджър, обаче на работата съм с Уиндоус и искам и там да си ползвам Копете, но не мога да намеря версия за Уин. Моля ако някой знае за такова животно да сподели. Мерси.

П.С. Изивнявам се предварително ако вече има такъв въпрос в друга тема, но не го открих.

За сега такова чудо няма :wors: понеже Kopete ползва kdelibs и по този начин се интегрира в KDE.За момента KDE 3.x не се интегрира в Windows,заради тези kdelibs.Но в новото KDE 4.0 се очаква и такава интеграция(най-вероятно) и тогава ще могат да се подкарват и KDE приложения.

• Автор

Мерси много за бързата реакция, значи ще си продължавам с QIP докато не изскочи Копете за Уин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.