Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 1 минута, Mediterranean написа:

бях изритана в четири дневна изолация

Какво толкоз си сътворила та чак наказана?

Мен никога не са ме наказвали...дори мама :D

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 11 минути, Mediterranean написа:

Аз бях изритана в четири дневна изолация от многонеуважаемите от мен модератори.

И кой беше Хитрейшио? Дай линк към темата, моля!

https://www.kaldata.com/forums/topic/296199-трийте-ме/

Почти сигурни сме, че това е бил той

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Кой? JKirilov ли?

lightshadowmaker

преди 14 минути, bornofash написа:

Почти

:wub:

Не знам кой е този, не съм чела постове от него. Сигурно е бил за малко тук.

Не мисля че е бил Живко или както се казва. 

Той е забравил за тоя форум, сега е в българската група на БиТиЕс във фейса. Редовно поства новини и снимки.

преди 3 минути, Mediterranean написа:

Той е забравил за тоя форум, сега е в българската група на БиТиЕс във фейса. Редовно поства новини и снимки.

Ти направо ма уби

dramatic eva longoria GIF

преди 42 минути, JKirilov написа:

Ей! Ша дода там, ей! Ще има да сеачудиш в кое море си точно! :)

Иела ми! Ама не сам а с подкрепление, че един ми е за загрявка само. А и нема кво да правя цел ден.🙅

преди 6 часа, JKirilov написа:

Селото притегля! ;)

Па не си разбрал. Аз съм за пущинякЪ. ;) Но по-ми е добре южния. :) 

Навремето по варненско ма водиха там, където хората От Варна  ходят на море.

Покрай "Камен бряг" И "Долър пясък" вси бедни български туристи превзеха всичко, щото богатите ходят я по Турция, ма най-вече в Гърция. :) 

Та, да, към момента съм на село, но поне в Балкане няма бедни туристи. ;)  

ДУ Ку

деди, по гробищата ли ги запука тая сутрин? :no-no:

иначе да, прасето ще го заколим и направим на китайско, свинско муши как ми се яде :cooking1:

преди 25 минути, Пилешка Завист написа:

деди, по гробищата ли ги запука тая сутрин? :no-no:

:) Нека поне преживеят вид виртуална смърт, а?! :) 

Някои требе да разберат, че не са по високи от една гробна могила. ;) 

Ти представяш ли си го, а?! Фукат се, че гробовете им ще са от злато, мрамор и фоту колко са били хубави на плажа с маски. :) 

п.п. Да, повечето хора се страхуват от смъртта и затова си измислят какво ли не, за да не им напомня колко са тленни и грешни. ;) 

п.п. на п.п. Гробищата са свещени! Иначе бих пратил снимка на един гроб, за да може да го възприемеш визуално за какво иде реч. 

Всяка смърт е нелепа. Бог да прости на всички мъртви и им прости за волните или неволни грехове. Амин

така е, едно нещо неизвестно ли е, акъла ти си представя какво ли не за да си отговори какво би могло да бъде

ако ви дели една стена с някоя кака или със странни звуци с дни ще си представиш какви ли не неща, нищо няма да съвпада с реалността обаче

нещо се разфилософствах рано сутрин, деди, влияеш ми на философстването, а може и кафето да е нз :no-no:

преди 7 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

:) Нека поне преживеят вид виртуална смърт, а?! :) 

Някои требе да разберат, че не са по високи от една гробна могила. ;) 

Ти представяш ли си го, а?! Фукат се, че гробовете им ще са от злато, мрамор и фоту колко са били хубави на плажа с маски. :) 

п.п. Да, повечето хора се страхуват от смъртта и затова си измислят какво ли не, за да не им напомня колко са тленни и грешни. ;) 

п.п. на п.п. Гробищата са свещени! Иначе бих пратил снимка на един гроб, за да може да го възприемеш визуално за какво иде реч. 

Всяка смърт е нелепа. Бог да прости на всички мъртви и им прости за волните или неволни грехове. Амин

Това са сигурно еврейските. Не и при мюсюлманите. 

преди 6 минути, Пилешка Завист написа:

някоя кака

Първо: Запознай се с каката лично. Второ: Право каке в очите! ;) Може пък да ти се отвори парашута, ако не, поне вече няма да си я представяш, а ще заглушаваш въпросните звуци. ;) 

най-накрая ви отварят вратите и се виждате, излиза дебелана по-оядена от прасчо, гледа те през две ситни мечешки очички, но иначе гласчето й през стената е хубаво и приятно, а ти си мислиш, че е няква 40 кг :no-no:

преди 1 минута, Пилешка Завист написа:

най-накрая ви отварят вратите и се виждате, излиза дебелана по-оядена от прасчо, гледа те през две ситни мечешки очички, но иначе гласчето й през стената е хубаво и приятно, а ти си мислиш, че е няква 40 кг :no-no:

Пак е от полза ... :) Тогава действаш по план "Йота": Намираш си некака. ;) Реално вси каки = какат, но звучат, че правят други неща, а нас на изкарват дрислевци и съветват да си слагаме памперс. ;) 

С едно изречение: Следващия път като чуеш такива съмнителни звуци: Надуй вид аудио система с:

:) 

като изядем всичко наоколо остава само трева :no-no:

991-ratio-svine.jpg

преди 21 минути, acnekt написа:

Това са сигурно еврейските. Не и при мюсюлманите. 

Цъ, поне се пишат мюсюлмани. Имат си ходжа ли бе ... и т.н. ... 

Какво да ти кажа .... Гротеска, а смъртта е била нелепа .... 

За евреите, то в Йерусалим са семпли. За извън въпросното място = нямам идея дали не са се поддали на вид модни течения ... 

преди 1 час, Пилешка Завист написа:

иначе да, прасето ще го заколим

111250111_1.JPG.13c896c6b5b4db4e69bce92363053ec2.JPG

преди 9 часа, Pig написа:

Така е, днес хапнах само 30 пъти :jeer:

718966549_.JPG.5a6f25a0b510694003bf2d06f0616a52.JPG

преди 10 минути, miro20 написа:

Ах ти прикрит гербаджия такъв :)  А ми се пишеш комунист и "не пипайте БКП" :)  

Всъщност си много прав.

Но някои хора с ниска не само политическа култура, си чешат страстите включително и с тази толкова сериозна тема.

те не разбират че не става въпрос за обикновенни политически пристрастия, а за човешки животи.

А аз за кой ли път ще акцентирам - дори не стотици починали разлика да има, а само двама по малко починали, за мен е успех и правилност на мерките.

Защото тези двама може да са мои , твои роднини, може да сме ти или аз, и от там няма връщане назад, няма как да си върнеш думите, да преосмислиш че не си бил прав говорейки глупости  и конспирации.

Цъ Мире. :) Не съм цвете!!! :) Т.е. не съм китка за мирисане ... :) 

Убежденията са ми комунистически!!! Само където не ги разбираш тези неща и ги бъркаш с вид социализация. ;) 

В действителност съм Аполитичен. Това не схвана, когато казах, че съм надпартиен. ;) 

Обикновен гражданин, обикновен мирянин, обикновен българин, който се е нагледал на какво ли не и е надживял вид амбиции да бъде важна личност в обществото. Да, на времето като млад имах вид желание да кандидатствам за Президент, но и това вече е без значение за мен. 

Какво да ти кажа: Когато Негово Величество стана слуга на народа, а социалист стана Президент, то разбрах колко абсурдна е провежданата политика в България. Ахмет Доган трябва да благодари на последните двама: На Симеон и Първанов!!! Само където обкръжението му го предаде. Осъзнал, че е пратил некачествен материал, за да се изучи в политиката. Жалко!!! 

От тук на сетне колкото и българи да влизат в ДПС, то вече е алт от политическата сцена. Разбираш ли от къде идва повредата, а?! ;) 

преди 6 минути, Радул написа:

Той и Бойко имаше мускули ама вече има само лой. Та... Лека и пръст. Гледаме напред- търсим Шаман.

Или Шушана ... :) 

:) 

Денят ще бъде интересен щом започва с Шушана, добро утро :newspaper:

преди 1 минута, FusE написа:

Денят ще бъде интересен щом започва с Шушана, добро утро :newspaper:

Ке видим .... моята Шушана пътува со БДЖ към ту тъдява ... :) Ке я разкарам по Балкана и те тъка ... 

Споко, къмъни от небето няма да падат ... :) Ке ги борим, един по един и ша ги въргаляме ... :)

Остава да изкопам само один много голям от една непредвидена моя глупост, но ке се мъчЪ къ се прафя на Дявол. :) 

Ох, колко съм грешен ... нямаш си и ни най-малката представа, мъ поне съм си отговорен за грешките, а когато съм сгрешил за себе си = значи не съм бил умен ... та тъй е живота ... до Наздраве ... мало време остана ... сам един голем къс скала ... :)  

комшията докога ще му дупчат г*за с тая дрелка не знам ама нещо не си чувам мислите :no-no:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.