Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Среден клас смартфон

Featured Replies

преди 2 минути, FD GOD написа:

Каква е логиката да заредиш 10 апарата от един и същ модел и да ги отвориш и 10-те? Когато докараш презентационен автомобил в шоурума, всички му се изреждат и го тестват. Не докарваш още 10 от същия модел за тест и някой, като иска да си купи да му дадът с въртяни километри(изключваме тези за придвижването на ход от автовоза) и следи от употреба. Така и едно време Глобул си имаха изложен абсолютно всеки апарат. Сега има само някакви 20-25% от тях, а другите са просто реплики. Замислям се вече, дали не си въртят някаква схема с върнати или ремонтирани апарати за да идват на такава цена -50%. Май ще си извадя пари за началния ми бюджет и ще си го купя от другаде.

Топло, топло ...

Започваш да се досещаш!

• Отговори 61
  • Прегледи 15,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

То това ясно, ама никъде не е упоменато че са върнати или ремонтирани, а излизат с топ офертата - "лоялен клиент си и получаваш 50% отстъпка при закупуването на НОВ апарат". Това си е измама от където и да го погледнеш.

преди 2 минути, FD GOD написа:

То това ясно, ама никъде не е упоменато че са върнати или ремонтирани, а излизат с топ офертата - "лоялен клиент си и получаваш 50% отстъпка при закупуването на НОВ апарат". Това си е измама от където и да го погледнеш.

Чувал ли си приказката за магарето?
„Единия го оставя, за уморено - другия го взима, за отпочинало!“

Или другата.
Когато в България кажеш - „Купих си нова кола“ - всички питат „Коя година е?“

преди 56 минути, FD GOD написа:

Е те ти дават 50% но от реално една твърде завишена цена, но с отстъпката са ок.  Просто се обади на оператор или иди в голямо представителство и заяви,че искаш неразпечатана бройка. Ако не могат да ти подсигурят,  ще ти кажат кога очакват внос и ще се разберете.  

Реално, както ти отбеляза,  излагат макети,  не телефони. И като отиде някой да си избира апарат няма да го вземе по макета, ще иска да го види, И обикновено един клиент (Ако не знае какво точно иска) разглежда 4-5-6 различни телефона,  И те отварят-отварят... 😄  И после като дойде друг да гледа такъв апарат,  ако не помнят че има отворена кутия, отварят нова, може би там да е причината. 

• Автор

@jhoro - аз съм ги чувал приказките и затова купувам от чужбина автомобили директно от дилъра или с пълна сервизна история. Това че ни правят на балъци българите и купуваме коли от автокъщите нов внос сами сме си виновни. 

@Michigan111 - аз съм написал по-горе че смартфоните са отваряни от един и същ модел? Ти като отидеш да си купиш например Samsung A71, какво им казваш - "дайте да отворим един бял, ама дайте още бял да отворим същия" просто няма никаква логика.

@adersa - тука трудно да го намеря на тази цена, реално кеш си е 700+

преди 7 минути, FD GOD написа:

@jhoro - аз съм ги чувал приказките и затова купувам от чужбина автомобили директно от дилъра И с пълна сервизна история. Това че ни правят на балъци българите и купуваме коли от автокъщите нов внос сами сме си виновни.

Това го обяснявам постоянно, ама много хора не вярват!

преди 7 минути, FD GOD написа:

аз съм написал по-горе че смартфоните са отваряни от един и същ модел? Ти като отидеш да си купиш например Samsung A71, какво им казваш - "дайте да отворим един бял, ама дайте още бял да отворим същия" просто няма никаква логика.

Когато купувах последния - имаха само един и момчето каза - „Ама е бял!“
Да не говоря, че си беше на витрината - изваден.

И какво - работи си без проблеми над 2 години. Спре ли - купувам следващия.

преди 52 минути, FD GOD написа:

@Michigan111 - аз съм написал по-горе че смартфоните са отваряни от един и същ модел? Ти като отидеш да си купиш например Samsung A71, какво им казваш - "дайте да отворим един бял, ама дайте още бял да отворим същия" просто няма никаква логика.

Не бе друже, не казвам така. Просто казвам, че на продавачите им е все тая, И когато някой иска да види определен апарат, те просто хващат първата кутия и я отварят.  Лично на мен веднъж ми отвориха един черен Самсунг и ме питаха искам ли да ми отворят и един лавандулов да съм го погледнел и него 😄

Та най вероятно са отваряни просто за показване,  търговията през мобилните оператори е такава, че не предполага връщане на апарати,.телефони продават обикновено на място, с преподписване на договор за 2 години. А тези мизерии от които се притесняваш, на Теленор (доколкото знам и на другите мобилни) не са им практика. 

Но е нормално като даваш пари за нов телефон да искаш да е неразпечатан,  в случая ти казах как да процедираш.

преди 26 минути, Michigan111 написа:

Но е нормално като даваш пари за нов телефон да искаш да е неразпечатан,  в случая ти казах как да процедираш.

А не иска ли, да отиде в завода на ... Самсунг (примерно) и да проследи целия процес, на производство?

Много на дребно се впечатлявате! Това не е ракия - дето може да са сипали, нещо друго вътре.

преди 1 минута, jhoro написа:

А не иска ли, да отиде в завода на ... Самсунг (примерно) и да проследи целия процес, на производство?

Много на дребно се впечатлявате! Това не е ракия - дето може да са сипали, нещо друго вътре.

Нали знаеш кой духа супата,  който се е парил.  На мен са ми пращали апарат, заключен към Водафон Румъния. Не мина номера де, но от там насетне карам на сигурно.  

• 2 седмици по-късно...
на 25.07.2020 г. в 20:31, Michigan111 написа:

Нали знаеш кой духа супата,  който се е парил.  На мен са ми пращали апарат, заключен към Водафон Румъния. Не мина номера де, но от там насетне карам на сигурно.  

Ми да така се прави обаждаш се на завода на Самсунг и си поръчваш телефон да си сигурен че не отварян , или че не е втора ръка , или пък че телефона е Нокия пък са му сложили лепенка на Самсунг . Много филми ,мноооогоооооо. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.