Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с BitComet

Featured Replies

Днес ми потрябва за нещо и с удивление видях, че я няма (на компютър с Уиндоус 10 про). Свалих си ехе -то от интернет, но не ми позволява да я инсталирам. Местих инсталатора по други папки-без резултат. Как да заобиколя тази рестрикция-та ние сме жив зян без Замундата. Деинсталирана е без да разбера.

111.jpg

1. Забраняваш си антивирусната програма.

2 Сваляш биткомет и го инсталираш. По време на инсталациоята стартираш програмата като администратор.

3.Пускаш антивирусната програма. Виж в настройките какви опции си и задал, за да не блокира подобни програми.

И аз така направих-изключих смарт-скриин филтъра и въпреки врявата успях да я инсталирам. Сега как да я запазя да не я изтрие отново?

332.jpg

преди 33 минути, NEVADA написа:

И аз така направих-изключих смарт-скриин филтъра и въпреки врявата успях да я инсталирам. Сега как да я запазя да не я изтрие отново?

332.jpg

Използвай портативна версия,аз съм с такава и нито в един момент дефендера не е реагирал!Иначе портативната версия е със същите възможности и аз по принцип не инсталирам никакъв софт,дето има портативен вариант.

преди 49 минути, NEVADA написа:

в настройките - защита от вируси и заплахи - настройки за защита...... - изключения - добавяне или .....- намираш папката на кометата и я добавяш.

преди 11 часа, Raze написа:

Сигурен ли си, че теглиш това, което трябва? От тук ли го изтегли?

https://www.bitcomet.com/en

Опитах от няколко места, и на първо място от там-все едно. Явно са взети мерки тази програма да се извади от употреба. Интересно, на компа с LTSC няма промени. Като се разрових в причините да става това, се вижда, че не е от антивирусната програма, а , както написах-смарт-скриин филтъра, при неговото деактивиране можа да се инсталира. В него на прима виста не се виждат опции за даване на разрешения за това или онова. За сега го оставих изключен, кофти работа, не може чак толкова да ни се бъркат...

При преглед на записите има един куп такива, касаещи стари работи, които вече ги няма в компютъра. Рових в опциите, но никъде не намерих начин да ги изтрия. Как да се отърва от този баласт?

112.jpg

При инсталиране на нова антивирусна програма действието на дефендера автоматично ли се суспендира и най-вече на безбройните му смарт филтри и защитни стени?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.