Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аеро ефект за Windows 10

Featured Replies

Здравейте .Искам да разкрася 10-ката с нещо като аеро ефект ,че много постно така.

Дайте някоя програмка или нещо по въпроса .Благодаря предварително.

Освен да бъгнеш ОС, и съответно да преминеш към пре-инсталация. Друго няма да постигнеш.

Windows 10 има и теми, които могат да се къстамизират/променят, Dark Theme, смяна на цветове, цели теми, Wallpapers и т.н.

Иначе ,ако ти се занимава, и не се плашиш от пре-инсталация погледни темите в  devianart

• Автор
на 14.07.2020 г. в 17:43, Слави Маринов написа:

С програмката(която даже не се и инсталира)дадена ти по-горе става много лесно,не знам какво си пробвал!

Нищо не става ,нито Glass ефект нито нищо !!!

преди 1 час, PHPavlov1007 написа:

Нищо не става ,нито Glass ефект нито нищо !!!

Да,прав си.............аз съм в грешка,объркал съм го с aero lite,а това за което говориш ти, е съвсем друго.Аз имам все пак такива ефекти на старт меню и менюто за смяна на езика..........

Екранна снимка (31).png

преди 2 часа, Слави Маринов написа:

нали съм пояснил по-горе.

Ми, не, не си, ама 'айде.

https://www.techspot.com/downloads/6207-aero-glass-for-windows-8.html

Внимателно прочети цялото описание!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

на 13.07.2020 г. в 19:16, DarkEdge написа:

Първия линк е за Windows 7, а втория е до версия 1709 на Windows 10...

@Joss Bomon, не спами темата, моля! Тя не е за визуалните възможности на Win 7!!!

преди 4 часа, DarkEdge написа:

не спами темата, моля!

Ами отново предлагаш само гръмки заглавия AERO GLASS, без да си погледнал в коментарите под клипа, където хората пишат, че инструмента с гръмкото заглавие е счупен !!!

Последния линк също е стар - от 2015г. Няма смисъл само да ползваш търсачката, без да си изпробвал дали работят коректно към днешна дата.

От излизането на 10 следя за появата на истински ефект на стъкло, който да е 1:1 с този на 7 и такъв безплатен просто няма. През годините добавяха какви ли не ненужни глупости, но така и не можаха да сложат за тези които желаят истинския ефект, както при 7 и Vista.

ОК, приемам! А защо нищо не казваш за огромните изплющяни картинки от Windows 7? С какво те са в помощ?
Кому са нужни?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

За да се види нелицеприятната разлика във визията на стара и нова ОС, затова ги "изплющях". Все пак темата е за аеро ефекти, а такива в 10 са направо смешни в сравнение с възможностите при  7.

Какъв е смисъла от съвременния мощен хардуер, след като един аеро ефект желан от голям процент потребители явно е проблем ?! Или всяка негативна истина за 10 трябва да се игнорира, премълчава и модерира ?! Който веднъж е видял възможностите при 7, ги търси и в следващите ОС, но явно е по-добре да не се вижда, да не се показва, за да не се знае колко по-добре може да изглежда 10.

Изтритите снимки нарочно бяха в такъв мащаб, за да се видят прецизността и детайлите в темата, но.... нека твоята преценка тежи и на твоята съвест...

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Какъв е смисъла от съвременния мощен хардуер

Хайде първо помисли и после излагай разсъждения - Win 10 е И за мобилни устройства, които от гледна точка на графични възможности не са чак толкова мощни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.