Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос свързан с интернет връзката ми!

Featured Replies

преди 8 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ааа,  хипотези колкото щеш могат да се измислят 😎

Що хипотези бре - директно купувам и подарявам!!! А ти - искаш ли?

Толкова мангали съм почерпил - за още един ... няма да се стискам!

• Отговори 65
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Aхахахахахаха, какви са тези простотии може не може....

Всичко може освен само едно да се върнеш от онзи свят!

Дайте на човека решение :)

Ади аз ще му дам:
1 ако машината му получава мрежа по кабел, машината му разполага и с безжична карта, може да си шерне кабелният нет по безжичният интерфейс през операционната система!

2 Ако взима безжично и иска пак безжично да пръска, тук вече му трябва втора безжична карта!

3 Има си и специфичен софтуер за хотспот който е изтекъл и хакнат и кракнат, може да се сдобиете лесно с него, прави същото като по горе но с разликата че тук е 3RD софтуер, тоест външен софтуер който прави същото което бихте могли да направите и без софтуер само със OS.

4 Има опция ако машината не се ползва за нищо да се превърне в рутер!
а) Debian или кой да е линукс поддържащ хотспот и шер на мрежа през интерфейсите.
б) Микротик рутер ос 5.26 + huntertik X86 :)

Поздрави!

Дайте на човека решение [emoji4]

Ади аз ще му дам:
1 ако машината му получава мрежа по кабел, машината му разполага и с безжична карта, може да си шерне кабелният нет по безжичният интерфейс през операционната система!

2 Ако взима безжично и иска пак безжично да пръска, тук вече му трябва втора безжична карта!

3 Има си и специфичен софтуер за хотспот който е изтекъл и хакнат и кракнат, може да се сдобиете лесно с него, прави същото като по горе но с разликата че тук е 3RD софтуер, тоест външен софтуер който прави същото което бихте могли да направите и без софтуер само със OS.

а) Debian или кой да е линукс поддържащ хотспот и шер на мрежа през интерфейсите.
б) Микротик рутер ос 5.26 + huntertik X86 [emoji4]

Поздрави!

Разгеле - дойдохме си!

Като ви думам - „Няма начин, да … няма начин!”
Друг въпрос е, има ли смисъл.
преди 5 часа, Taner Rasim написа:

Дайте на човека решение :)

Ади аз ще му дам:

б) Микротик рутер ос 5.26 + huntertik X86 :)

Поздрави!

А сега да видим дали постващият разбира и 1% от написаното от теб.

току-що, Емил Костов написа:

А сега да видим дали постващият разбира и 1% от написаното от теб.

Стига с това клише вече се изтърка, тук да не сме детска градина?!

Ако нещо не разбиира, ти ще му обясниш в детайли като на малко дете както са те обучавали във Виваком и всичко ще е 6 :)

току-що, Taner Rasim написа:

Ако нещо не разбиира, ти ще му обясниш в детайли като на малко дете както са те обучавали във Виваком и всичко ще е 6 :)

1. Тук сме детска граднида и 2. ТИ ще му обясниш всичко, което си написал, за да разбереш какво значи да обясняваш на човек, който не е запознат с дадена материя или си няма и хабер от нея. Тогава вместо да ме бъзикаш ще разбереш за какво говоря.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

1. Тук сме детска граднида и 2. ТИ ще му обясниш всичко, което си написал, за да разбереш какво значи да обясняваш на човек, който не е запознат с дадена материя или си няма и хабер от нея. Тогава вместо да ме бъзикаш ще разбереш за какво говоря.

Калдата плаща ли ти пари за това?

На мен не!

Дал съм достатъчно информация.

преди 4 минути, Taner Rasim написа:

Калдата плаща ли ти пари за това?

На мен не!

Дал съм достатъчно информация.

Дори и платено ще се откажеш. Клиентът ще каже ела ми го направи, но няма да се научи.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Дори и платено ще се откажеш. Клиентът ще каже ела ми го направи, но няма да се научи.
Оф, пак ли ве!
Еви - учи, а накрая - нито научени, нито наевани!
преди 5 минути, jhoro написа:

Оф, пак ли ве!
Еви - учи, а накрая - нито научени, нито наевани!

Пробвай се. Направи една пълна презентация по даден проблем или казус и я пусни тук. Ще видиш какво значи загубено време ( ТВОЕ ВРЕМЕ).

преди 52 минути, Taner Rasim написа:

Само не разбрах защо трябва да прави Bridge. Ad Hoc не става ли?

Пробвай се. Направи една пълна презентация по даден проблем или казус и я пусни тук. Ще видиш какво значи загубено време ( ТВОЕ ВРЕМЕ).
От една страна съм съгласен.
Но от друга - щом съм решил …
Не правя нещата, за нещо в замяна. Пък и само благодарности. Правя ги за кеф, мой кеф! Аз съм тотален егоист!

Някои хора отказват да разберат че това е форум с техническа насоченост и се търсят решения а не тъпи отговори от рода на "това не е за теб; тъп си; прочети в гугъл". Особено едни хора които са и модератори...

Колкото и да не разбира един човек от дадена материя, не заслужава отношение като с малоумник.

Някои хора отказват да разберат че това е форум с техническа насоченост и се търсят решения а не тъпи отговори от рода на "това не е за теб; тъп си; прочети в гугъл". Особено едни хора които са и модератори...

Колкото и да не разбира един човек от дадена материя, не заслужава отношение като с малоумник.

Много точно казано - „с техническа насоченост”. И се посещава от хора с проблеми, включително и породени от ниска техническа грамотност.
Щом човек пита в обществен форум - значи първо има нужда от внимание и съпричастност, от разбиране. Към самия него - не само към техниката.
За техниката - има сервизи. Оставяш, плащаш и ти ремонтират.
Ако не можете, да сте позитивни - просто прескочете темата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.