Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черната магия

Featured Replies

Здравейте приятели някога пробвали ли сте черна или бяла магия? Ако не ви се е получавала до сега значи сте сгрешили накъде! От скоро се снабдих със сатанински книги които съдържат всичко за черната магия за призоваване на демони и т. н. , ако ви е интересно или искате някое реално заклинание пишете ми!

images.jpeg

Редактирано от darkterminal
Реклама (преглед на промените)

• Отговори 138
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Blackkmagic666 написа:

Здравейте приятели някога пробвали ли сте черна или бяла магия? Ако не ви се е получавала до сега значи сте сгрешили накъде! От скоро се снабдих със сатанински книги които съдържат всичко за черната магия за призоваване на демони и т. н. , ако ви е интересно или искате някое реално заклинание пишете ми! Ето го и инстаграма ми blackkmagic666

https://instagram.com/blackkmagic666?igshid=sobojhghvx5h

images.jpeg

Мен ми е интересно кабала и какво е изгорил Исак Нютон.

https://seen.bg/article/1-koy/1993-isak-nyuton-prostitutkite-i-filosofskiyat-kamak

Успя ли да призовеш демон? Ако призовеш пиши на лично че ми се счупи кълбото на което гадаех пък от НИИЧАВО сервиза искат много пари за ремонт, казват сори нямаш гаранция ше плащаш, а main board е аут. 

• Автор
преди 2 минути, FusE написа:

Успя ли да призовеш демон? Ако призовеш пиши на лично че ми се счупи кълбото на което гадаех пък от НИИЧАВО сервиза искат много пари за ремонт, казват сори нямаш гаранция ше плащаш, а main board е аут. 

М в книгата има 5 начина за призоваване на демони една моя клиент е успял и много ми благодари за заклинанието, питах го какво е поискал но не ми каза 😅

току-що, Blackkmagic666 написа:

М в книгата има 5 начина за призоваване на демони една моя клиент е успял и много ми благодари за заклинанието, питах го какво е поискал но не ми каза 😅

После доброволно ли си тръгват?

Нещо такова ли?

harry potter hp GIF

преди 1 минута, Blackkmagic666 написа:

ОК ама аз не ги познавам, не знам кой е демона на електрониката, защото ако попадна на демона на шегите ще се получи неловко, а да не говорим че може и още по конфузно да се случи ако попадна на демона на дъгите. Мисля че като по запознат с материята ще ме насочиш към някой демон по моя въпрос. 

• Автор
преди 1 минута, acnekt написа:

После доброволно ли си тръгват?

harry potter hp GIF

Ааа не разбира се има си начини за прогонване, но ако си сключил сделка няма за какво да те безпокоят 🐈

@acnekt тръгват си ако не им хареса, в противен случай ще си имаш съквартирант, още един де че ти си имаш вече :D

• Автор
преди 3 минути, FusE написа:

ОК ама аз не ги познавам, не знам кой е демона на електрониката, защото ако попадна на демона на шегите ще се получи неловко, а да не говорим че може и още по конфузно да се случи ако попадна на демона на дъгите. Мисля че като по запознат с материята ще ме насочиш към някой демон по моя въпрос. 

Ами демоните се призовава със имената си, зависи каква ти е целта 

преди 4 минути, Blackkmagic666 написа:

Ами демоните се призовава със имената си, зависи каква ти е целта 

Добре, разбрах, значи ще трябва да си намисля какво да искам, а с каква валута се плаща и по кой курс ? Аз искам всичко, но пък не знам дали ще мога да платя за всичко. 

• Автор
преди 1 минута, FusE написа:

Добре, разбрах, значи ще трябва да си нямисля какво да искам, а с каква валута се плаща и по кой курс ? Аз искам всичко, но пък не знам дали ще мога да платя за всичко. 

😅😅😅😅Каква валута? 😅Можеж да поискаш каквото искаш! В замяна ще продадеш душата си ✡️

преди 57 минути, Blackkmagic666 написа:

Здравейте приятели някога пробвали ли сте черна или бяла магия? Ако не ви се е получавала до сега значи сте сгрешили накъде!

Аз съм пробвал и ми се получи, и установих, че нямало такова нещо черно и бяла магия - нататък ..... единствено мога да ти пожелая и на теб да ти се получи,  па белким се освестиш и разкараш тези простотии от ума си.

😅😅😅😅Каква валута? 😅Можеж да поискаш каквото искаш! В замяна ще продадеш душата си ✡️

Готоу, имаме сделка, отивам да го търся тоз рогат демон да му искам всичко. Е може и да не е рогат нямам предпочитания. 

• Автор
току-що, insec написа:

Аз съм пробвал и ми се получи, и установих, че нямало такова нещо черно и бяла магия - нататък ..... единствено мога да ти пожелая и на теб да ти се получи,  па белким се освестиш и разкараш тези простотии от ума си.

Ааа това не са простотии ако си пробвал и нищо не е станало значи не знаеш реалните ритуали за призоваване, и аз не търся демон аз продавам реални заклинания за всички които искат подобно нещо. Има огромна разлика бялата е със силата на природата /черната е със силата на демоните 

преди 5 минути, FusE написа:

Готоу, имаме сделка, отивам да го търся тоз рогат демон да му искам всичко. Е може и да не е рогат нямам предпочитания. 

То не се търси, а се призовава 

То не се търси, а се призовава 

Ясно, но нали трябва да знам кого да извикам? 

току-що, FusE написа:

Тази книга явно служи като DNS, а човека е просто протокол.

преди 3 минути, Blackkmagic666 написа:

Ааа това не са простотии..... аз продавам.....

То тва всеки се е досетил вече.

• Автор
преди 1 минута, FusE написа:

Да разбира се има си ритуал може да ме последвал в инстаграм за да обсъдим подробностите! blackkmagic666 

магията е на принципа който ползват билколечителите - самовнушение

ако си втълпиш че имаш магия - то след време наистина се разболяваш - а глави от гробища и подобни инствументи просто целят да повярваш че имаш

черната е със силата на демоните 

Точно това е, black power in deamon. 

• Автор
преди 1 минута, insec написа:

То тва всеки се е досетил вече.

Добре 😂

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако си втълпиш че имаш магия - то след време наистина се разболяваш - а глави от гробища и подобни инствументи просто целят да повярваш че имаш

Какво още един който не вярва в магии много ми се иска да ви направя черна магия за да повярвате✡️

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Айде ти ще кажеш, нищо не разбираш от магии, остави човека да обясни за черния демон 

преди 3 минути, Blackkmagic666 написа:

😂

Какво още един който не вярва в магии много ми се иска да ви направя черна магия за да повярвате✡️

до колкото съм чувал трябва да имаш нещо мое за да ми засилиш внушението

Добре 😂

А той и така си е добре, без умствен капацитет на къде повече

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.