Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson К750 - проблеми, мнения, обсъждане

Featured Replies

SKY случайно да си опитвала да прехвърляш тел.номера от карта на телефон или обратното и такива неща.Възможно ли е това "М" да означава memory stick или нещо такова.При мен се получи когато прехвърлях номера на от картата на телефона, после от телефона на др. карта и после стана една... и ми бе6е излязло нещо такова , но несам мн сигурен:)

• Отговори 334
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

При мен всичко се запаметява по default на телефона, защото картата ми е служебна и някой ден ще я върна.

По-вероятно е може би mobile и home да значи, тъй като като имат повече теелфони хората почвам и като домашни да им ги пиша.

@Sky

На К750 има функция за запазване на всички номера И на Сим-а автоматично. Тъй като на сим-а няма как да има 2 номера с еднакви имена телефона си ги прави /h или /M в зависимост дали е домашен, мобилен и т.н.

Според мен това е единственото обяснение :cant believe:

Аха. И като изтрия номера, съобщенията от него се отбелязват така значи.

Възможно е да е така. Пробвах с k550, но вместо H и M излиза \1 и \2.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Като за начало добър вечер искам да отперем един въпрос на по запознатите с проблема ми значи имам качена програма BlueSolil в която има опция Bluetooth human interface Device Service след като я включа и намеря телефона си и ги свържа ми излиза дистанционото на екрана на телефона но командите които подавам не се отчитат на самия компютър искам да попитам защо се получава така и какъв може да е евентуалния проблем при тази ситуация рових доста из форумите но уви не немарих нищо по този проблем ;)

• 1 месец по-късно...

Здравейте !

Разбрах, че има някакви плеъри (Java приложения) за Sony Ericsson К750, но навсякъде където знам сайтове (включително тези в темата) търсих и нищо не открих. Моля някой ако знае от каде мога си сваля такива плеъри да каже, предварително Благодаря.

Здравейте !

Разбрах, че има някакви плеъри (Java приложения) за Sony Ericsson К750, но навсякъде където знам сайтове (включително тези в темата) търсих и нищо не открих. Моля някой ако знае от каде мога си сваля такива плеъри да каже, предварително Благодаря.

http://seclub.ru/dn.php?d=5&t=1&q=6&r=3 има всякакви джава приложения,вкл. и плеъри!

http://seclub.ru/dn.php?d=5&t=1&q=6&r=3 има всякакви джава приложения,вкл. и плеъри!

Благодаря много, а сега имам друг проблем..

Значи утивам на телефона във Фабрична настр.->Нулиране всичко и за да нулирам всичко ми иска някакъв код.

Видях мненията във темата от преди няколко години, пробвах всичките тези кодове които бяха там, но нито един не стана. И там видях някой беше написал, програмка с коята може да си изкараш на компютъра кода на телефона но на тая програма не им работи линка. Та някой ако може да ми даде линк към тази програма или да каже името поне.

Редактирано от Plamen1991 (преглед на промените)

един мой приятел имаше но го изгуби

Ей, благодаря за хубавите сайтове! :bedtime2: Знаете ли откога си търся нещо подобно!

Бих искала да питам нещо: след като си уплоудна някоя игра, как след това да я кача на телефона? Имам само USB и не мога да намеря как да си я кача.

Значи слагаш си usb и влизаш в папка other поставяш го там и си отваряш gsm влизаш в папка other или друга ако ти е на български даваш на играта instal ако ти е на български инсталация и те пита каде да я запаметиш в игри или в приложения това само мога да ти кажа защото съм със sony ericsson k550i

post-148459-1202369007_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже как да си сменя аудио драйвърите на Sony Ericsson K310i.Ако някой знае как става и къде ги има да пише. :)

• 3 месеца по-късно...

моля ви ве4е трети ден не мога да си мана логото на оператора,ако някои знае как ще сам му много благодарен ако ми каже.с сониериксон сам v630i преди време го бяь маьал ама сега не мога да се сетя как ставаше ;) skype- adrian870517

• 2 месеца по-късно...

Искам да питам колко струва една Memory Stick PRO Duo 1GB за K750i. Гледах по сайтове цените са от 25 до 80 лева! ohmy.gif Горе долу колко струва че днес ще си купувам.

Миналата година по същото време купих за 47 лв.. Съмнява ме да е паднала до 25 лв., а и по магазините често ги бъркат с друг вид карти, които са евтини.

• 3 седмици по-късно...

Тук искам да питам с кое приложение мога да пращам java игри и приложения? Тела е k750 и доколкото знам си и има чалъм за това.

Няма такова приложение. SE забраняват изпращането на всички инсталирани игри и приложения. Незнайно защо...

Има обаче такъв пач, който маха тази забрана. Но по този въпрос проучвай как се флашва.

След като свалиш файловете на компютъра ги качи в телефона в папка "други" , но неги инсталирай.От там вече можеш да ги изпращаш.:whist:

Ми аз пращам с блутут шот ма марзи с УСБ-то и директно са инсталват. :whist:

• 2 седмици по-късно...

Искам да питам тук за звука на моя К750. Като пусна на макс някоя песен (без слушалки, през говорителя не телефона) песента почва да пращи и се появява стържещ звук. Kато намаля с една чертичка спира да пращи и звука се оправя. Да не би говорителчето нещо да е зацапано?

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

По принцип на всичките К750i им дрънчат говорителите включително и на моя, това е защото не са го изчислили правилно. Звука на телефона е по-силен от говорителя му. Единственото нещо което съм измислил по този въпрос за моя К750i е да разбазикам еквалайзера. Направи го както е на снимката и по няма да издава странични звуци. Това е от мен, упех :rolleyes:

post-148485-1223630935_thumb.jpg

На мен от еда година вече не мога да прехвърлям от компютара на GSM-а и обратно незнам защо ,но да знаете, че съм прехвърлял много неща а сега имам памет и не става !!! :P

• 3 седмици по-късно...

Имам един проблем. Като се пусна медийния плеър на телефона, и почна да давам нагоре и надолу да се избира песен, телефона се рестартира! Картата е 1GB и имам 127 песни но едвали проблема е от това. Как да го оправя?

Имам един проблем. Като се пусна медийния плеър на телефона, и почна да давам нагоре и надолу да се избира песен, телефона се рестартира! Картата е 1GB и имам 127 песни но едвали проблема е от това. Как да го оправя?

Рестартира се като даваш нагоре или като пуснеш самата песен?Флашнат ли ти е телефона?И ако се ресва когато пуснеш песента просто истрий песента това е дефект в песента и така пробваи всички песни на които се рестартрива ги трий,слагаи нови и пробваи.Аз имах същия проблем и го правих по този начин.УСПЕХ .....

Редактирано от scyLLa (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.