Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson К750 - проблеми, мнения, обсъждане

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как да направя едни файлове от .rar в .jar за да мога да си ги инстална на GSM-a?

• Отговори 334
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Някой може ли да ми даде линк за билярд за К750i? Но по възможност да е по-хубав. На О'Съливан билярда ми казаха, че бил много хубав. Ако някой има линк нека го даде, ще съм му много благодарен.

Пробвал съм поне десетина билярда, но този, който предлага bo6ko ми харесва най-много.

xads, не можеш RAR да го превърнеш в JAR. Има вероятност системата ти да разпознава JAR файла като RAR архив. Копирай файла в телефона ти с разширение JAR (естествено ако не е архивен файл).

Здравей ! Много те моля да качиш файла на друг free-сървър , защото доставчика ми сложи забрана за bgshare ? Искам да изтегля тази игра за дъщеря ми . ....Или ми дай линк за сайта , от където си го дръпнал ?

Благодаря ти , предварително !

Здравей ! Много те моля да качиш файла на друг free-сървър , защото доставчика ми сложи забрана за bgshare ? Искам да изтегля тази игра за дъщеря ми . ....Или ми дай линк за сайта , от където си го дръпнал ?

Благодаря ти , предварително !

Заповядай!

Знаете ли как мога да удължа времето на записване на видеоклипове. От скоро съм със СЕ К750и и, във менюто неможах да намеря такава опция. :yanim:

Като пуснеш камерата, превключи на видео и избери Settings>Shoot mode и там избери High quality video. Сега ще снимаш докато задръстиш картата.

Като пуснеш камерата, превключи на видео и избери Settings>Shoot mode и там избери High quality video. Сега ще снимаш докато задръстиш картата.

Стана- благодаря. :)

Искам да питам има ли начин някакъв да махна това BG GLOBUL Или Мтел каквото и да е .. логото на оператора да махна?Чрез СМС да пратя някаде или в софт-а да бъркам .. :scared:

Мда, носи риск. Но не е задължително :) В темата "Flashing/Patching на SE CID36/49/51 с GSlide и PhoneXS/XS++" е описано как да си флашнеш телефона. За сега аз знам един пач, който вместо логото изписва дата и часа (работи, на моя тел. е така). Но пак ще кажа че никой не гарантира безпроблемност след такава намеса ;)

Ако си ъпдейтвате софтуера през SUSE и ви даде следната грешка при стартиране на Update Service:

Application Error:Failed cheking application versions,plase reinstall the application and make sure you have the lates version

Ето и решението(поне при мен стана):

1.Инсталирате си последната версия на Java Runtime Environment от www.java.com.

2.Инсталирате си Macromedia Flash Player от www.adobe.com.

По принцип като инсталирате Flash Player-a гледайте за кой браузър го инсталирате, защото май са различни версиите за различните браузъри.

3.Деинсталирате Update Service,както и папката в която е бил инсталиран.За всеки случаи почистете регистрите.

4.Рестартирайте компютъра.

5.Сменете темата на default Windows theme(ако е различна от нея)

6.Инсталирайте Update Service

10x to nighty

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Едно допълнение към предното мнение - първо опитайте САМО със смяна на текущата тема. Ако не помогне, тогава правете останалото.

Чух че имало някаква опция за увеличаване на звука на телефона, не на звъненето а изобщо. Ако знаете нещо по въпроса казвайте. ;)

Няма опция. Само смяна на acoustic драйверите. Търси по форумите преправени драйвери с по-силен звук.

Няма опция. Само смяна на acoustic драйверите. Търси по форумите преправени драйвери с по-силен звук.

След като намеря тези драйвъри какво да ги правя. Чух сони ериксон К750и да свири мр3-ки сигурно три пъти по-силно от моя.

Ами виж няколко мнения преди твоето имаше същия въпрос, но за смяна на драйверите на камерата. Предполагам че си с R1DB001, защото от него се оплакват че свирука тихо. Можеш просто да си флашнеш телефона с R1CA021. А как да го направиш пише тук. Ако не искаш да слагаш пачове, просто не ги слагай.

R1DB001

prgCXC125952_EU_1_CL

R1DB001

EROM:R3A005

pgpCXC1250091_EROM_

DB2010_CLARA_FLAFLA

Версии на софтуера

за камерата

Камера

Текущ:5.3

Версии на софтуера

ITP

CXC 125 932_49 R1C

Персонализиране

CDA102337/4 R5A

cxc 125953 R 1DB001

EMEA_4

Версии на

съдържанието

PA19

Във момента това ми показва във Инфо софтуер.

Телефона е на две седмици виж.

Ще спечеля ли нещо като го флашна, или ще му видя сметката. Чудя се, защото като стане най-лошото, върщане назад няма, после да не викам абе кой ме накара там да бъзикам. :hush: Мисля да му се порадвам още малко, преди да съм го унищожил напълно. :wors:

Редактирано от handcream (преглед на промените)

С последната версия софтуер си. Знам ли какво да ти кажа за "печалбата"... Само с флашване не печелиш абсолютно нищо. Печелиш ако си пачнеш firmware-а, защото ще добавиш неща, които ги няма. Печелиш и ако си смениш драйверите (чрез флашване), а в нета има доста модифицирани драйвери и за камерата (значително по-добри снимки и видео) и за аудиото (по-силен звук) и за дисплея (повече контраст и други глезотии като бял часовник на черен екран). Всеки сам си преценява. Аз не се замислих. В момента в който разбрах как да го флашна го направих. Не съм се замислял че може да си скапа телефона, защото никога не съм си гледал телефоните като писани яйца - не ги нося в калъфи, хвърлям ги като се ядосам или за да стресна някой, в един джоб са със стотинки, ключове и т.н.

Като го флашна, ще се изгуби ли БГ менюто. :rolleyes: Не съм много запознат, и нали знаеш, който не знае пита.

Зависи с какво ще го флашнеш :rolleyes: Ако FS файла е EMEA_4 няма да го изгубиш. Като гледам какви плахи въпроси задаваш, по-добре не го флашвай ;) Кефи му се такъв какъвто е. Нали все пак си го харесал такъв, за това си го и купил. Не си го купил, защото може да се флашва. Честно казано, мен вече не ме устройва. Java-та не ми стига :) така че следващия ми тел. ще е със Symbian :) Като гледам май ще е Р990i или пък N95. Пак ще повторя - не си флашвай телефона, ако те съмнява нещо или ако те е шубе. Каквато и да е нерегламентирана намеса носи риск.

П.П. Задаваш въпроса за менюто на човек, който като види телефон с БГ меню или преведена програма мига като плъх у брашно. Никога не бих си сложил БГ меню на телефона. Това ще означава да спра да го ползвам.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, имам 1 проблем: имам SE k750i и nokia 3230, искам да прехвърля телефонните номера от k750i на 3230 през bluetooth като използвам опцията на ериксон-а "Изпрати контакти през bluetooth", но когато изпратя контактите (всичките) Нокия-та приема 1 файл с размер 14 Kb и на него има само 1 номер. Въпросът ми е какъв е начина да се прехвърлят номерата от к750 на 3230 без да се използва опцията "копирай на СИМ" и "копирай от СИМ", защото с тях става мазало. (Btw сажалявам, ако мястото на темата не е тук)

Редактирано от h3ll (преглед на промените)

Зависи с какво ще го флашнеш :) Ако FS файла е EMEA_4 няма да го изгубиш. Като гледам какви плахи въпроси задаваш, по-добре не го флашвай :) Кефи му се такъв какъвто е. Нали все пак си го харесал такъв, за това си го и купил. Не си го купил, защото може да се флашва. Честно казано, мен вече не ме устройва. Java-та не ми стига :) така че следващия ми тел. ще е със Symbian :) Като гледам май ще е Р990i или пък N95. Пак ще повторя - не си флашвай телефона, ако те съмнява нещо или ако те е шубе. Каквато и да е нерегламентирана намеса носи риск.

П.П. Задаваш въпроса за менюто на човек, който като види телефон с БГ меню или преведена програма мига като плъх у брашно. Никога не бих си сложил БГ меню на телефона. Това ще означава да спра да го ползвам.

Хайде честито, флашнах го най-накрая FS файла е EMEA_4 обаче българско меню няма, не бих казал че има и някъква разлика във звука. Сега какво правим за да му върна БГ менюто? Помагай ще черпя. sad.gif

Ето това е направил GGgalf за да си сложи БГ меню. Не съм се опитвал да слагам такова меню, защото никога не съм го искал, така че собствен опит не мога да споделя. Можеш да опиташ и със SEUS, но някой се беше оплакал че му е изчезнало БГ менюто след ъпдейт през SEUS. Логично погледнато не би трябвало да изчезне, ако избран правилния регион. Бях те посъветвал да не го флашваш, но си го направил. Би трябвало да си подготвен за загубите.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.