Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson К750 - проблеми, мнения, обсъждане

Featured Replies

Може, на мен още в началото ми искаше да му определя какъв тип да конвертира.

Никъде нищо не ме пита, освен дали съм съгласен с "Условията..." и къде да го запише.

Пробвай с началните настройки, а ако не можеш да ги изровиш, на твое място бих преинсталирала.

Няма никакви начални настройки. Нито средни, нито крайни, никакви. Освен за промяна на качеството на видеото. Деинсталирах и инсталирах отново - ефект никакъв, същата работа.

Аз искам да питам нещо за К800и, има ли начин да се свали защитата на файловете, които вървят с телефона, заемат ми много място, а не ги ползвам?

Едва ли може. Най-вероятно k800 е с CID49, шото е новичък модел. Все пак провери с davinchi с кой CID си и ако си с CID36, можеш да направиш тия шашми с FarManager.

И как точно се използва Фотошопа, който върви с диска на К800и, защото на мен ми позволява само автоматични настройки на оцветяването?

Едва ли можеш да направиш нещо друго с този PhotoShop. Самият факт, че се разпространява безплатно (а по принцип е доста скъп) ме кара да мисля, че е орязан до безкрайност.

• Отговори 334
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

И как точно се използва Фотошопа, който върви с диска на К800и, защото на мен ми позволява само автоматични настройки на оцветяването?

Този Photoshop е орязана версия. До колкото знам се нарича OEM версия т.е. съкратен вариант предлаган с продукт.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Добре де, свалих я, инсталирах, пуснах и ми търси DVD диск. Не може ли да конвертира нещо друго освен DVD диск???

Според мен си изтеглил някоя куца версия.

Пробвай от тук http://www.cutedvd.com/download/acala3gpmovies.exe

Абе не е куца, щото я изтеглих от официалния сайт, но май съм дръпнал версия рипваща само DVD :P

П.П. Конвертира с добро качество, но филмчето запъва на всяка секунда...?!

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Абе не е куца, щото я изтеглих от официалния сайт, но май съм дръпнал версия рипваща само DVD :yanim:

П.П. Конвертира с добро качество, но филмчето запъва на всяка секунда...?!

И аз така си помислих ;)

И на мен ми "сече" но рядко,само когато кадрите се сменят много бързо.

Накрая се риших да питам и дано има някой,който да се навие да ми отговори.Искам да знам от какво значение са тея работи като CID,IMEA-3/4..Как да си сложа на тела БГ език като с нищо до колкото знам още не мога да му вляза в системните менюта :huh: .Искам да си сложа последната версия на софта пък не знам от куде и как.Абе направо супер каша.Сега съм с R1CA021 ; IMEA 3.Но като цяло искам да си ровя в системните менюта

Накрая се риших да питам и дано има някой,който да се навие да ми отговори.Искам да знам от какво значение са тея работи като CID,IMEA-3/4..Как да си сложа на тела БГ език като с нищо до колкото знам още не мога да му вляза в системните менюта :whist: .Искам да си сложа последната версия на софта пък не знам от куде и как.Абе направо супер каша.Сега съм с R1CA021 ; IMEA 3.Но като цяло искам да си ровя в системните менюта

Моя съвет е да прегледаш това и тази тема от десета страница нататък. Ще намериш много информация за теб. Успех! cool.gif

Отговор на проблема с програмата My Phone Explorer!Проблема не е в програмата.Аз също използвам тази програма от както се помня и от както имам сони ериксон.Аз имам 3 модела на сони ериксон (t230i,k700i,k750i) и програмата си ми работи перфектно и на трите модела.Проблема ти е там,че за k750i трябва да сменяваш порта от настройките на програма,иначе никога няма да можеш да го свържеш!!!Включи телефона в кабела и в компютъра,зареди програмата,натисни F2 и от менюто смени някои настройки.Port:COM4 SonyEricsson k750i Speed:921600 Packet size:4096 bytes.Направи това и няма да имаш никакви проблеми.Все пак ако и това не стане имаш възможно най-лесния начин за свързване на телефона с програмата.Просто натисни пак F2 като си заредила програмата и там имаш ТЪРСЕНЕ НА УСТРОЙСТВО просто го натискаш и чакаш докато програма си го открие!Това е засега от мен,но най-добрата програма за всички модели на Сони Ериксон и за прехлърляне на каквото и да било е My Phone Explorer има я даже и с БГ меню. cool.gif

Пробвах да си направя клипчета в мп4 формат,с imtoo 3gp-video-converter.Клипчето тръгва нормално,качеството е добро,но след 2-3 минути започва да "сече".Сигурно не правя нещо правилно ползвам следните настройки:

Sony Ericsson K750

Bit rate: 104kbps

Format: mpeg4

Size: 176x144

Frame rate: 25.00fps

Format: mpeg4aac

Sample rate: 22050Hz

Channels: Mono

Тези настройки добри ли са за к750?

Някой ползвал ли е програма за конвертиране в мп4?

Приятелче свали си програмата Super http://www.freewr.com/freeware.php?downloa...er&lid=2756

и няма да имаш никакви проблеми.Поне аз ползвам програмата от 3-4 години и досега не съм имал никакви проблеми с преработването на видео клипчета от телефона и не прави никакъв проблем и когато клипчето е по дълго.Снимал съм 1 час с моя телефон,преработил съм си го в какъвто формат искам и си го гледам,без да ми прекъсва,абе просто няма да имаш никакви проблеми.Докато тази гнусна програма 3gp video convertor е много зле и за нищо нестава.Повярвай ми пробвал съм и нея и още 100 програми,но Super си остава най-добрата за мен!!!Приятно конвертиране cool.gif

За MyPhoneExplorer съм съгласен, че като че ли е най-добрата програма за Сони Ериксон /поне за мен е така/. Впрочем вече има версия 1.5.2.

Що се отнася до програмата Super, почнах да я свалям и ще я пробвам. От това, което прочетох за нея съм впечатлен, но да видим ...

Здравейте!

Имам сони ериксон 700и, обаче игрите не искат да ми тръгнат като ги кача в някоя папка... нямам инсталиране като опция, а на сестра ми с Сони Z530 и тръгват веднага като ги кача... само дето са с изместен екран....

Уж игрите за са моя, а не стават...

Някаква идея?

Ползвам и в двата случая блуетох устройство.

Ползвам за качването MyPhoneExplorer/последна версия/ и програмата на модема

Редактирано от Az_be (преглед на промените)

Здравейте!

Имам сони ериксон 700и, обаче игрите не искат да ми тръгнат като ги кача в някоя папка... нямам инсталиране като опция, а на сестра ми с Сони Z530 и тръгват веднага като ги кача... само дето са с изместен екран....

Уж игрите за са моя, а не стават...

Някаква идея?

Ползвам и в двата случая блуетох устройство.

Ползвам за качването MyPhoneExplorer/последна версия/ и програмата на модема

Значи игрите ако се качват през Bluetooth не се качват в която и да било папка.Просто натискаш "paste" някаде по надолу от всичките ти папки дето ти ги изкарва.Тези игри нямат също така инсталиране в телефона,просто качваш и те тръгват.Пробвай това по начина който съм ти показал и така ще ти проработят.Друг е вече въпроса,ако игрите не са за к700 :down:bluetoothkj7.jpg

За всички модели на Сони Ериксон,игрите не се инсталират,само за p800,p900,p910...

може ли малко помощ?Днес имам рожден ден и ми взеха такав телефон и не мога да разуча дата кабела малко помощ?

може ли малко помощ?Днес имам рожден ден и ми взеха такав телефон и не мога да разуча дата кабела малко помощ?

Доизясни се за да знам какво не му е наред на кабела.

Ти би ли ме разбрал каква точно помощ да ми дадеш, ако ти напиша същото, което си написал ти? Извинявай, но наистина дай повече информация за това, каква точно помощ искаш и какво по-точно не ти е ясно относно кабела за телефона. Благодаря.

С уважение: Biskata

Излезе новата версия 1.5.4 на MyPhoneExplorer - най-добрата според мен /мое лично мнение, не го налагам и не задължавам никого да се съгласява се него/ за Сони Ериксон - ето и линк ...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Онзи ден си купих К750i и все още съм много "зелен" откъм настройки,музики,теми,картинки. :)

Искам да ви помоля ако може да ми дадете линк от където мога да си дръпна теми за телефона.

Прегледах темата,намерих линкове но файловете са истрити.Благодаря. cool.gif

Здравейте.

Онзи ден си купих К750i и все още съм много "зелен" откъм настройки,музики,теми,картинки. ;)

Искам да ви помоля ако може да ми дадете линк от където мога да си дръпна теми за телефона.

Прегледах темата,намерих линкове но файловете са истрити.Благодаря. cool.gif

Ето ти един сайт с теми за Sony Ericsson - Цък! cool.gif Успех!

Ето ти един сайт с теми за Sony Ericsson - Цък! cool.gif Успех!

Много много ти благодаря.

А да питам още нещо за да кача снимка на телефона от компютъра трябва ли да я оразмерявам?Или тел-а автоматично си я оразмерява?

Дайте ми линк откъдето да изтегля файл-менаджера за SE К750i,че нещо не ми тръгва от инсталационния диск.Предварително благодаря

Редактирано от howk (преглед на промените)

Дайте ми линк откъдето да изтегля файл-менаджера за SE К750i,че нещо не ми тръгва от инсталационния диск.Предварително благодаря

Погледни тук дали ще ти свърши работа.

http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/dow...g&lf_res=bg

Не става.Първо погледнах там,разбира се и странно че няма поддръжка на К750..пробвах с менаджера за К700 но не се получава-работят само някой от опциите :)

Много много ти благодаря.

А да питам още нещо за да кача снимка на телефона от компютъра трябва ли да я оразмерявам?Или тел-а автоматично си я оразмерява?

Качвай смело cool.gif

Пробвай с това да си свършиш работа. Аз лично го предпочитам.

А ето и Sony Ericsson PC Suite за К750i. И да ти кажа честно има поддръжка за К750i. Само, че е на английски. Просто не четеш всичко. Успех!

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Качвай смело cool.gif

Пробвай с това да си свършиш работа. Аз лично го предпочитам.

А ето и Sony Ericsson PC Suite за К750i. И да ти кажа честно има поддръжка за К750i. Само, че е на английски. Просто не четеш всичко. Успех!

Благодаря ти-My Phone Explorer 1.5 ми свърши чудесна работа :sobbing: .Имам още един въпрос: някой пробвал ли е дали Memory Stick PRO Duo става за К750i-при положение че не намирам Memory Stick Duo по-голяма от 128 MB

Не става.Първо погледнах там,разбира се и странно че няма поддръжка на К750..пробвах с менаджера за К700 но не се получава-работят само някой от опциите :sobbing:

То поддръжка че има, това е ясно, но ти май повече питаш и по малко четеш

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.