Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво означава когато телефонът отсреща звъни а в края на звъненето се чува "абонатът е изключил телефона си или е извън обхват" ?

Featured Replies

Здравете , 
Знаете ли какво означава когато телефонът отсреща звъни
а в края на звъненето се чува "абонатът е изключил телефона си или е в извън обхват" ? 
Как така хем звъни , звъни цели 2 минути а в края , всеки път едно и също 
"абонатът е изключил телефона си или е в извън обхват" 
?????????????????????????????????? 
( абонатът отсреща е с айфон , блокирал ми е номера ??? ) 

Щом те блокират и си изключват телефона, значи нямат желание да разговарят с тебе... но... това е висша форма на логически размисли, непривични за твоята особа...

Или е някой куриер(например Еконт правят така), има таксита които го правят, както и разни други компании които пращат човек до адрес с цел да ти покажат че има някой.

преди 8 минути, Dimbi Il написа:

не е куриер , личен номер е , частен , на една к*рвентия дето има да ми дава пари 

С това да беше почнал.
Значи просто ку****ски номера, нищо ново.

Аз предполагам, че когато види че и звъниш си изключва телефона.А има много по-елегантен начин.Слага се номера в черния списък и винаги ще дава заето когато има повикване от този номер!

преди 15 минути, Dimbi Il написа:

а какво значи продължителното звънене + абонатът е изключил телефона си или е извън обхват

То бива излагация, ама да не можеш да осъзнаеш, че човека отсреща изчаква няколко позвънявания, и след като не спираш да звъниш си изключва телефона... 

преди 18 минути, Dimbi Il написа:

Казахме ти :

ВИЕ колко личности сте в един акаунт ?!

С тези смартфони е сложно, при телеграфа няма как да ти затворят... 

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

То бива излагация, ама да не можеш да осъзнаеш, че човека отсреща изчаква няколко позвънявания, и след като не спираш да звъниш си изключва телефона... 

ВИЕ колко личности сте в един акаунт ?!

Чеки ся, аз разбрах че тя на него му звъни...
...ако е обратното, ами ясно изключва си телефона.

преди 1 минута, ivan_pop написа:

А има много по-елегантен начин.

Има и друг - активираш прехвърляне към непълен номер при отказ. Тогава ще даде свободно и след това ще получи "набраният номер е непълен /грешен/ или не съществува".

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Има и друг - активираш прехвърляне към непълен номер при отказ. Тогава ще даде свободно и след това ще получи "набраният номер е непълен /грешен/ или не съществува".

Тъй де.Ама в този случай оператора може да ми отчете изходящо повикване и да ми вземе някоя стотинка!

преди 1 час, ivan_pop написа:

Аз предполагам, че когато види че и звъниш си изключва телефона.А има много по-елегантен начин.Слага се номера в черния списък и винаги ще дава заето когато има повикване от този номер!

Не е задължително.Някои блокатори дават едно повикване и веднага след това абонатът е изключил телефона си.

преди 1 час, ivan_pop написа:

Тъй де.Ама в този случай оператора може да ми отчете изходящо повикване и да ми вземе някоя стотинка!

Какво ще ти отчете като няма проведен разговор - кой оператор те таксува за позвъняване?

преди 2 часа, rostislaf написа:

Какво ще ти отчете като няма проведен разговор - кой оператор те таксува за позвъняване?

Де факто, с прехвърлянето на разговора на друг телефон, макар и несъществуващ, ти отговаряш на обаждането.

ПП.  Още една от "умните " теми на  Димби...

Точно пък ако блокера веднага даде заето и така винаги, е сигурен знак за блокада. Повечето телефони доколкото знам точно така действат. Макар че съм виждал индивиди, които говорят наистина по цял ден по телефона - един майстор докато работеше няколко месеца наоколо, без прекъсване ЦЯЛ ден говореше с жена си или гадже, сигурно над 9 часа. Евентуално само с няколко секунди прекъсване когато оператора го прекъсне на определен период автоматично.

А щом е с айфон, сигурно се бъгва след няколко позвънявания и се изключва сам :D .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.